Még több érdekes cikk a totalcar.hu-n!
Balra Jobbra

Keresés

Részletes keresés

peti korea Creative Commons License 2006.02.01 0 0 1924

Na akkor nem küldök

peti korea Creative Commons License 2006.02.01 0 0 1923

Sziasztok!

Küldök nektek pár képet, tudom hogy nem Lacetti, de hátha tetszik!

cső

KNÉ Creative Commons License 2006.02.01 0 0 1922

Na már éppen aggódtam, hogy annyi de annyi kedvezményt kaptunk, hogy be is zár a kereskedés, csődött mond miattunk. Hazudik mind.

Nem tudom, hogy a Chevy díszcsdomag mit tartalmazott volna (esernyő? kulcstartó?póló? sapka?), mert hőbörgés miatt nem kaptuk meg, :(( Pedig minden Lacetti találkozóra abba mentem volna....)

Ajándékba már semmit nem akartak adni, mert hogy mi már annyi kedvezményt kaptunk, hogy csak na, de akciós áron adott volna téli Kumhot.

Téligumit Michelin Alpin2- vettünk máshol, amit akció során 72 rugóból lett meg. Én ennek örültem nagyon, mert máshol sokkal drágább volt.

Előzmény: Toljadneki (1914)
KNÉ Creative Commons License 2006.02.01 0 0 1921

Jó reggelt!

Ahány szervízt hívtam, mindenhol mást mondtak a fóliázás engedélyével és vizsgáztatásával kapcsolatban. (pont mint a vonóhorognál) Végül ahol csináltattuk, ott mind a 4 ablakot érinti a műbizonylat, és azt mondták, hogy okmányirodán a forgalmiba is bepecsételik, hogy fóliázott további 10-15 ezerért.

kaland:

Benzinkúton találkoztunk egy autóval, ami szintén fóliázott volt. Tulajtól érdeklődünk kedvesen,kötekednek e a rendőrök a fólia miatt.

-sose fordult még velem elő.....

hogy a kollegák kötekedtek volna :)))))

Ezek után feltetettük a fóliát.

A fényképpel igyekszem, de csak fekete-fehér film van otthon :)))

A fóliválasztást könnyítette, hogy voltak a fóliázónál minta háromszögablakok minden fóliával, így csak odatettük a Chevy mellé, és így a vizuális igény is rendeződött.

Kilátás sötétben is tökéletes, be nem látni.

Előzmény: sz_peter (1920)
sz_peter Creative Commons License 2006.01.31 0 0 1920
Úgy halottam január óta már a hátsó ablakot is lehet műbizonylattal fóliáztatni. Tehát a B oszlop mögötti ablakokon nem kötekedhet a rendőr. Igaz ez? Tudja valaki?
Előzmény: KNÉ (1909)
sz946cs Creative Commons License 2006.01.31 0 0 1919

Szia !

Igazán nem veszekedni, vagy vitatkozni akarok, de http://www.99-04.auto2.hu/nyarigumi/zeitung.htm a mellékelt honlap szerint sem a csúcs gumi a kumho. Azért kivánom , hogy baleset mentesen koptassuk csak el.

Üdv.

Előzmény: Göri (1917)
Picuj Creative Commons License 2006.01.31 0 0 1918
KNÉ! Ne haragudj a hasonlatért, csak tudod én vizuális tipus vagyok.:D Amúgy nekem is tetszik a fekete Lacsi. Az én 1,6 Elite SW-m egyébként 3,1 milla volt. Ajándék a metálfény, a klíma, a gumiszőnyeg, és 30e forint kedvezmény a forgalomba helyezés költségeiből. Most aztán ítélje meg ki-ki hogy mennyire jártam jól. :D Üdv!
Göri Creative Commons License 2006.01.31 0 0 1917

:-)) Egen. De volt összehasonlítási alapom és nem a legrosszabb fajtákból. Én azt gondolom, hogy a hétköznapi használatra megfelel.

Persze, hogy egy nálam szubjektívebb vélemény is legyen, ím alább a gyártó honlapja.

http://www.kumhotire.com/int/Tires/PassList.jsp?region=PRGR2&product=SUGR2

Előzmény: sz946cs (1916)
sz946cs Creative Commons License 2006.01.31 0 0 1916

Helló fiúk, helló lányok !

Én Kunyhó Powermax 5xy típussal kaptam. Szerintem semmi baja ennek a gumónak, halk, tapad.

Még az a jó hogy mindenkinek szubjektív a véleménye. (Bár, hogy ez jó gumi, ezt tőled hallom először.) Nekem azóta van rossz véleményem róla, amióta a Dunlop Sport téli gumák vannak fenn.

Üdv.

Előzmény: Göri (1892)
Toljadneki Creative Commons License 2006.01.31 0 0 1915

Akarom mondani : Csőgáz !

:D
Előzmény: Toljadneki (1914)
Toljadneki Creative Commons License 2006.01.31 0 0 1914

Üdv. Lacetti fanok ! :))

Bejfez !

Köszi a korrekt tájékoztatást, majd megnézem a vasat !

1,4 Elite !

Ühüm, szeressem tolni neki ! De még nem szabad, meg a sajátot amúgy is csak az egészséges határokon belül bántom ! A céges, hát, az egy kicsit többet kap :)) !

KNÉ !

FOTÓÓÓÓÓÓT ! MOST ! Viccet félretéve, a fólia okos szempontok alapján jó döntés volt, kíváncsi vagyok erre az átmenetes dologra, mert én még nem húzattam be a Lacsit ! Persze nem kerülheti el a sorsát, tavasszal terveim szerint kapja a közepes LLUMAR - t ! Mi egyébként nem egészen 2,9 milkáért kaptuk az 1,4 Elitet, de úgy, hogy ebben benne van még 4 db. alupacsker is ( ami ma meg is érkezett a kereskedésbe, holnap viszem a nyári gumákat, tegyék csak fel őket, aztán ide hozzám haza ! :)) ), meg egy Bearlock váltózár is. Ezek "elvileg" 80e + 40e Ft. - ba voltak, ha ezt nem számoljuk akkor 2,8 M. alatt volt metálfénnyel a verda. Klíma meg lízingkedvezményt adtak ( ez 360 valamennyi ezer forint volt ), meg a váltózárból csíptek le tizenvalahány ezret. Ajándék : 4 db. Bridgestone Blizzak téliguma felszerelve, méretpontos szövet szőnyegek, teljes kötelező ( meg egyéb ) felszerelés csomag, no meg egy Chevy - s esernyő és kulcstartó. Szerintem mi is jó áron vettük a vasat, főleg a téligumáknak örültem nagyon, akárhogy is, több mint egy "kiló" a négy darab. :))

Alig várom már, hogy jobb idő legyen ! Alukerekek fel, fóliázás, aztán tóójjjaddd neki !

Csúgáz ! Toli.

Bejfez Creative Commons License 2006.01.31 0 0 1913

átmenetes, ezüstmetálszínből feketébe megy át

Ezek után tényleg jár nekünk egy teljes autós fotó!...

KNÉ Creative Commons License 2006.01.31 0 0 1912
Már csak az érdekelne, hogy ki mennyiért tudta megvenni az 1,4-es 5 ajtós 2006-os elitet, mert mi annyi de annyi kedvezményt kaptunk, hogy már szinte aggódom. :))
Göri Creative Commons License 2006.01.31 0 0 1911
Nem került sokba SZVSZ.
Göri Creative Commons License 2006.01.31 0 0 1910

Enyje-benyje kis rosszaságok, saját magatok hitelügyintéztek :-)) A dísztárcsának véleményem szerint az autón a helye. Akkor van balhé ha ajándékba akarják adni :-)

Gumiszőnyeg, kresztartozékok ? Aha akkor én is kaptam ajéndékot :-)

Előzmény: KNÉ (1905)
KNÉ Creative Commons License 2006.01.31 0 0 1909

Valóban színezett üvegek vannak a Lacettin, és azért döntöttünk fóliázás mellett, mert UV sugárzástól véd, nyári nagy melegből keveset enged át, többek között védve a kárpitot, továbbá nem látni az autóban hagyott, felejtett dolgokat, ami feltörésre késztet bárkit, és ablaktörés esetén nem hull szilánkokra az ablaktábla.

Első ablakokra világosabb került, és átmenetes, ezüstmetálszínből feketébe megy át. 5 év garancia, műbizonylat, 35 ropi.

Előzmény: Göri (1901)
Göri Creative Commons License 2006.01.31 0 0 1908
Nekem először nem tetszett. Meg a /55-ös gumók miatt olyan kis gnómnak tűnt a kerék. Mostmár nekem is teszik :-) A világmindenkincséértsenemvennémleénse. Csak más se tegye :-))
Előzmény: Picuj (1904)
KNÉ Creative Commons License 2006.01.31 0 0 1907
nem fogyaszt alkoholt a kedves :))
Előzmény: Bejfez (1900)
Komis Creative Commons License 2006.01.31 0 0 1906

De a Chevy emblémát megfuttatnám arannyal..:-)))

Vagy növelném a 3D-t, mint Ben Húrrá..:-))

Előzmény: Picuj (1904)
KNÉ Creative Commons License 2006.01.31 0 0 1905

Szia Göri!

A miénk nem kombi, és az undokoknak üzenem, hogy nem hullaszállító.

A dísztárcsa nem kialkudott ajándék volt, hanem meglepi ajándék, szóval találtuk az autón :))

Mindenféle kedvezményt igénybevéve kaptuk a Chevyt 1.4  5a. Elite felszereléssel 2,8-ért. Miután megtudták, hogy magam intézem a lízinget és a biztosítást (nuku jutalék) ezek után már nem voltak ajándékozó kedvükben. Végül ajándékba kaptuk a kresztartozékokat, gumiszőnyegeket, és 4 oldal-élvédőt felszerelve.

A virág a és repicsomag figyelmesség lett volna, de nem érdemeltük meg :(( 

Előzmény: Göri (1897)
Picuj Creative Commons License 2006.01.31 0 0 1904
Ja nekem egyébként tetszik az eredeti chevy dísztárcsa, a világért se venném le róla. :D
Picuj Creative Commons License 2006.01.31 0 0 1903
Színezett üvegezés a hivatalos megnevezése, sötétítettnek azért nem nevezném. Olyan zöldes színe van ha összehasonlítod mondjuk egy régebbi autó üvegével ami színtelen. :)
Előzmény: Göri (1901)
captain osi Creative Commons License 2006.01.31 0 0 1902

1.4 Elite!

Kösz az infót.

Valóban új vagyok, most újult a NET hozzáférés.

NET Lacetti mi kell még? :)

Előzmény: 1.4 Elite (1872)
Göri Creative Commons License 2006.01.31 0 0 1901
:-))) Monnyuk az enyém is fekete kombi, de fóliázva még nincs. Talán egy hővédő fólia azért jót tenne nyárra (mer a klímát nem nagyon szeressem). Tényleg nem is tűnt fel eddig, de gyárilag nem sötétített az üveg ?
Előzmény: Picuj (1898)
Bejfez Creative Commons License 2006.01.31 0 0 1900

Meg kell kínálni a kedvenc italával!

És mindig kell belőle tartani egy keveset a kocsiban...

Előzmény: KNÉ (1896)
Bejfez Creative Commons License 2006.01.31 0 0 1899

ANNNNYYYIRA SZÉP EZ AZ AUTÓ!

Fotót kérünk, fotót kérünk! És leljétek igaz örömötöket benne, őszintén ezt kívánom.

Előzmény: KNÉ (1895)
Picuj Creative Commons License 2006.01.31 0 0 1898
Nekem a dísztárcsa az a kocsihoz tartozott.:D Vagy +1 ajándék garnitúráról beszéltek? Vagy most mi van? :DD A dísztárcsa nélküli kerékről annyit, hogy szerintem iszonyú csúnya úgy. Nekem legalábbis nem tetszik a feketére festett acélfelni látványa. Hát ha még ráadásul a kocsi is fekete, meg még le is van fóliázva.... Háát....Mindensetre halottaskocsinak teljesen alkalmas lenne az biztos.. :D
Üdv!
Előzmény: Göri (1897)
Göri Creative Commons License 2006.01.31 0 0 1897

Ajándék dísztárcsa ? Uramatyám mán az is opció ? Chevy csomag, meg ajándék virág ? ?

Nekem adtak dísztárcsát meg teljes értékű pótkereket meg a feleségem kikunyizott egy vállfát, de semmi ajándékról szó sem volt. Az ismerőseim meg folyton azt kérdezgették, hogy csináltak e a kereskedésben fényképet az autó átvételéről.

Mi van itt ? Év végén csak nekem nem sikerült semmit ajándékot kikedveskedni a kereskedőtől ? :-) (a vállfán kívül de az is az asszony vóóót, meg aszonyták hogy 3.2 millióért kaptam a kocsit, meg beszámolták a használtat is.)

Előzmény: KNÉ (1895)
KNÉ Creative Commons License 2006.01.31 0 0 1896

Na és a párocskát mivel lehet visszaszorítani a jobb oldalra? :))

Előzmény: Bejfez (1894)
KNÉ Creative Commons License 2006.01.31 0 0 1895

Ühüm, csak a "jobb v. bal kerékoldaljelző ", hívjuk így :)) UV zöld színben pompázik a fekete kerekeken :)) hehe, az már gagyi.

A dísztárcsa nem gagyi, meglepi ajándék volt a kereskedőtől, amit szerintem azóta is bán, mivel az átvételkor felvetődött egy kellemetlen kérdés, így a szintén meglepi virágot, és chevy csomagot már nem kaptuk meg, ez viszont rajta maradt.

ANNNNYYYIRA SZÉP EZ AZ AUTÓ!

Előzmény: Bejfez (1894)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!