Semmi sem kötelező,főleg az ilyen jellegű felajánlás szigorúan önkéntes. Amikor megalakult az egyesület, egy már régebben működő ,más néven szereplő egyesület jogfolytonosságával történt. Pontosan azért, mert így sokkal egyszerűbb volt a bejegyzés, valamint így jogosult az egyesület minden olyan jellegű előnyökre, ami csak a régebb óta működő egyesületeket illeti meg. Az adószám éppen ezért a régi maradt, de a névváltoztatási procedúra kicsit lassú. Megnyugtatlak, mire a felajánlások beérkeznek, valamint a következő idényben való indulásig ez megtörténik. Saját bankszámlaszám már van, ha valaki ide szeretne felajánlást tenni, azt is közreadjuk. Kötekedni,kifogásokat keresni lehet és szabad is. Mint már mondottam, szigorúan önkéntes a dolog, nem küldözgettünk felhívást iwiwen,mint mások, egyedül a delfineken jelent meg, és ide lett bemásolva. Minden adózó szabadon dönthet az adójának 1%-a felajánlásáról, ha sehova sem ajánlja, akkor marad a nagy kalapban...
2007-09-06 "Bejegyezték a Kaposvári Kosárlabda Egyesületet Ennek első lépcsőjeként bejegyeztették a tizenöt tagú Kaposvári Kosárlabda Egyesületet, amely csütörtökön a Fiat Szalonban tartott közgyűlésén jóváhagyta a Kovács László, Boda Róbert és Sárdi Péter alkotta három fős elnökséget."
2008.02.14. 20:22:54 Carl Edwards Argentínában folytatja pályafutását
Távozik az NB I/A-csoportos férfi kosárlabda-bajnokságban szereplő Kaposvári KK együttesétől Carl Edwards. Az amerikai játékos Argentínában folytatja pályafutását.
AMENNYIBEN SZERETNÉ AZ ADÓJÁNAK EGY SZÁZALÉKÁVAL TÁMOGATNI AZ EGYESÜLETET, A KÖVETKEZŐKÉPP TEHETI : A KEDVEZMÉNYEZETT MEGNEVEZÉSE : KAPOSVÁRI KOSÁRLABDA EGYESÜLET ADÓSZÁMA : 18775442-1-14 A FELAJÁNLÓ ADJA MEG SAJÁT NEVÉT, CÍMÉT ÉS ADÓSZÁMÁT. AMENNYIBEN EZT AZ ADÓBEVALLÁSÁN TESZI, TERMÉSZETESEN NEM KELL KÜLÖN JELEZNI.
Egyszer sem küldtelek el. Az értékes hozzászólásaid színesítik a topicot, biztosan sokaknak tetszik. Amúgy a meccset ÉN láttam, és nagyon nem tetszett,amit ott láttam. De ettől még nem akarok forradalmat szítani... Nem írom le a véleményemet,mert sokan megsértődnének. Csupán annyi, hogy néhányan nagyon magukba nézhetnének...
Köszönjük értékes hozzászólásodat a témában! Ajánlom olvasgasd inkább az Albacomp sikerek a 21. században c. nem túl hosszú zsebkönyvet, aztán sírdogálhatsz te is, te nagyvárosi!