Mert ha a "telekinézis-Teleki néz is"-t nevezed vurugya-féléknek, akkor az valóban nem kecske, hanem kínrím, amikor nincs betűcsere. Szóba került annak idején, hogy legyen-e ezeknek külön topik, de az lett a vége, hogy felesleges, nyugodtan jöhetnek ezek is ide. Kétsoros alatt a két betűcserés kecskét értik az ide írogatók, Pivo is így értette.
(Ami a Pivo és mások közötti feszültséget illeti, az másból adódott, és arról majd talán ír valaki, aki illetékes, én akkor még csak olvastam a topikot, esetleg olvass utána, asszem 2002 vége - 2003 eleje táján.)
Szia, CSABEE! Ej, de jó, hogy erre jártál megint!:-)
Csak egy kérdésem lenne, ami már rég felötlött bennem, látva korábbi és mostani hozzászólásaid időpontját: Te ezekben az embernek nem való időpontokban már vagy még ébren vagy?:-)
Látod, mindig mondtam, hogy a Te igazi műfajod ez a szerelmes, finom erotikával átszőtt "mély"költészet - mert ez költészet, ne féljünk a szótól! -, szóval ez az, ne hagyd el ezt az irányvonalat! :-)
Egyébként visszaolvasva tényleg alkottál néhány kiválót - a nagy öregekkel:Fasirttal, kloggal, Dokival karöltve -, úgyhogy nagy grat!
Az újak is igyekeznek, hála nekik a topik életbentartásáért! (köszönet AgyProTézisnek és Artifis...Arf...itic... na, szóval "Red Dress" Andinak) :-)))
Mivel Gr0 folyamatosan b.sztat, hogy írjak már én is megint, összeszedem magam, és majd jövök!
Igen, általában a rövid, célratörő rímmel, és tömören, fölös szavak nélkül írt rímek frappánsabbnak hatnak. Az már más kérdés, hogy néha nem nagyon lehet rövid címet adni...:-)