Keresés

Részletes keresés

uh Creative Commons License 2003.04.30 0 0 469
Hu, mekkora meccs volt tegnap este!
Tavasszal mikor hallottam, hogy Gil Meche bekerult a rotationbe, tok mergelodtem, hogy minek kell ilyenekkel feltolteni, talan jobb lenne 4 kezdovel probalkozni. Soha nem hittem, hogy 2 operacio meg par ev kihagyas utan (plane egy el nem kezdodott karriernel) meg normalisat lehet alkotni. Aztan a mult heten lattam a meccset mikor Meche dobott Cleveland ellen es mondhatom fantasztikus volt. Persze az Indianok ellen egy jo estet osszehozni az egy dolog, a Bronxban shotoutolni a Jenkiket pedig egy masik. De Meche bizonyitott tegnap este. (Termeszetesen nem kapott sho-t, mert nem dobta vegig.)
Clemens jol kezdett ket K-val, es allandoan az X evvel ezelotti rekordjara emlekeztettek (aminek most volt az evforduloja), mikor 20 K-t adott pont a Marinersnek. Hat ez nem olyan este volt neki! A Mariners leginkabb a kis basehitekbol el, nagyon jo clutch hitting team, de tegnap este 3 HR! Clemens ebben a szezonban eddig 1et adott fel!
Es a Baseball Tonight-ban mindenki el volt ragadtatva a Marinerstol, meg Gil Mechetol.

Ma este pedig Pettitte ellen mennek eleg jo esellyel:
If he wants to (and why wouldn't he?) manager Bob Melvin can put together a lineup against Andy Pettitte that has six batters hitting at least .320 against the Yankees lefty. Second baseman Bret Boone is 5-for-8 (.467) in his career against Pettitte; shortstop Carlos Guillen is 7-for-15 (.467); third baseman Jeff Cirillo 9-for-20 (.450); Edgar Martinez 13-for-34 (.382) Ichiro 3-for-8 (.375); and Mike Cameron 9-for-28 (.321).
Moyerben is nagyon bizom, ot tartom a legjobb Yankee veronek, meg ha a statisztikaja ezt nem is tukrozi (9-8, 4.08 lifetime vs. NYY), de slugger team ellen nagyon jo szokott lenni a lassu dobasaival.
Ennek tetejebe az ESPN2-n 'a kiadott musorral ellentetben nem egy NHL playoff meccset lathatnak a kedves nezok este 7 oratol, hanem a Mariners-Yankees merkozest a Bronxbol'!
Csak el kene ugranom sorert.
Udv!

(Tudom hogy van itt nehany Yankee rajongo, de en tortenetesen a Marinerst szeretem.)

stero Creative Commons License 2003.04.29 0 0 468
"*ánynom" kell ha a 2001es WSre gondolok.
Schilling meg Johnson(a legrondább játékos a ligában a nagy gúnárnyakával együtt)
ROTFLGORK
Előzmény: Zsuu (467)
Zsuu Creative Commons License 2003.04.28 0 0 467
Csak erre a meccsre gondoltam. (Meg a 2001-es WS döntőre is. :-(((

Zsu

Előzmény: stero (466)
stero Creative Commons License 2003.04.27 0 0 466
Drága Zsuu!

Az ütők teljesítménye nem vmi fényes????????
Ezt remélem nem mondod komolyan. Csak erre az egy meccsre volt igaz. 461-második sor :)))))))

go go

Előzmény: Zsuu (465)
Zsuu Creative Commons License 2003.04.25 0 0 465
Ha megnézed az e-mail címemet az adatok között, nem lesz nehéz dolgod.

Hát, ez a tegnapi Yankees teljesítmény nem sikerült vmi fényesre. Pettitte vagy qrva jó, vagy nagyon sz*r. Tegnap az utóbbi történt. Az a 6 run 5 inning alatt egy kicsit sok, de az ütők teljesítménye se valami fényes. :-((

Zsu

Előzmény: uh (464)
uh Creative Commons License 2003.04.24 0 0 464
Eleg, hogy te felfedted magad. :)
Pettitte fan!
Előzmény: Zsuu (463)
Zsuu Creative Commons License 2003.04.24 0 0 463
Sziasztok!

Nem tudja vki, hogy hol lehet Mo.-n baseballt fogni? És hogy mindenhol megszűnt a FOXSports az országban? Engem - enyhén szólva - kicsit felháborít. Persze a hülye FOXkids (már bocs) megmaradt, nem elég, hogy így is az élő meccsek vége le volt nyisszantva a gyermekműsor miatt, most már egyáltalán nem adnak meccseket.

Más: Kedves uh! Te ki vagy? Csak nem a Debrecenben játszol. Fedd fel magad, én is debreceni vagyok!

Ma Pettitte dob! Le kell nyomni az Angyalokat!Let's go Yankees!

Zsu

uh Creative Commons License 2003.04.24 0 0 462
Volt, van, lesz.
Debrecen Dynamites
Előzmény: stero (460)
stero Creative Commons License 2003.04.24 0 0 461
taps, taps, taps

Másodszor is nyertünk az Angels ellen. Clemens 4-0 start. Soriano 4-5.
A csapat 43 homert ütött, és ez több mint amennyi pontot szerzett a Detroit idén!!!!!!!!!!! A kezdő dobóknak már 16-0 a win-loss mutatójuk.
A roszz hír, hogy Giambi megsérült. Schoeneweis találta el a kezét. A jó hír Jeter ujra edz sérülése után. Már batting practice.

stero Creative Commons License 2003.04.24 0 0 460
A DD az hol volt helyileg?
Bocs a kérdésért :))
Előzmény: uh (458)
stero Creative Commons License 2003.04.24 0 0 459
A Premier adta le folyamatosan aztán megkértem a haveromat, hogy nyomjon egy RECet.
Előzmény: fighting (457)
uh Creative Commons License 2003.04.23 0 0 458
Hat, a Peterdi Palbol nem neztem volna ki, hogy tudja mi az, hogy 'ervenyes feluleten pattan'. :)

Akkor felreertettel: szerintem az adogat jobb szo.

A Felhokarcolok orok talany marad tobbunk szamara, hogy hogy maradhattak meg egy szinten es nem fejlodtek.
Az egyik edzotaborba MF logos sapkaba jottek, a ket amerikai edzo jokat nevetett rajta. Persze mi meg DD -ben voltunk, igy mi meg Dumb and Dumber lettunk (akkoriban jott ki a film USAban). :)

Igazi fan vagy.

Előzmény: stero (455)
fighting Creative Commons License 2003.04.23 0 0 457
'67től meg van az összes World Series összefoglalója.
Ezt hogyan szerezted be, mert ez engem is érdekelne egy cseppet, bár az én csapatom a Braves csak a 90-es években kezdte rendszeres szereplését a WS-eken.
Persze ennek ellenére szivesen megnézném a régi meccsek összefoglalóját is.
Előzmény: stero (455)
stero Creative Commons License 2003.04.23 0 0 456
Playboy '50 vs Playboy Playmates házi rangadó.
Mezcsere a végén tuti lesz :)))))))
Előzmény: uh (453)
stero Creative Commons License 2003.04.23 0 0 455
Szóval a kis történet idézet egy könyvből. Peterdi Pál: "Hopp most már értem". Hasonló jó kis sztorikkal van tele :))))
Amugy az adogat szóval én sem vagyok megelégedve. Jobb azt egyszerűen dobónak v picsernek nevezni.

Kötődésem nincs egyik csapathoz itthon nem is játszottam. Habár volt itt egy gyenge próbálkozás Felhőkarcolók néven de sosem néztem meg őket. Gondolom ebből már kitalálod hol lakom?

Az MLBben csak a YANKEES és senki más. De már elég régen, amióta az eszem tudom. TVben meg a 80as évek végétől tudom rendszeresen követni.
Van egy szép gyüjteményem is. '67től meg van az összes World Series összefoglalója.

Előzmény: uh (451)
Törölt nick Creative Commons License 2003.04.22 0 0 454
:DD
Előzmény: uh (453)
uh Creative Commons License 2003.04.22 0 0 453
OK, elb@sztam

hátha valakit ez is érdekel

Mara ennyit.

Előzmény: uh (452)
uh Creative Commons License 2003.04.22 0 0 452

:)

Előzmény: Törölt nick (450)
uh Creative Commons License 2003.04.22 0 0 451
adogat?

Hm. Utoljara a Krasovec Peter fele 'Ilyen a baseball' konyvecskeben talalkoztam ezzel a kifejezessel a pitch forditasakent. Nekem is ez a szimpatikus, a dobas - dobott dobas (vagy mi a fene) benazas helyett, sajnos megsem ez kerult a zsargonba.

Koszonom a tortenelmi osszefoglalot, nem tudtam, hogy kulonbozo szamokat is viselt (a 18as azert fogott meg, mert az enyem is az - nem Larsen miatt).
A multkoraban szerepelt a SportsCenturyben az ESPN Classic-en, es egy perfect game a World Seriesen talan megiscsak a legnagyobb tett amit egy dobo elerhet, kulonosen, hogy ezen kivul meg no-hitter sem volt. Kivanom Weavernek, hogy par evtized mulva o is szerepeljen a SportsCenturyben.

Melyik csapatban jatszol? (Melyikhez kotodsz?)

Előzmény: stero (448)
Törölt nick Creative Commons License 2003.04.19 0 0 450
stero Creative Commons License 2003.04.19 0 0 449
vazze elcsesztem

game 5 ticket
Előzmény: stero (448)
stero Creative Commons License 2003.04.19 0 0 448
Ha vki ismeri Don Larsen nevét akkor egy meccs jut rögtön eszébe. Ez pedig az 56os WS. Jó dobó volt. Ennyi. Semmi extra. Volt egy tökéletes meccse amivel történelmet írt mert neki sikerült elóször.
Amugy 14 szezon alatt 9!!!! csapatban játszott.Ebből 5öt a Yankeesben 1955-59.A mezszámai a csapataiban:#27, #18, #26, #31, #33. Szóval annyira nem nagy szám, hogy Weaver abban játszik. Elég sok Yankees szám van visszavonultatva úgyhogy ha megérdemelte volna biztos megkapja ezt a megtiszteletést.
45-24 volt a győzelem vereség mutatója a Yankeesben. Ha ehhez még azt is hozzáveszed, hogy 90 meccsen volt kezdő, 128on játszott akkor 45 nyertes meccs az elég vékony.

Ha nem haragszol regélek egy kicsit arról a híres meccsről. Olyan szép emlék :)))

1956 World Series

1956 oct 8., Game 5, Yankee Stadium
Kilencedik inning. 64519 szurkoló együtt rándul, együtt mozdul minden egyes hajítással. Larsen kiüti Carl Furillot aztán Roy Campanellat. Ezek mind csillagos nevek a baseballütő mesterlövészei. A műsorközlő bejelenti, hogy Dale Mitchell a következő ütőjátékos. Egy labda érvényes felületen. Dale nem lenget rá. Aztán kettőre igen de nem találja el. Egy fals. Larsen mélyen hátrahajol, és adogat. Babe Pinelli, a bíró égnek emeli jobb kezét. Megadta! Az adogatás jó volt, Mitchell nem tudott mit kezdeni vele!
Don Larsen véghezvitte a lehetetlent. A World Series történetének első és egyetlen tökéletes mérkőzését adogatta!"

És a vége

Bocs ha túl hosszú voltam :))

Előzmény: uh (446)
fighting Creative Commons License 2003.04.18 0 0 447
Meccset akarok nézni Magyarországon!!!!
Az Európának megszünt Foxsport szerdán a Cardinals-Braves meccset adja a Közel-Keletnek.
Úgy érzem sírnom kell az idegeségtől, hogy egy ilyen porfészekben tengetem sanyarú életemet!:(((
uh Creative Commons License 2003.04.18 0 0 446
Weaver tenyleg nagyon klasszul dobott, de azert Don Larsen szamat viselni megiscsak tulzas, nem?
Előzmény: stero (445)
stero Creative Commons License 2003.04.17 0 0 445
Na kellett nekem legjobb szezonkezdésről regélni.
Kiakaptunk a Jaystől(6-7), de ma visszavágtunk(4-0). Weaver remekelt 3hits, 6K.

Yankees starters improved to 10-0 for the first time in franchise history. Yankees pitchers have allowed just four home runs this season, the lowest total in the majors.

Szóval a dobóink fantasztikusan kezdték a szezont!!!

Előzmény: stero (444)
stero Creative Commons License 2003.04.17 0 0 444
Meghalt a topic?
Emberek, hol vagytok?

Amugy mi szépem haladunk előre. Minden idők legjobb Yankees szezonkezdése.

stero Creative Commons License 2003.04.12 0 0 443
Meglehet tekinteni a posztonkénti játékosrangsort!
Hadd ne linkeljek. Tiltja a szerénységem :)))
Előzmény: fighting (441)
Törölt nick Creative Commons License 2003.04.11 0 0 442
pontosan erről van szó. csakhát ugye a szőlő... :)
Előzmény: fighting (441)
fighting Creative Commons License 2003.04.11 0 0 441
Mondjuk a Yahoo!-n meg azt írták, hogy a Yankees az a csapat, amelyikben minden posztra van legalább egy All-Star, de van olyan is amelyikre kettő is van.
Előzmény: uh (439)
Törölt nick Creative Commons License 2003.04.11 0 0 440
ha a yankeesben vagy bármelyik csapatban csak olyan játékosok lennének mint amilyen matsui az a csapat röhögve nyerné meg a WS-t és alázná szarrá az egész mezőnyt. csokoltatom kruk-t. savanyú a szőlő? hehe.
Előzmény: uh (439)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!