Azér' éccaka nem mindig ilyen cuki. Időnként olyan hangra ébredünk, mintha egy kecskebéka ill. egy varacskos disznó hangját ötvözték volna... vagy mintha valaki rókázna a szobában:-D
Mondták ugyan hogy a süni puffog, meg kaffog, de ilyen hangra nem számitottam. Horror:-)
De Samu nagyon jó fej, tegnap este vagy fél órát bámultam, ahogy zabált a macskatányérból, meg futkosott föl s alá a rövid kis lábaival.
Az azonban számomra már bizonyos, hogy a sün csak a mesében szereti az almát:-)
A 197. hsz: "Üdv. mindenkinek. Dicsekvésképp mondom, tavaly első helyezett lettem a városi fotópályázaton. No, ezt csak azért írom , mert körbetelefonáltam a várost, mert tudom, néha egy jó fotó többet érhet, mint maga a gép. Szóval, nincs meg a gazda, bár a junior rádió is bemondta. Az Érdi Újság megígérte, jövő héten közöl egy jellemző fotót a táskából. Egyéb tudnivalók: horgászbál fotói, makrók egy-két virágról, naplemente..... kösz a segítséget."
Kivonat a 196. hsz.-ból, július hó "Mindenkinek! öt perce találtam a lakótelep szélén egy kibelezett fekete fotóstáskát. arica tipusú. Gép nincs benne, csak néhány diafilm, valami várjátékról. A tulaj hivjon a 20-33-66-083. számon. Köszi a segitséget!!" A táskát átadtam az Érdi Újságnak, ahol közzétették.
Segítséget kérek mindenkitől. A nyáron találtam a lakótelep szélén egy kibelezett fotóstáskát. Az egyik negatív dobozán Horgászbál 6535 felirat szerepelt. Most mellékeltem 3 fotót. Kérek bárkit, aki igényt tart a negatívra, jelentkezzen , átadom. Nekem nincs rá szükségem. Tel.: 363- 904.