Sorozatok minden mennyiségben, ömlesztve. Ha van, amiről lenne mondanivalód, de nincs akivel... itt bontakozz ki!:)) Spoiler-ügyben... inkább ne. Vagy módjával...
Figyelem!
A freeforum-os linkekre mindenki csak a saját felelősségére kattintson rá, adatlopásra alkalmas hely.
Az oda történő beregisztrálás/olvasás után az a veszély is fennáll, hogy az így ellopott jelszavakkal az oldal üzemeltetője belép más fórumokra a sértett adataival és BTK-ba ütköző beírásokat tesz.
Az ottani IRL adatkiadásos esetek miatt a jogi lépéseket megkezdtük, csak az menjen arra a fórumra, aki utána nem bánja, hogy bírósági megkeresésre tanúként vagy tettestársként idézést kap.
Nekem a Serenity nagyon pikkpakk.Jól lezárják az egészet,ugy ,hogy nyitva is hagyják,Rivert imádom benne,ugy kéne egy ilyen bula nem igaz,lesétálnék vele a helyi késdobálóba és rendelnék egy mirandát neki:)
Sok jó poén is van benne.,egész eredetiek,főleg az elején,a rablásnál:)nekem bejött a zenéje is,a legvége nagyon látványos River is villant (mondjuk őt a sorozatban akkor szerettem mikor belökött valami kóant,a zsoldosgyereket meg rázta a hideg)
a Kapitány is villant a feka...sorry...afro amerikai geci ellen.
Illetve itt van még egy Firefly illetőségű, nagy kedvenc vidi. Bakik és ökörködések. Külön kiemelném a koporsós epizód jelentét. Fetrengve röhögős néhány. :)
Viszont a Foxot örökre elátkozom azért, hogy elkaszálták. Ez is csak a saját hibájukból alakult így.
Ad1: Összevissza pakolták. Egy sorozat halála pedig az, ha nézője nem találja meg abban az időpontba, amikor elkezdi nézni.
Ad2: A pilotot a 2. rész után adták, az epizódokat nem sorrendben vetítették és az utolsó 3 részt le sem adták...
Amúgy itt az egész sorozatról és többek közt a vetítési mizériáról egy jó kis írás. Én ennek hatására darátltam le a sorozatot, kb. 3 évvel ezelőtt. Érdemes elolvasni, így utólag is. :)
Mit gondolsz miért volt ilyen jó a sorozat? Pont a színészek voltak az egyik fő oka. Nagyon szerették, élvezték az egészet, és ez nagyon jól le is jön az egész sorozatból. :)
Mondjuk amig a nők nem voltak otthon (születés előtti nyár...végig...) addig én is vasalóztam jól, de akkor mindig a Discovery Science-t néztem.(sajnos ebben a sportban igencsak nem vagyok ügyes...inkáb főzök;-))
Azóta átteték a drága csomagba, pedig a VV-n kívül ezt az egyet néztem tévébe', úgy komolyan.
Neeem? Miféle ember vagy te... :-P -nem is igazán erre céloztam, csak ez a spoiler nagyot üt, olyan nagyot, mint szinte semmi, de hát mindegy:) Én nem vagyok spoilerérzékeny, sőt, szeretem is olvasgatni őket, de annak kifejezetten örültem, hogy a Trónok harcánál egyetlen egyet sem tudtam meg. Életem wtf-jai voltak, és még mennyi jön... lévén, a könyveket most olvasom.