Tozatu!Gratula a sok esődhöz itt egész héten "csak" 8mm esett.a legtöbb vasárnap estétől mikor elmentem itthonról meg kedden valamikor volt még 0.5mm körül.
DE jövőhéten jön az igazi csapadékos ősz amiről beszéltem!:)Végre beindulnak a mediterrán ciklonok,már most kezdenek mozgolódni az más hogy még nem érnek el minket,mert tegnap is nagyon szép képződmény volt már,de feloszlott,de keddtől már teli erővel jönnek Mo felé!!:)
Minden jót továbbra is,pénteken jelentkezek ismét.
Egy hete ha csak megláttam volna azt a vastag kardigánt, amit ma fölvettem, hát el nem hiszem, hogy kellhet, főleg nem ilyen hamar.
Mindjárt építhetjük az iglut. Végletek.
Jaj,de jó,de aranyos vagy!Még meghívhatnánk Rferit is egy méretes pontyhorgászatra,vagy vidralesre.De csak,ha csendben tud ülni.;)
Amúgy 2mm esett és nagyon hideg volt,azért rögtön mégsem kellett volna ennyire lehűlni.
Dehogynem, azért még az enyém.
Gazoltam is rendesen.
Meg aztán lottóm is van. Lottó 5-össel a szomszédét is megvenném, csak mit kezdenék vele? Talán nyitnék egy TÜZÉP-et, amennyi anyag ott van, vagy Neked adnám, Tozatu.
Hát igen, megint betli lett.156 szelvény és még egy kettes se volt.De majmost! (játszunk majmost!)
Felőlem vihetjük, de akkor együtt vesszük meg a telket is?
Figyelem,figyelem!Nálunk 13mm esett!Ez aztán a tyűha!Megélénkült a fű,fa egyből.Fura is,hogy nem öntözéssel teltek a napok.Biztos jutott a peresi kávéscsészébe is.:)
Rferi,akkor jövő héten visszük az 5-öst?
Budapest Mátyásföld, szombaton fél milcsi, de vasárnap 12.5mm jött le olyan igazi undok nyálkás időben.Ezt nem szeretem.Ma reggel 10 fok volt.Odafagytam a bringához, mikor bejöttem.
Azért a kánikulából levonva, ehhez hozzáadva jobban el tudnám viselni.....mindkettőt.
Tegnap Rákoskeresztúron járva láttam két vadgesztenyét, ami tök kopasz, az ágak végén friss hajtások, és VIRÁGZIK.Teljesen tönkretette a szárazság, abból jövőre döglött fa lesz....
Kevés esett,3mm reggelig,délután még esett elég jól,de még nem néztem,majd mindjárt megyek terigetni,akkor.Hideg van,de jobb,mint a nagy meleg.Locsolni nem kell,az biztos.
M.Libus tedd el a slagot az utókornak,nálunk már lassan nem lesz mit meglocsolni,küldök egy kis sivatagi homokot mellé.>(
Sziasztok!
A pénteki éjszaka szörnyű fülledt volt, mintha hajszárítókat kapcsoltak volna be, én sem emlékszem ilyen forró éjszakára. És csak süvített a forró szél. Pár mm esett. Ma ötkor indultunk haza Mezőtúrról, egész Monorig szakadó esőben jöttünk. Remélem nem minden felhő jött velünk, mentek délre, keletre is. Mikor elindultunk, ott is esett egy kicsi. Ma reggel nem locsoltam.
Szia, az egy rettenetes éjszaka volt éjfélkor 31 fokot mértem, ilyenre nem emlékszem...a hétvégén 2 részletben 6mm esett, semmi nem látstik belőle. Most is csöpög nem jelentős. Irigylem a nyugaton élőket. Frint
Itt meg semmi na mindegy nincs is kedvem most esőben elindulni,mert 1óra múlva indulok a kollégiumba ott meg nemtudom lopni a netet így majd csak hétvégenként tudok írni vagy egyszer-kétszer hétköznap.Eltelt a nyár,semmi se volt szinte, itt meg most vígan süt a Nap,semmi csapadék, aztmondják,hogy majd délután,de én már annak se hiszek,nem lesz itt dk-en megint semmi,hogy rohadna meg mostmár,de legalább a Balatonba megy a víz,mert ott most arrafele van ám csapadék.
Ma de. 10-kor megmértem: péntek este óta 48 mm... És esik egyfolytában...
Tozatu!
Lévén, hogy hirtelen két egyetemista szülőivé váltunk és a küszöbök már fogytán vannak, felajánlom megvételre azt a zöld, hosszadalmas dolgot, ami belül végig üreges. Népi felhasználásáról azt olvastam, hogy locsolni szoktak vele szárazabb vidékeken...:)) Igaz, elég markáns kártevője a férjek fűnyíró tevékenysége, de bio-módszerek vannak közkézen a megóvására...:)
Ittvan nagyon közel a zivatar,de mégis délre van a java és itt nem esik annyira hát ez nem igaz,pont ez volt ma hajnalban is,délen van!!:(((De 3mm megvan már,de Európában a legaktívabb zivatar ittvan tőlem 2-3km-re!
Nem tudom, nem mértem, de eltűntek a többcentis repedések a talajon, tehát nem lehetett kevés, most is kitartóan esik bő 2 órája. A tegnapi után minden gyönyörűen felfrissült, öröm volt a reggeli körút a kertben, de a környék is újra szép üde lett...:) Igaz, már őszies fények, színek, illatok, de most még nem bánom. De lehet, a jövő héten már fűteni kell?...:(
Az a fülledt, de szeles, gané idő itt kicsit előbb jelentkezett, öröm volt dolgozni így pénteken...:(
Megvan minden éppen készlettünk a melóval,most jöhet a kifizetés és a prémium!:))Közben a szemem már a közeledő zivataron van,mert egyre nagyobbakat dörög!0.8mm esett mahajnalban.
Sziasztok,még egy óra és ittvagyok most van a legfontosabb része a munkának!:)
Magyarliba!Nálad mennyi esett?
Itt is nagyon fülledt meleg volt,21-kor 32-t mondott a tömböm.Nagyon fújt a szél,ledöntött egy csomó virágot és esett 0,25mm ESŐ.
Ferrihurri,ha elindítottad a kamiont,légyszi mifelénk esőfelhőt küldeni,de ne átvonulót.
"CSak" azért,mert Szombathelyen nagy szél volt igaz csapadék nemannyira,a tv2 is mutatta az imént,aztán volt még Győrben is egy "kis" szél,de itt változatlanul semmi nem is maradok tovább,mert 5.5óra múlva munka még egy 22óráig,akkor jár le a határidő és jön a kamion.