Itt elvileg az államadósságról lenne szó, de nem hinném, hogy amikor azt írtad, "Az elmult 5 evben hagyott le minket Szlovakia es Lengyelorszag", akkor az államadósságra gondoltál.
Így hát maradt a többi, amiben lehagyhattak minket, ezt meg tételesen cáfoltam, hogy az elmúlt öt évben történt volna.
Nem kell magyarázni, ha a cáfolat után képtelen vagy konkrét érvekkel alátámasztani az igazadat, akkor így jártál.
Ha meg arra is képtelen vagy, hogy elnézést kérj, akkor az csak annyit jelent, hogy te ezt az emberi minőséget képviseled.
Ez hogy jönn a Gyurcsány kártékony voltához? Ha már itt tartunk, a számok a jelenlgit igazolják, független a marhaságoktól mint a vasárnapi zárvatartás. Ha érzelmi alapon nem vagy hajlandó látni, nem is fogod.
Emlékeztetnélek, hogy ez a címzés nélküli beszólogatás, provokálás itt nem divat. Ha fosol fész tu fész véleményt mondani, akkor húzz vissza a csürhédhez.
Persze, ahogy a Vikinek az eu-s támogatások. Minden gondolkodó tudja hogy a Feco volt aki elqta. Nem kell ehhez fideszesnek lenni. Mondja ezt mindenki, az is aki utálja a jelenlegit. Ezt tapasztalom a környezetembe. Az átlagos gyurcsányista 60 feletti Kádár rendszerbe szocializálódott alacsony iskolázatságú.
A reklámban a vén hülye azt mondja,hogy "emelkednek a minimálbérek" Vajon miért nem szólnak neki,hogy eddig minden évben emelkedett akár milyen színű kormány is volt!
Ehhez képest a szikár tények azt mutatják, hogy te beírtál ide valamit forrás, vagy bármi nélkül, majd nagy pofával kérted a semmilyen forrással alá nem támasztott állításod cáfolását, amit én megtettem több ízben, minden alkalommal forrással ellátva.
Persze te elhúztad a beled egy szó nélkül, majd visszatérésed után megint csak minden forrás nélkül elkezdtél arcoskodni.
Mifelénk az ilyesmit műmájer mentalitásnak hívják, de igazából nem üti az eddigi profilodat.
az ő "munkássága" kiemelkedő a magyar államadósság növekedésnek történetében
Ez igaz,de ilyet csak az orbánkormány által meghülyített nép egyszerű fia ír csak le.
Aki gondolkodni is szokott az tudja,hogy neki köszönhető a GDP emelkedés motorjának számító autógyár és hozzácsapódó alvállalkozók behozatala Magyarországra, + a mára rekordnyereséges autópályák megépítése is.
Gyurcsányista vagy? Azt hittem ez az a kategória, aki írni-olvasni se tud. Pontosabban ez a tapasztalatom. Hogy a topik témájánál maradjunk, az ő "munkássága" kiemelkedő a magyar államadósság növekedésnek történetében. Na persze akinek az esze csak addig terjed: "há duhajkogyun köcsömbö tecso..."