Keresés

Részletes keresés

Ferenc(hurrikán) Creative Commons License 2003.08.30 0 0 1959
Na ezt a meglepetést...Felébredtem az esőre meg mostmár egyre közelebb dörög,de nem valami nagy szám.Hallom Szolnok környékén is van zivatar!
Ferenc(hurrikán) Creative Commons License 2003.08.30 0 0 1958
"CSak" azért,mert Szombathelyen nagy szél volt igaz csapadék nemannyira,a tv2 is mutatta az imént,aztán volt még Győrben is egy "kis" szél,de itt változatlanul semmi nem is maradok tovább,mert 5.5óra múlva munka még egy 22óráig,akkor jár le a határidő és jön a kamion.
Előzmény: magyarliba (1957)
magyarliba Creative Commons License 2003.08.29 0 0 1957
Kb. 16 km.
Előzmény: Ferenc(hurrikán) (1955)
magyarliba Creative Commons License 2003.08.29 0 0 1956
Szegénykém, tényleg fáradt lehetsz...
Alább (1946) jeleztem, hogy fájó búcsút veszek a hét végére attól a zöld, hosszú miafranctól, amiből víz jött ki mostanában a kertünkben...:)
Itt élvezkedik az egész csapat, a hülye qtya állandóan kirohan és kergeti a villámokat..:)Aztán bőrig ázva, kudarctól lesújtva kullog vissza, de nem csügged, ma este már vagy 20x rohant ki a kertbe...
Előzmény: Ferenc(hurrikán) (1953)
Ferenc(hurrikán) Creative Commons License 2003.08.29 0 0 1955
Magyarliba mi a helyzet nálad?Milyen messze laksz Szombathelytől?
Tozatu Creative Commons License 2003.08.29 0 0 1954
Akkor megyek én is,nagy esőfelhőkről álmodom majd!Jó éjt,Ferrihurri és sokan mások!
Előzmény: Ferenc(hurrikán) (1953)
Ferenc(hurrikán) Creative Commons License 2003.08.29 0 0 1953
Azta!Tozatu látod ezt?Hirtelen azthittem,hogy ugyanabban a másodpercben küldtük el az írásunkat,de aztán láttam,hogy te 22:27:47 én meg 22:47:47-kor!:)
Ja!Magyarliba!Nem igaz,hogy most nálad nem esik!?
Ferenc(hurrikán) Creative Commons License 2003.08.29 0 0 1952
Na jólvan ennyit erről,olyan messze van a legelső zivatar hozzám Mo-n belül,hogy ennél messzebb már nem is lehetne!:(Az áramlás se jó minden megy a Szlovákokhoz,már most mondom,hogy itt még mindig 31.5°C van,a d-i szél pedig viharos,lehet jelez valamit,de inkább megyek aludni.
Tozatu Creative Commons License 2003.08.29 0 0 1951
Pont délután gondoltam Rád Libuska,hogy nagyon csendben vagy,biztos titkolod,hogy hétágra esik nálatok.Gyorsan elültettem az új szerzeményeimet,hátha megáznak,de itt csak iszonyú fülledtség van és szélvihar,reng a ház olyan,sőt olyanabb.
Ferrihurri,ébresztő!Vallj színt,alszunk-e az iccaka?
Előzmény: magyarliba (1950)
magyarliba Creative Commons License 2003.08.29 0 0 1950
Nálunk már kb. 2 órája "szombat" van, esik, dörög, villámlik kitartóan, mi meg boldogan hallgatjuk, nézzük...:)
Előzmény: taramiram (1949)
taramiram Creative Commons License 2003.08.29 0 0 1949
Szombatra kitartó eső várható, megyek kertészkedni.
Előzmény: Ferenc(hurrikán) (1947)
Tozatu Creative Commons License 2003.08.29 0 0 1948
Szép álmokat!Itt semmi sem vót.
Előzmény: Ferenc(hurrikán) (1947)
Ferenc(hurrikán) Creative Commons License 2003.08.28 0 0 1947
Azt a rohadt,ez a sok széria kikészít és a határidő,úgy útálom, az elmúlt 34órából 29-et dolgoztam,tegnap este mentem és most jöttem haza egész éjjel egész nappal csináltuk,de mégsem elég, már a kezeim sem érzem,de sok van már hátra hála az égnek és szombat estére minden kész lesz(késznek kell lennie),igen Rferi ez csak úgymond idénymunka egyszer ránkzúdul sok meló amit pár nap alatt kell teljesíteni,de a fizetség 8s-ként 1Ft,tehát elég jó,de már fekszek is mert 6-ra már nyomatni kell az anyagot,na de elég ennyi a munkából másnak is van biztos ilyen kemény napjai vagy hetei,csak nekem elég szokatlan,de ezt nem is lehet megszokni szerintem,mert ez már nem szakma hanem pokol!
Tozatu!Az anticiklonok meglesznek anélkül is azok mindig megvannak nélkülem is,de péntek éjjel szombat virradóra mondanak valamit,de már megint csak azt látom,hogy az egész é-ra kerül ki minket,nem nyúlim majd be jól Mo-ra főleg nem jön le Szegedig!A modellek se jeleznek semmi nagyobb csapadékot d,dk Mo-ra!!:((Megőrülök egyszer,azt majd ami kisül belőle,lehet megint mi kapjuk a nagyobb csapadékot kitudja.Ja és egyébként ma 6:30 körül volt egy zápor,kb 0.5mm eshetett,ahhoz képest hogy derült eget ígértek...
Rferi!Szépen lassan gyűjtök,mert venni akarok egy ws2305-ös meteorológiai állomást,de 200ezer Ft körül van és addig meg még kell dolgozni rendesen,vagy szándékozom a gépet is fejleszteni,vagy egy digitális légnyomásmérőn gondolkodom,meg egy min-max T,Rh-t is mérő hőmérőn,mert elromlott ami nekem van,már egy ideje azt se tudom,hogy mennyi a T max vagy min,és sorolhatnám,hogy mennyi mindent lehetne venni ami hasznos lehet nekem a meteorológiához,csak pénz legyen.

Jó éjt!

rferi Creative Commons License 2003.08.28 0 0 1946
De mi ez a rengeteg munka?Valami idénymeló, amit csak ilyen sebtiben lehet nyomni?
És milyen műszereket akarsz venni belőle?
METEO-sat?Érdekelne engem ez a rész is, milyen műszereid vannak (hiába no, csak kibújik belőlem a mérnök)
Előzmény: Ferenc(hurrikán) (1943)
Tozatu Creative Commons License 2003.08.28 0 0 1945
Szegény Ferrihurri,ez kizsákmányolás!Mi lesz a ciklonokkal Nélküled?És az antikkal?
Előzmény: Ferenc(hurrikán) (1943)
Tozatu Creative Commons License 2003.08.28 0 0 1944
Ezek után még egy hét rámfért volna.:)
Várom már az őszt,mert kimerítő ez az örökös locsolás,mégsem ér semmit.Nem jó ez a nagy meleg sem.
Előzmény: outdownS (1941)
Ferenc(hurrikán) Creative Commons License 2003.08.27 0 0 1943
Tozatu!Nemleszek én még akkor se itthon,éppen most jöttem haza,mert hajnal 5-óta munka volt,de 3óra múlva indulok vissza egész éjszakára,már alig állok a lábamon,de mégcsak szerda!!:((Tegnap is 23:00-kor jöttem haza és ma 5:10-kor már indult is a munka.Nemakar valaki segíteni??:)De meg is lesz a fizetség,de nagyon rossz így,főleg hogy szombaton meg jön a "jó" idő!:)Remélem tényleg lesz sok eső végre valahára.
Na jó éjt nektek,én gyorsan alszok már most ahogy most írok, majd nemtudom mikor jelentkezek valószínű holnap 23h körül,mertcsak akkor jövök haza.

Kiszárad itt is már minden még locsolni sincs időm,mindjárt kinyitom a csapot azt hadmenjen egész éjszaka!:)

Előzmény: Tozatu (1940)
outdownS Creative Commons License 2003.08.27 0 0 1942
Az jó lesz, mert újra kerti vendégségbe megyünk!
Előzmény: Tozatu (1940)
outdownS Creative Commons License 2003.08.27 0 0 1941
Akkorát azért senki nem tud vétkezni, hogy a kerti napernyő elszálljon tőle. (-:)

Remélem jól kipihented magad a babapancsolónál.

Előzmény: Tozatu (1938)
Tozatu Creative Commons License 2003.08.27 0 0 1940
Ferrihurri,hahó!Aludd ki magad,mert szombatra actiont mondanak a meteorológusok!
Frint Creative Commons License 2003.08.26 0 0 1939
De jó neked...nálam szabályosan leperzselt mindent az eső, Kilgore a tanúm rá, a saját szemével látta. Le fogok fotózni mindent.Teljesen el vagyok keseredve, már vetni kellene a salátamagot, spenótot, de hát hová? Csak forró por van mindenütt, még a gyomok közül is csak a legellenállóbbak látszódnak. Rovarkártevőből jócskán kijutott nekem is.
/ Egerben nem vizet, hanem bort kell lesni, jóféle vöröset ;) / Frint
Előzmény: onobody (1937)
Tozatu Creative Commons License 2003.08.25 0 0 1938
OutdownS:A pöff biztos meteorológiai dolog volt,a társaságban senki sem vétkezett?;)
M.Libus,sajnálom,hogy Neked is meg kell ismerkedned a slaggal és egyéb öntözési alkalmassággal,bár Te magasabb ellátmányról indulsz,mi már régesrég minyuszban voltunk.Ma is csőtörés van a mi utcánkban,elzárták a vizet,gyógyvízben fürödtek a libuskáim.Be kéne vizsgáltatni a kutat,hátha végszükségben hsználható./Még jó,hogy a net nem szagos most./
Jelentem a Balcsi babapancsolónak remek,eső egy pár csepp volt ma reggel a hattyúnéző padon.
Itthon semmi sem volt./Anyukám jelentése./
Előzmény: outdownS (1925)
onobody Creative Commons License 2003.08.25 0 0 1937
Szia Frint cimbora!
Eső továbbra sincs egy csepp sem.
20-a környékén néhány napig a Eger környékén
voltam , és képzeld minden nap!!!, esett eső.
Hol több , hol kevesebb , de minden nap!
El tudod képzelni?

Egyébként szép a kertem , jól müködik a csöpögtetőrendszerem , csak a bagolylepkével
kinlódok sokat , mindent kifur a hernyója , permetezek állandóan .

Üdv Onobody

Előzmény: Frint (1926)
magyarliba Creative Commons License 2003.08.25 0 0 1936
Ha megnyugtat, nekem is nagyon kemény heteim vannak, remény a javulásra nem sok van, bár nekem nem műszakokról szól, "csak" szervezésről, irányításról, ami otthon is utolér, szóval több az, mint 16 óra... A fontosaknak sem jobb, csak más a körítés... Nálunk nem fejlesztésről szól a dolog lényege, hanem a főiskolás fészekaljáról, na meg a gúnár döcögős munkájáról...
Pihenjél sokat, várjuk a jelentéseidet, na és a beígért eső-hegyeket...
Előzmény: Ferenc(hurrikán) (1932)
magyarliba Creative Commons License 2003.08.25 0 0 1935
Mert helyetted Onobodyt említettem, bár tényleg nem vétség, biztos nála sincs vízözön..
Előzmény: outdownS (1931)
Ferenc(hurrikán) Creative Commons License 2003.08.25 0 0 1934
Na jól van mostmár megyek aludni tényleg!Holnap ilyenkor jövök!Sok esőt mindenkinek!
Ferenc(hurrikán) Creative Commons License 2003.08.25 0 0 1933
Főleg úgy rossz dolgozni,hogy nem alszok semmit!:(Holnap is 6h-ra kell menni,közbe jó ha hajnal 02-kor elalszok mint ma is,bezzeg reggel sokáig tudnék aludni...
Előzmény: magyarliba (1930)
Ferenc(hurrikán) Creative Commons License 2003.08.25 0 0 1932
Hú a fene egye meg azt a rohadt melót állandóan,12-16 órás műszak van most ezen a háten,és már az első nap kivagyok,igaz 16óra hajtás volt,ezt a munkát ne tudd meg sose Magyarliba,mert kegyetlen,de legalább meglessz a fejlesztés a géphez,meg a műszerekre amit akarok.A múltkor legalább csak 12órás műszakok voltak most meg még éjjel is dolgozni kell(ene).

Nemtudom,egyszerűen olyan rohadt időjárás van mostmár,hogy nem is tudom,lesz-e még eső ebben az évben,mert nem ér az se semmit hogy felforrt már a Földközi-tenger,mert ha mindig magasnyomás van ott a körzetben akkor semmit se ér,lehet akár 40°C-os is a tenger akkor se ér semmit!!:((Mindig csak anticiklon van arrafelé,mintha a Szahara jött volna közelebb,mert Timbuktuba(Szahara legközepe)már 96mm eső esett ebben az évben!!!Ott ahol van,hogy évekig nem esik eső,és az éves csapadékátlag 2-5mm,most meg lassan több esik,mint Szolnok környékén!:(

Előzmény: magyarliba (1930)
outdownS Creative Commons License 2003.08.25 0 0 1931
Miért bocs? Tudtommal nem vétettél semmit. (-:)
Előzmény: magyarliba (1928)
magyarliba Creative Commons License 2003.08.25 0 0 1930
Pedig megígérted...
Előzmény: Ferenc(hurrikán) (1929)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!