Ugyan nem sokat olvastam erről az esetről, de én olyat nem olvastam, hogy végső elkeseredésében... Csak azt, hogy dulakodtak. Az meg gyakorta megesik, hogy olyankor valaki szarul jár. Ami inkább a nő bűnössége felé hajlít engem az az, hogy a férfi nyakán több vágás is van. Az, hogy a nőn nem látszik így most nekünk a képeken semmi, az nem jelenti azt, hogy ő nem sérült meg. Az ő sérülései már begyógyultak, vagy épp nem látható helyen vannak.
Teljesen mindegy. Látod, ebben az esetben is született már cikk, hogy tulajdonképpen ezt a tettet az összetört nő végső elkeseredésében tette. Nincs itt semmiféle előre megfontolt gyilkosság. LOL
A félrekufirc is a nagy elkeseredettség következménye, és az sem előre megfontolt szándékból, hanem hirtelen felindulásból elkövetett tett. Ahogy a kemo kezelés hazugsága is az. :)
Ja, ja... Ha bármilyen baja van, azt csak magának köszönheti. Túdom-túdom. ;) Ha meg egy férfinak van baja, akkor azt csakis... ööö, ja!, azt is egy(vagy több) nőnek kell megköszönni. :D
De amúgy azt sem értem, hogy azt hogyan gondolta a nő, hogy elkábítja, majd kinyírja, mert akkor végképp nem lehetne önvédelemre hivatkozni. Sehogy sem kerek ez a történet.
meg a videoban ott van a srac szetvagott, osszevart nyaka. a norol nincsenek ilyen kepek... ekezem soxor a birosagot en is, de alapvetoen nem hulyek es egy btks biro latott/halott mar egyets mast
Ha már félredugás van, az is lehet, hogy kellett a kégli, ahonnan a pasit nem tudta volna kirakni. De előtte telefonált párat a Nanénak, hogy legyen bizonyítva a segítségkérés. :)
Pont azt gondoltam én is, hogy ha az én párom mondaná, hogy rákos és kezelésre megy, hát én tuti leleteket "követelnék" (egyből keresnék rá a neten, hogy pontosan mi van, mik az esélyek, kilátások, a lehető legtöbb infót be akarnám gyűjteni, mekkora a baj, stb.). Azért ha valaki kemoterápiára megy azt elég sok vizsgálat előzi meg, és én nehezen tudom elképzelni, hogy egy együtt élő pár ennyire ne legyen képben a másik dolgairól.
Ebben az esetben az egyik ezt mond, a másik azt. Egy állítás egy másikkal szemben... Csak hát az a gina... :/
Jó kis kapcsolat lehetett. Mondjuk ha kezelésre hivatkozva félredugni ment, akkor feltételezhető, hogy úgy intézte a dolgait, hogy a pasi be se mehessen hozzá. Ott az 5 éves gyerek, vele ne menjen apa látogatni, mert az durva, nincs senki, akire rábízhatták volna, stb. Fene tudja. Azért behazudni egy ilyet úgy, hogy fennáll a veszélye, hogy kiderül (apa bemegy látogatni), elég nagy hülyeség.
Ebből semmi nem dönthető el . Nyilván annyira egyik se hülye , hogy magát okolja .
Viszont ha a csaj álmában késelte meg a palit , arra semmilyen előző erőszakosság nem mentség . Készült rá .
Ilyen hülye nőt , mint ez is ! Rákot hazudozik magáról , miközben félrekefélni megy .
De a pasi is megéri a pénzét . Napokig nem látta a csajt , aki állítólag kórházban feküdt rák-kezelésen , ez meg be se megy hozzá . Bűzlik nekem mindkettő .
nem bantalmazta, sehol sem emlitik a bantalmazast. a no hadovalta vedekezeskeppen, hogy lelkileg volt bantalmazva. megneznem a nanesok arcat, amikor valamelyik megkeselt, agyonvert anyukanal megtortenne a ferfi felmentese, mert hat egy terrorista hazisarkany volt a no.