Sorozatok minden mennyiségben, ömlesztve. Ha van, amiről lenne mondanivalód, de nincs akivel... itt bontakozz ki!:)) Spoiler-ügyben... inkább ne. Vagy módjával...
Figyelem!
A freeforum-os linkekre mindenki csak a saját felelősségére kattintson rá, adatlopásra alkalmas hely.
Az oda történő beregisztrálás/olvasás után az a veszély is fennáll, hogy az így ellopott jelszavakkal az oldal üzemeltetője belép más fórumokra a sértett adataival és BTK-ba ütköző beírásokat tesz.
Az ottani IRL adatkiadásos esetek miatt a jogi lépéseket megkezdtük, csak az menjen arra a fórumra, aki utána nem bánja, hogy bírósági megkeresésre tanúként vagy tettestársként idézést kap.
Az hsz. elküldése után rátaláltam, csak két üf között nem tudtam megfelelően a keresésre koncentráni. Még mindig dolgozom, de már csak alig több, mint egy óra van hátra! :)
lucas szerintem arra vár, h saját csatornája legyen :)
amúgy viccet félre, pont ez itt a gond
h GL mindig arra vár, h a lehető leggazdaságosabb legyen az "időpont"
amikor majd már a legolcsóbb lesz a befektetés és a legtöbbet lehet kaszálni
(állítólag a 80-as években nagyot bukott az elhamarkodott VHS kiadásokon)
a DVD-re is ezer évet kellett várni csak azért, mert kivárták azt az időpontot, amikor a lehető legtöbbet lehetett belőle eladni, plusz a gyártási költségek is alacsonyak már (majd gyorsan kiadta még 3x ugyanazt, ha már, akkor már...)
szal szerintem meg lehetne csinálni a sorit, csak várnak
ott van pl a BSG vagy a Caprica (stb), milyen látványosak már? azokat meg lehetett oldani gazdaságosan, csak egy ilyen "tuti sikerre ítélt" sorit, mint az SW, azt nem?
Az ijesztő egyébként az, hogy vannak, akik ebből a keresgélésből sportot űznek. Ismerek olyat, akit egy nap _telefonon_ hívott fel egy másik fórumozó azzal, hogy nem szép dolog így ellentmondani neki a topikban.
Ööö, on.
Azoknak, akik nézik a Trónok harcát: Pöcsfej végtelenített felpofozása megvolt? :)
Vagyis nincs létjogosultsága az öt éven belüli premiernek. Rick McCallum tartja így, tehát fixre vehetjük. Az újabbkori Lucasfilm-projektek fő-producere a cseh médiában nyilatkozott; az apropó az, hogy az észak (majdnem) szomszédnál forgatnák, ugyebár, az úgynevezett élőszereplős tévészériát, amire már évek óta várnak a rajongók. A két mozis trilógia közit időre datált, sok tucat epizódban elmesélendő sztori az éledező, mind nagyobb hatalomra szert tevő Birodalmat ábrázolná, meglehetősen "alvilági" miliőt festve a sötétségbe hanyatló Star Wars-galaxisról (McCallum: "drogok és a prostitúció"), s ahogy a Fimdroid-blog által idézett cikkből kiderül, a producer előzetesen a Keresztapához hasonlítja a projektet. A lényeg azonban számunkra a következő: "Az epizódok túl sokba kerülnének. A gond az, hogy ezekben rengeteg digitális animáció lenne és még nem nincs olyan technológia, amivel ésszerű büdzsé mellett le tudnánk forgatni. Az öngyilkossággal lenne egyenlő, ha megcsinálnánk, szóval úgy három vagy négy évig még várunk vele. Nem hiszem, hogy öt éven belül műsorra tudnánk tűzni az első részt, mivel most minden a valóságshow-król szól."
szomorú vagyok, h végül nem bp lett a befutó, hanem Prága és h ilyen sokat kell még várnom :(
ms: Egyébként visszatérve a FB-ra. A neved elég cseles, nálad nem tudom eldönteni, hogy melyik a keresztneved. A legtöbben a keresztnév, vezetéknév verziót használják, de jó néhányan a bevett módszert. Szóval nálad melyik melyik? :)
Az emberek szeretik hangoztatni, mit tanultak, amiből rendszerint az is kiderül, hogy hol, azt, hogy milyen területen dolgoznak, gyakran a céget is benyögik, kábé kikövetkeztethető, hány évesek, a rajongóklubok, a hobbik és a képek szintén árulkodnak. De még egyszerűbb, ha van egy összeszokott társaság, amiből elég, ha csak az egyikük könnyen lenyomozható, és onnantól fogva a többiek is megvannak. Nem tudom, hogy a wiwen hogy mennek mostanában a dolgok, de korábban a profilok titkosítása nullán volt.
Az érdekes emberekre kerestem rá, de semmi hátsó szándék, nyugtáztam, hogy már újabb feladványt sikerült megoldani, aztán egy hét múlva már el is felejtettem a nevüket. Akivel meg beszélőviszonyban voltam, arra rábarátkoztam.
Eredetileg a wiwen találtalak meg pár éve, ha jól emlékszem, az blog.hu-s profilod alapján, és később megkerestelek az FB-n is.
A wiw egyébként nagyon jó agymunkát jelentett, időnként elszórakoztam azzal, hogy fórumozók elejtett félszavaiból megkerestem az illetőt. Aztán töröltem magam a francba.
Sőt! Igazából engem Aribeth talált meg legelőször. Annak már vagy több mint egy éve és akkor talán még a profilomba se volt kiírva a FB elérhetőségem... :)