Fel lehet tölteni szépen sorban, amiket akarsz, majd a feltöltött képek előtt lesz egy Beszúrás c. kis szöveg, ami beszurja a hozáászólásba az aktuális kurzor pozicióba (kivéve ha nem....)
Mutatnék valamit, ha esetleg érdekel benneteket! Már hónapokkal ezelőtt elkezdtem gyűjtögetni hozzá a szükséges kellékeket! Úgy néz ki, ma estére összeállt nagyjából a kép. A végleges formáját később mutatom majd meg, de a mellékelt képből úgyis kitaláljátok, miről van szó. Csak ötletnek szántam, szívesen beszélgetek róla bárkivel, akit érdekel.
Nekem Raptor dob került a gépre és nagyon elégedett vagyok vele.
Sok dobot megnéztem és meghallgattam- SV-ken szépszámmal vannak- és majdnem Finster lett belőle.
A majdnemet egy piros lámpánál mellémálló gép és az Ő Raptorja jelentette.
Na akkor mondtam, hogy az enyémre is ez kell.
Mélytónusú dübörgés, állandósult idióta vigyor az arcomon,stb...
Külön érdekessége, hogy van egy pont amikor 3-ból 2-be visszarakod,motorfék és böffen egyet, ez kifejezetten jó idióta autósoknál, lehúzott ablak mellett...
Ezenkívül érezhető nyomatéknövekedés alul és picit felül is.
Nem utolsósorban időben észrevesznek, ez megmentheti az életed.
Hosszútávon sem zavaró, a menetszél elviszi a hangot.
A feelingre jellemző, hogy az utcán általában megállnak az emberek...
A készítő korrekt srác,telefonon megrendeled,ha kész van szól, elküldi postán, én speciel lementem Csongrádra,régi le-új fel, profi módon,tényleg zsír a cucc.Közben még egy kávét is kaptam, sőt dumcsiztam a kislányával/19 körül,aranyos/ a hintaszékben, már ezért megérte.
Én is örülnék neki ,Már a talinak persze nyeregben .Most éppen,mivel új vasról van szó szerelgetem fel rá a cuccokat, már majdnem késsz .Én szerencsésebb vagyok
Sok szeretettel üdvözöllek köreinkben! Örülök, hogy elfogadtad invitálásomat! Tudod, már kaptam a fejemre, hogy "leszólok" más topicokat. Pedig szerintem azzal, hogy - ott abban a topicba - köszöntek volna neked, nem tört volna be a fejük! És ez szerintem nem leszólás! Egyetértesz? Kíváncsian várjuk hozzászólásodat, pl. egy kis bemutatkozást, honnét, korod, foglalkozásod, stb...