A körbe kérdezés talán rendszeres, Borsos mondja a franciákat, a Vakszban dániasport, stb....a baj, hogy utána megszólal Mocsai: nekünk saját játékunk van, ehhez keressük a testsúlykilogrammot....így sosem épül fel nálunk Remili, Gidsel, Hoxer, nem sorolom.
Pontosan,énnörülnék a legjobban ha Kristóf vp szint lenne de nem az és nem is lesz. Nagyon kíváncsi vagyok ki lesz cupi után. Sztem a klubb amugy Rodriban mint első szamú gondolkodik,de jelenlegi formája alapján nem vezér hátul. 24 ben senkinek nem jar le szerzodese?
Olvasva Remili nyilatkozatait azért elég értelmes srácnak tűnik mellette azért érezni a zsiványságot is de hát ehez a sporthoz pont ilyen dolgok kellenek .Remili amellett ,hogy kitűnő jobb átlővő +írányító azon felül egy hatalmas vezére lehet a csapatnak ami +ban jól jöhet itt mert ugye egy vezért elvesztünk jövőre Lauge személyében.
Palasics nem az a szint és nem is lesz.Jó felépítésű kapus de ennyi azért ,hogy legyen egy plusz kapusunk azért felesleges idehozni.Bizonyítson és akkor jöhet .Más kérdés ,hogy ha egy csapatnak van egy Wolfja vagy egy Landinja akkor második számú kapusként el bírja a csapat de nekünk van egy hosszabb ideje bizonytalan Corralesünk akihez szerintem inkább már elé kéne kapust keresni mint mögé vagy mellé.Ez a kapus kérdés megint egy nehéz szituáció lesz ahogy az edző kérdés is .
hát mondjuk amikor Zágrábban volt egy kis pénz (nem sok ilyen volt), akkor rögtön Balic, Vori meg a hazai sztárok le lettek igazolva...
én mindig azt mondom, hogy a klubcsapatoknak nem lehet feladata az, hogy a válogatott érdekét nézzék. szponzorok vannak, szurkolók vannak, elvárások vannak, eredménykényszer van. azt kell leigazolni, aki erre alkalmas. ha az magyar, akkor őt, ha külföldi, akkor őt.
a magyar kézilabda előremozdítása érdekében lett létrehozva a NEKA. hogy megoldódjon a képzés, a versenyeztetés, és amikor lejár a fiatalok ideje 18-19 évesen, akkor legalább elgondolkodjon egy Győr, egy Fradi, egy Szeged, egy Veszprém, hogy mondjuk Remili helyett ezt a 20 éves fiatalt idehozom, mert fél éven belül annyira jó lesz, mint Remili.
az sosem merült fel, hogy Görbicznél van jobb. hogy Élesnél van jobb. hogy Farkas Áginál van jobb - azért, mert világklasszisok voltak (és nem azért, mert magyarok).
10 éve megy a NEKA, nem kevés pénzből. mondjatok EGY olyan játékost akár férfi, akár női vonalon, akit a NEKA adott a magyar kézilabdának. ott tartunk hogy jobbszélső is már honosítanunk kell - pedig szerintem az, hogy milyen a jobbszélső, csak a képzés kérdése.
valahogyan a rossz oldalról közelítünk már kéziben is - kb úgy, mint fociban. csak körbe kellene kérdezni, fociban mondjuk a déli szomszédban, kéziben franciáknál meg északon, hogy hogyan csinálják. hogyan megy a képzés, hogyan megy a rendszer.
de ehhez mi túl büszkék vagyunk - nekünk ne mondja meg senki, majd mi tudjuk.
hát a cikk megmutatja, hogy mennyire tudjuk - mert ahogy Kemény Dénes mondta: az eredményjelző tábla a meccs végén sosem hazudik.
Végülis Borzas azért csak csak halad előre...és azon a poszton mi amúgy is jól elvagyunk eresztve...Nyilván,hogy nagy az arca,de azért most tényleg ezek alapján ítéled meg?
Komolyan írtam...kit szeretnél igazolni?Palasiccsal mondjuk beljebb lennénk a magyar fronton,mert ugye kell lennie a keretben.A plocki kisgyereket is fellehet építeni,mert nem lesz mindig pénz extra kapusra,ami ugye per pillanat nincs is.
Egyetértek. a lengyel kapus srác még csak egy-két meccsen bizonyított. Majd ja zsinórban így hozza magát akkor lesz érdemes leigazolni. Persze egy előszerződés biztosíték gyanánt...
Köszönet, hogy ezt itt közzétetted. Ez vonatkozik a veszprémi kézilabdára is. HCs anno ugye keservesen összelejmolt max. 1.25mrd-ot a legjobb évben, aztán rögtön mikor ebrudalták dőlt a lóvé számolatlanul (4 mrd?), és ha most valaki megnézi ezt a fórumot, miről szól? Hogy a világ legjobbjait (miért/nem) igazolja a klub. Ahelyett, hogy mint pl. szlovének, horvátok, töredék pénzből képesek minden évben új és új kiváló játékosokat kinevelni. A NEKA is egy botrányos pénznyelő... Érdekes dolog ez!
Akinek tldr az írás, annak egy mondatot kiemelnék: "[a kézilabdában] a tao bevezetése után az eredményesség a 2010 előtti szint 21 százalékára esett vissza [...] ezt úgy sikerült összehozni, hogy a sportág 2001 és 2010 között 2,44 milliárd forinthoz jutott, 2011 és 2020 között pedig 223 milliárdhoz, vagyis majdnem százszoros a különbség."
Nyilván sokkomponensű a probléma és az összefüggés szignifikancia-szintjét sem ismerjük, de azért elég beszédes adatok ezek.
Petar sokszor kihuzott minket a kakibol az tény és sokszor csak ő meri elvállani téthelyzetbe,de rettenet öncélú a játéka,teljesen beszűkül a játékunk középre,én elengedném személy szerint.
Ráadásul igencsak érdekes, hogy Petar külön kérte a vezetőséget, hogy vele kapcsolatban azt kommunikálják, hogy a klub nem kínált neki újabb szerződést...
Sztem is,bár itt mindenki olya határozottan állítja,h Wolff Kiel biztos tudják… Nekem szimplán evidens,a Kiel lemaradt Rodrirol kell egy vilagklasszis kapus+Wolff német,kézenfekvő h odamegy…
Nekünk pedig már most el kell kezdeni kutatni a piacon,nem tudom kinek meddig van szerződése,de sztem a legtöbb klaszis kapus min 26ig…
Ha be tudnánk még jelenteni egy klasszis ballövőt jövőre sztem meglennénk,Remili absz jolyjoker,irányítóban+lövőben-2in1…
Csík nyilatkozta egyébként ,hogy fixen marad Cupara jövőre.Na azért remélem ez nem igaz teljesen.Mert ha Wolf szabad lesz idény végétől akkor ha van kapacitás még meg kéne szerezni .Bár szerintem Kiel úgy fogja elvinni mint a pinty .Ha nem szerezzük meg jövőre mikor elmegy Cupi nagy bajban leszünk .Mert egyedül marad Corrales aki elé szerintem kéne egy magabiztos stabil kapus.A piac meg kb egyelő lesz a nullával .Első mozdítható Top kapus 25 ben lesz csak Nielsen .