Nem fogadom el érvnek azt a hozzáállást hogy "ti" is loptatok 8 éveg mi a faszt akartok ...
El kellene már dobni a gumicsintot...
Nem az a kérdés, hogy hogy melyik politikus mennyit lop, hanem, hogy azzal mit csinál, amit nem lopott el.
Az előző bagázs a globál lobby kezére játszott annyit a nemzeti vagyonbó, amennyit csak tudott.
A mostani a megmaradó cuccot visszaforgatja az országba...
Ez itten a különbség...
Ha még a Gyurcsány-Bajnai társaságon múlna, még mindig IMF hiteleken tengődnénk, és az osztrákoktól bérelnénk a Parlementet is, a Balatonhoz meg útlevél kellene az átlag magyarnak....
Puzsérnak van egy agymenése hogy mi a faszomért ferde a koronán a kereszt cimmel . Abban van egy mondat hogy minden perc alkalom lenne hogy kiegyenesítsük azaz 2002-után minden időpont alkalmas lenne arra hogy változtassunk azon a szokáson hogy az aktuális hatalom a legjobb tudása szerint szétlopja az országot de nem teszünk semmit ellene vagy érte.
Az a baj, hogy 2002-ben el lett cseszve, és őszintén szólva még nem látom, mikor van esély visszatérni arra a viszonylag jobbik útra, amiről akkor letértünk.
Csak azt e 2002 második félévet feledhetnénk. Az a tetves őszi önkormányzati választás. Ha azt nem akarják behúzni a szocik mindenáron, ma egészen máshogy nézne ki az ország.
Minden egyes 8 évezés arról szolt hogy gyurcsi bohócék mit basztak el amiben van is igazság, de az sohasem kerül szóba hogy börtönben vannak-e már, el van-e már kobozva az összes szoci politikus vagyona ...
A lopás mosolyogva folytatódik mintha mi sem történt volna ...
Veregetheted itt magadat a fődhő,de tény hogy az utolsó valamirevaló gazdasági beruházás a gyurcsány kormány alatt volt Magyarországon.
Érdekes kérdés, vajon mivel járt volna jobban az ország?
Ha pl a ballib kormányok alatt tovább csökken a 2002-ben megörökölt államadósság és mondjuk 2007-2008 táján belépünk az euro-zónába, ugyanakkor nincs Mercedes beruházás?
Nyilván azért csak most mentek el, mert Gyurcsány alatt még kapták a 3-400 ezer forintot, és eddig tartott a türelmük, hogy esetleg Napiferi visszatér.
Mert egyébként ha egy nem helyhez kötött munkád lenne, és pár kilométerrel arrább a dupláját fizetnék érte, akkor te maradnál?
Zárójelben jegyzem meg, hogy egy osztrák szerintem nem érné be 1300 eurós fizetéssel, ezért valószínűsítem, hogy előbb-utóbb gondok lesznek abból, ha ilyen olcsón fogadnak keletről melósokat, és ezzel az osztrák melóst munkanélkülivé teszik.
Nem követem az eseményeket de azert lássuk be semmi komoly értékteremtő beruházás nem volt az elmult 5 év alatt az országban. A mai "gazdasági lendület" az EU pénzszivattyúnak köszönhető semmi masnak ami szerintem kevés ...
Eddig elég sok hszt szenteltél annak, hogy szerinted én mit akartam mondani, praktikusan egyszerűbb lett volna, ha azt tisztázod, hogy te mit akartál mondani.
Állítás (tőled):
Az elmult 5 evben hagyott le minket Szlovakia es Lengyelorszag.
Szerintem meg minden olyan téren, ahol lehagyhattak minket, már lehagytak 2010 előtt.
Erre hoztam különféle példákat, forrással ellátva.
Te lófaszt nem hoztál, csak szövegelted a nagy semmit.
Most is azt teszed, mellé még pofátlanul személyeskedsz is.
Def:
Akkor pofátlan a személyeskedés, hogyha egyébként semmilyen érv, vagy tényadat nincs prezentálva általad, csupán ezek nélkül aljazod a vitapartnert.
Mindjárt más lenne a leányzó fekvése, ha egyrészt leírnád, milyen téren gondoltál lehagyásra, másrészt esetleg tennél mellé valami linket, vagy adatot, ami igazolja az állításodat.
Annyit azért segítek, hogy ezen a téren a "köszönjük Gyurcsány és köszönjük Mercedes" nem számít észérvnek.
Azért nem volt korrekt, mert ezt a bizonyos harmadik pillért minden tagállamnál javasolták, ehhez képest ahol még nem vezették be, ott nem ugyanaz volt pont ezért a kiadási oldal, következésképp azoknak nem volt olyan teher az áht 3% alatt tartása.
mer mér ? nem engedték hogy papíron javítsák a gazdaságot, nagyon helyesen. már ezért érdemes volt belépni az EU-ba, plusz egy szájkosár a tolvaj kormányainkon amit nem tudnak lerázni 2/3-al se.