Az Orbán az angol királynőnél vendégeskedik. Az iránt érdeklődik,hogy mi a titka a sikerének.
- Tudja, kedves Orbán úr - válaszolja a királynő - nagyon egyszerű a dolog. Sok intelligens emberrel kell körülvennie magát az embernek.
- No, jó-jó, de hogy tud egyszerűen megbizonyosodni arról, hogy valaki intelligens? - kérdezi Orbán.
- Engedje meg, hogy megmutassam Önnek! - válaszolja a királynő, majd odafordul a telefonhoz, felhívja David Cameron miniszterelnököt, és felteszi neki a következő kérdést.
- David! A maga apjának a fia, de nem a maga testvére. Ki az? - Az gondolkodás nélkül válaszolja: - Nagyon egyszerű felség. Én vagyok.
- Látja, hát így tesztelem az intelligenciáját azoknak, akik körbevesznek.
Az Orbán hazarepül Budapestre. Másnap felhívja a Kövért.
- Figyelj Laci! Apádnak a fia, de nem a te testvéred. Ki az? - Kövér hebeg-habog, egy kicsit ö-ö-ö-zik is, de csak nem ugrik be neki.
- Viktorkám, fogalmam sincs mi a válasz, de ígérem, holnap reggelre kitalálom.
Egész nap töri a fejét, de nem jön rá a megoldásra. Végül felhívja a Gyurcsányt, hátha ő tudja.
- Kedves Feri! A segítségedet kérem. Apádnak a fia, de nem a te testvéred. Ki az?
- Ó, László! Hiszen ez egyszerű! Ez én vagyok.
Kövér megörül a válasznak. Nyomban tárcsázza az Orbánt.
- Kedves Viktor! Megvan a válasz! A Gyurcsány az!
Az Orbán a tenyerébe temeti barázdált homlokát.
- Óh, te szerencsétlen! Hát még ezt sem tudod tisztességesen megoldani?! Nem a Gyurcsány az, hanem a David Cameron !
durván megsértette a jogállami működés kereteit és a sajtószabadság érvényesülését, önkényes döntéseivel megakadályozta a szabad versenyen alapuló médiapiac létét.
Kicsit visszavett a Mercedes,oct pöttyet megtorpant az ipar:
Bizonyára a Mercedes-Benz az valami mezőgazdasági termék lehet, ugyanis a hivatkozott cikk a mezőgazdaság a vártnál szerényebb növekedésében jelöli meg a 3% alatti bővülést.
Én nem szóltam hozzá a 2,5 millás agygörcsödhöz, mert eleve nem érdekel, te viszont tegnap kijelentéseket tettél, mely szerint Szlovákia, és Lengyelország pont az elmúlt öt évben hagyott le minket.
Nos, amíg ezzel kapcsolatban nem tudsz érdemi hozzászólást produkálni, jobb lenne, ha visszavennél az arcodból.
Egyelőre a személyeskedésen, és az ostobaságaid ismételgetésén kívül itt még mást nem produkáltál.
Nézd, egy ekkora beégés után én a helyedben pár napig elbujdokolnék, de természetesen nem vagyunk egyformák. Te az a bizonyos sakkozó galamb típus vagy, aki ilyenkor leveri a bábukat, odaszarik a táblára, majd elkezdi hirdetni, hog ő győzött.
Hát amíg itt a magyarok azzal vannak elfoglalva hogy játékvasút épüljön a Kedves Vezetőnek,és különbenis elmúttnyócév,Szlovákia elhatározta hogy csatlakozik a nyugathoz,ezért végleg és visszavonhatatlanul lelépte Magyarországot:
""szégyellem, hogy magyar vagyok" fost nyomatják, "
nézd te biztos büszke vagy rá hogy 3 millió embert meglopók kormányozzák az országot és beismerten hazug államtitkárunk (sőt miniszterelnökünk van, aki azt hazudta hogy ő sohasem hazudik), meg hogy kilopják a szemedet nap mint nap.
más meg nem.
persze az okosok ti vagytok :)
szerintem egy értelmesebb török is szégyelli mit művel Erdogan, ahogy anno találkoztam véletlenül Chileivel aki lesütötte a szemét amikor Chavezről kérdeztük.
"Az sem akkora találmány, hogy egy kiművelt emberfő több eséllyel jut arra a következtetésre, hogy fontos tudni, honnan jöttél, és hogy hová kötnek a gyökereid, ennél fogva azt is látja, hová vezet a gyökértelenség."
Ez a te saját okoskodásod. Szerintem egy értelmes ember meg inkább azt gondolja hogy nem az számit ki honnan jött hanem az hogy ki milyen EMBER. A gyökerek csak a gyökereknek elsődleges fontosságúak :) (bocs ezt nem tudtam kihagyni), De nézz körül a bevándorlós topikba miket hánynak be a nagymagyarok...
"Erről nekem egyébként nem a hűdemagyar ugrik be, csak épp magyarázat arra, hogy ilyen mentalitással pl miért nem értik a ballib kartácsok, hogy amit az általuk delegált képviselők az EU parlamentben művelnek, az már igen közel jár a haza árulásához."
logikai értelmi alapon márpedig bizony nem lehet érteni hogy amikor a jobboldal akkor nem hazaárulás, amikor a baloldal akkor meg az. egyébként amíg nem hazudnak kint, és a játékszabályokat betartják teljesen rendben van mindkét oldal részéről.