Keresés

Részletes keresés

supertzar Creative Commons License 2000.04.07 0 0 239
Miért van az, hogy emberek idejönnek névtelenül és sejtelmesen nyilatkoznak? Barátom, ha nem árulod el, hogy pontosan mi a problémád, akkor még esély sem nyílik arra, hogy jogosság esetén valaki változtasson valamit.
Ha már itt névtelenül lehet okosnak lenni, akkor legyünk konkrétak, ez a sejtetős-lebegtetős játék nem túl korrekt.
Amúgy Nightwisht akartuk, de ők épp akkor Brazilhonban turnéznak, In Flames nem ér rá, de talán, talán a rendes őszi turné...
Amorphis is hetekig hezitált, amire nem magyarázat a bőgős-csere, szerintem jobb ajánlatokra vártak mondjuk tengerentúlról. Emperor
nem akar júliusban koncertezni.
Dolgozunk, dolgozgatunk és ami a legfontosabb, mi is jót akarunk...

Előzmény: Arch Angel (238)
Arch Angel Creative Commons License 2000.04.07 0 0 238
Üdv Elvtásak!
Azon nyafiznék egy kicsit, hogy a Summer Rocks szervezői felvonultathatnának néhány olyan zenei csemegét, mint pl: In Flames, Emperor, Nightwish, Amorphis. Ezen csapatok eleddig sikeresen kerülték el hazánkat. Nyakon kellene ragadni és elráncigálni őket. Szerintem sok ember verné földhöz a sejhaját (beleértve jómagam is), ha végre itthon is láthatná őket. Na de tudom persze a szomorú realitások. Azonkívül nemtudom ki hogy van vele ( és persze ki tapasztalta még), de nem tetszett túlságosan a Wigwam gárdája által tanusított viselkedés, az Anathema koncerten. A Wigwamnak még van képe fennen hirdetni a Concerto oldalain, hogy ők támogatják a rock zenét,( és akad még más is mi nem fedi a valóságot) Kicsit érdekes formában teszik ezt! Szóval ezek a dolgok így nagyon nem okésak. Szóljatok ti is!
Pit Lord Creative Commons License 2000.04.07 0 0 237
Az előbbi hozzáírásomat csakis gonosz lelkem íratta velem, amivel változatlanul és mindenkoron azonosulok. Az előbb sajna elgépeltem néhány karaktert egyébként meg kit érdekell. Isten égessen sokáig.
Törölt nick Creative Commons License 2000.04.07 0 0 236
pit lord
baratom, on megorult, surgosen operaltassa meg magat!
g
Előzmény: Pit Lord (235)
Pit Lord Creative Commons License 2000.04.07 0 0 235
Kapja be az összes rövidhajú! Na okostojások lehet visszaugatni! A külföldi loncertekről pedi egy szót se! Ezzel Sértitek a szegény szerencsétlen csóringer rockerek önérzetét! Azonkívül hozzunk létre egy alapíványt, amely cd lejátszóhoz juttatja őket!
patek 61895 Creative Commons License 2000.04.04 0 0 234
üdv !
talán ez a legkisebb probléma,de jó lenne ha a fesztivál pólója-gyanítom lesz ilyen-elérné a nyugati színvonalat,és nem az a "gyenge" fajta lenne ami 10 mosás után már "szürke vagy barna",és a szita is törik rajta
inkább legyen drágább,de legalább minőségi legyen
öööö....más
ha jól olvastam,a WACKEN-en lesz MORBID ANGEL is!!
THX Creative Commons License 2000.04.04 0 0 233
;)
Előzmény: Scorpio (229)
Bookshie Creative Commons License 2000.04.04 0 0 232
Szerencsed, hogy oreganyadnak szolitottal! Jol van. En is kivancsi vagyok a tobbiekre. Lassan csordogalniuk kell a neveknek, elvegre aprilist irunk...
ABATH Creative Commons License 2000.04.03 0 0 231
Bookshie!
Igazad van!Maradhatsz:)))
Azoknak örüljünk,akik fellépnek,és ne azokat
hiányoljuk akik nem jönnek el.Ez így ís egy
tuti fesztivál lesz.
Előzmény: Bookshie (224)
Törölt nick Creative Commons License 2000.04.03 0 0 230
Hány külföldi banda lesz még a SR-n?
Scorpio Creative Commons License 2000.04.03 0 0 229
De mondom.Szovejetunóról meg még én nem hallottam.
Jó messze lehet, nem csodálom hogy odáig nem jutott el ez a hír.
Előzmény: THX (217)
Ripper Creative Commons License 2000.04.03 0 0 228
Bookshie favoritjait én is szívesen láttam volna, de hát ez van. Ennek ellenére a Metalium-nak nagyon örülök, és a Gamma Ray sem gyenge, mint menüpont. A Mardukkal és a Leadfoot-tal nekem csak annyi a bajom, hogy az ő stílusaikban én megpróbáltam volna ismertebb csapatokat (plö Dimmu Borgir ill. Spiritual Beggars) elhozni, mert őket nem biztos, hogy túl sokan fogják ismerni. Ennek ellenére én őket is megnézem majd, elvégre kíváncsi természet vagyok. Azért a repertoárban egy ütősebb progresszív bandát még mindenképpen szívesen látnék.De mondjuk egy göteborgi stílusú dallamos death csapatnak is bírnék örvendeni.
Phaetos Creative Commons License 2000.04.03 0 0 227
OFFTOP:a belgiumi Eurorockra(08.3-4-5-6) utitarsat keresunk, 1 max 2 fo tarsasagaban,vagy buszos bandahoz beszallnank.zoltanv@microoffice.hu-ra reszletekert.

NEMOFF:asszem osszesegeben orulok hogy DT csak jul 19-en lesz mert 16-an jovok haza:)

A magyar bandakat meg lathatom maskor is.)

Bookshie Creative Commons License 2000.04.03 0 0 226
Szo sincs rola! Ott fogok nyomulni a Gamma Ray-en es a Metaliumon, ez ziher! Kizarolag a dolgok tovabbi alakulasa vette el a kedvemet, dehat ez meg lehet jobb is, nem igaz? Nem gondoltam, hogy egyetlen megjegyzesem masoknal arra ad okot, hogy rogton elkuldjenek melegebb eghajlatra. Ez kisse durva, de mit tehetek? Azert koszi, supertzar!
supertzar Creative Commons License 2000.04.03 0 0 225
Peace, emberek.
Bookshie kedvenceivel semmi gond, mi is leborultunk volna, ha bármelyik összejön, de ezek a csapatok az adott időszakban nem akarnak, nem tudnak Európában játszani. Vagy mert épp lemezt készítenek és úgy néz ki, nem végeznek a munkával, vagy más terveik vannak.
Ha Bookshie számára nem vonzó így a SR, nem gond, majd eljön legközelebb :-)
Előzmény: Bookshie (224)
Bookshie Creative Commons License 2000.04.03 0 0 224
Jomagam kedvelem a klasszikus (power) metalt, a dark zeneket, a progresszivet, a skandinav zenekarokat, a germanokat es meg sok egyebet. Bocs, hogy elek, amiert a Marduk es a Leadfoot nem eleg vonzo szamomra. Ha egy kicsit lejjebb lapozol, elolvashatod, kiket latnek (lattam volna) szivesen. Mert ha ezek meltok es mondjuk a Nevermore vagy a Sava, a Priest es a tarsaik nem, akkor inkabb neked lenne mashol a helyed. Te csak ne kuldj engem sehova, rendben? Maradjunk ennyiben.
glenn Creative Commons License 2000.04.02 0 0 223
Jelenleg a Tankcsapda, Nemesis, Ossian, Mood és Neck Sprain fellépése biztos.
Előzmény: Zero (208)
ABATH Creative Commons License 2000.04.02 0 0 222
Bookshie!
Kellemes nyaralást kívánok!Remélem messzire mész,
és jó sokáig!
Szerinted ki lenne méltó arra,hogy meghívják egy i
lyen fesztiválra,ha nem ezeket a zenekarokat?

Előzmény: Bookshie (214)
Törölt nick Creative Commons License 2000.04.01 0 0 221
Talán azért hasonlít, mert ex-C.O.C tagok is játszanak benne, akik a Blind lemezen (is) szerepeltek.
Előzmény: SOWHAT (216)
glenn Creative Commons License 2000.03.31 0 0 220
www.leadfoot.net vagy MHH No. 120, Sokkoló Extra, vagy MHH No. 121, interjú.
Előzmény: SOWHAT (216)
Törölt nick Creative Commons License 2000.03.31 0 0 219
Dream Theater...wow!!!

Gabi, kösz a Króbár infókat! Hol lesz az interjú és kivel? /Szekszi Tének gyereke lesz? Atyaég, mit fog szólni a kiscsáko, hogyha meglátja a faterját...:-)))/

Leadfoot...szintén wow!!

Mellesleg a nagyon felújított Tankcsapda honlapon az vagyon írva, hogy ők is zuznak a Summer Rock-on, asszem a pénteki napon.

Terra K Creative Commons License 2000.03.31 0 0 218
Az első banda, amire igazán kiváncsi vagyok.
Előzmény: glenn (212)
THX Creative Commons License 2000.03.31 0 0 217
Ne mondd már ! Megszűnt? Mikor? És akik ott laktak el kelett költözniük? DEL *.* ?
Biztos azért nem tudom mert most érkeztem haza a Szovejetunóból.
Előzmény: Scorpio (207)
SOWHAT Creative Commons License 2000.03.31 0 0 216
Végre 1 amerikai együttes :) Állitolag hasonlit a C.O.C.-s Blindra ? Akkor érdekel :) Irjon valaki már rolunk aki tudja miröl van szo. Végén tényleg veszek egy 1 napos jegyet :)
SOWHAT Creative Commons License 2000.03.31 0 0 215
Mér ? Még messze ez tünik a legjobbnak ...
Előzmény: Bookshie (214)
Bookshie Creative Commons License 2000.03.31 0 0 214
Ez egyre rosszabb... Azt hiszem, nyugodtan elmehetek nyaralni.
( turpi ) Creative Commons License 2000.03.31 0 0 213
jol hangzik, de sajna nem ismerem. mihez hasonlithato a zenejuk?
Előzmény: glenn (212)
glenn Creative Commons License 2000.03.30 0 0 212
Újabb tuti fellépőnk, az ex-C.O.C. énekes stoner/doomster bandája, azaz a LEADFOOT.
patek 61895 Creative Commons License 2000.03.30 0 0 211
SOWHAT : köszi az infót !!!
a jegyárról tudsz valamit ??????
én úgy tudom,hogy kb.80 márka lesz vagy valami ilyesmi...
patek 61895 Creative Commons License 2000.03.30 0 0 210
Szia András !
Azért köszi,hogy válaszoltál....így talán hagyományt kovácsolok az osztrák koncertlátogatásból vagy miből(ez lesz a második!!!)
apropó,a jegyekkel hogy álltok ????
gyanítom Ti is majd a helyszínen veszitek meg...
Ha tudtok róla valami konkrétat,légy oly szíves
küldjél már valami infót,jó?
nekem Főnök azt mondta,hogy kábé 300-350 ATS körül
lesz...
Köszi !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!