Miért van az, hogy emberek idejönnek névtelenül és sejtelmesen nyilatkoznak? Barátom, ha nem árulod el, hogy pontosan mi a problémád, akkor még esély sem nyílik arra, hogy jogosság esetén valaki változtasson valamit.
Ha már itt névtelenül lehet okosnak lenni, akkor legyünk konkrétak, ez a sejtetős-lebegtetős játék nem túl korrekt.
Amúgy Nightwisht akartuk, de ők épp akkor Brazilhonban turnéznak, In Flames nem ér rá, de talán, talán a rendes őszi turné...
Amorphis is hetekig hezitált, amire nem magyarázat a bőgős-csere, szerintem jobb ajánlatokra vártak mondjuk tengerentúlról. Emperor
nem akar júliusban koncertezni.
Dolgozunk, dolgozgatunk és ami a legfontosabb, mi is jót akarunk...
Üdv Elvtásak!
Azon nyafiznék egy kicsit, hogy a Summer Rocks szervezői felvonultathatnának néhány olyan zenei csemegét, mint pl: In Flames, Emperor, Nightwish, Amorphis. Ezen csapatok eleddig sikeresen kerülték el hazánkat. Nyakon kellene ragadni és elráncigálni őket. Szerintem sok ember verné földhöz a sejhaját (beleértve jómagam is), ha végre itthon is láthatná őket. Na de tudom persze a szomorú realitások. Azonkívül nemtudom ki hogy van vele ( és persze ki tapasztalta még), de nem tetszett túlságosan a Wigwam gárdája által tanusított viselkedés, az Anathema koncerten. A Wigwamnak még van képe fennen hirdetni a Concerto oldalain, hogy ők támogatják a rock zenét,( és akad még más is mi nem fedi a valóságot) Kicsit érdekes formában teszik ezt! Szóval ezek a dolgok így nagyon nem okésak. Szóljatok ti is!
Az előbbi hozzáírásomat csakis gonosz lelkem íratta velem, amivel változatlanul és mindenkoron azonosulok. Az előbb sajna elgépeltem néhány karaktert egyébként meg kit érdekell. Isten égessen sokáig.
Kapja be az összes rövidhajú! Na okostojások lehet visszaugatni! A külföldi loncertekről pedi egy szót se! Ezzel Sértitek a szegény szerencsétlen csóringer rockerek önérzetét! Azonkívül hozzunk létre egy alapíványt, amely cd lejátszóhoz juttatja őket!
üdv !
talán ez a legkisebb probléma,de jó lenne ha a fesztivál pólója-gyanítom lesz ilyen-elérné a nyugati színvonalat,és nem az a "gyenge" fajta lenne ami 10 mosás után már "szürke vagy barna",és a szita is törik rajta
inkább legyen drágább,de legalább minőségi legyen
öööö....más
ha jól olvastam,a WACKEN-en lesz MORBID ANGEL is!!
Bookshie favoritjait én is szívesen láttam volna, de hát ez van. Ennek ellenére a Metalium-nak nagyon örülök, és a Gamma Ray sem gyenge, mint menüpont. A Mardukkal és a Leadfoot-tal nekem csak annyi a bajom, hogy az ő stílusaikban én megpróbáltam volna ismertebb csapatokat (plö Dimmu Borgir ill. Spiritual Beggars) elhozni, mert őket nem biztos, hogy túl sokan fogják ismerni. Ennek ellenére én őket is megnézem majd, elvégre kíváncsi természet vagyok. Azért a repertoárban egy ütősebb progresszív bandát még mindenképpen szívesen látnék.De mondjuk egy göteborgi stílusú dallamos death csapatnak is bírnék örvendeni.
Szo sincs rola! Ott fogok nyomulni a Gamma Ray-en es a Metaliumon, ez ziher! Kizarolag a dolgok tovabbi alakulasa vette el a kedvemet, dehat ez meg lehet jobb is, nem igaz? Nem gondoltam, hogy egyetlen megjegyzesem masoknal arra ad okot, hogy rogton elkuldjenek melegebb eghajlatra. Ez kisse durva, de mit tehetek? Azert koszi, supertzar!
Peace, emberek.
Bookshie kedvenceivel semmi gond, mi is leborultunk volna, ha bármelyik összejön, de ezek a csapatok az adott időszakban nem akarnak, nem tudnak Európában játszani. Vagy mert épp lemezt készítenek és úgy néz ki, nem végeznek a munkával, vagy más terveik vannak.
Ha Bookshie számára nem vonzó így a SR, nem gond, majd eljön legközelebb :-)
Jomagam kedvelem a klasszikus (power) metalt, a dark zeneket, a progresszivet, a skandinav zenekarokat, a germanokat es meg sok egyebet. Bocs, hogy elek, amiert a Marduk es a Leadfoot nem eleg vonzo szamomra. Ha egy kicsit lejjebb lapozol, elolvashatod, kiket latnek (lattam volna) szivesen. Mert ha ezek meltok es mondjuk a Nevermore vagy a Sava, a Priest es a tarsaik nem, akkor inkabb neked lenne mashol a helyed. Te csak ne kuldj engem sehova, rendben? Maradjunk ennyiben.
Bookshie!
Kellemes nyaralást kívánok!Remélem messzire mész,
és jó sokáig!
Szerinted ki lenne méltó arra,hogy meghívják egy i
lyen fesztiválra,ha nem ezeket a zenekarokat?
Gabi, kösz a Króbár infókat! Hol lesz az interjú és kivel? /Szekszi Tének gyereke lesz? Atyaég, mit fog szólni a kiscsáko, hogyha meglátja a faterját...:-)))/
Leadfoot...szintén wow!!
Mellesleg a nagyon felújított Tankcsapda honlapon az vagyon írva, hogy ők is zuznak a Summer Rock-on, asszem a pénteki napon.
Végre 1 amerikai együttes :) Állitolag hasonlit a C.O.C.-s Blindra ? Akkor érdekel :) Irjon valaki már rolunk aki tudja miröl van szo. Végén tényleg veszek egy 1 napos jegyet :)
Szia András !
Azért köszi,hogy válaszoltál....így talán hagyományt kovácsolok az osztrák koncertlátogatásból vagy miből(ez lesz a második!!!)
apropó,a jegyekkel hogy álltok ????
gyanítom Ti is majd a helyszínen veszitek meg...
Ha tudtok róla valami konkrétat,légy oly szíves
küldjél már valami infót,jó?
nekem Főnök azt mondta,hogy kábé 300-350 ATS körül
lesz...
Köszi !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!