T. Fórumozók! Engedjétek meg, hogy figyelmetekbe ajánljam az Első Szolnoki Sörtúrát! Fődíj: 500.000 Ft. Az országból minden csapatot várunk a rendezvényre!
HAGYOMÁNYTEREMTŐ ELSŐ SZOLNOKI SÖRTÚRA www.szolnokinaplo.hu
Szolnoki Sörtúra 2006. 10.07.
Helyszín Szolnok 10 vendéglátóegysége és a Hild tér A rendezvényre 5-10 fős csapatok jelentkezhetnek. Nevezési díj nincs, mindenki fizeti a saját sörét.
Feladat A csapatok minden tagja, minden vendéglátóhelyen köteles egy pohár sört elfogyasztani, minél gyorsabban! Az indulóknak a kocsmák közti útvonalon józanságot visszaigazoló akadálypontokon kell áthaladniuk, az akadályok leküzdéséért plusz pontokat kaphatnak. Külön pontok járnak az öltözet és a vonulás ötletességéért.
A csapatok a játék végén rangsorolják a vendéglátóhelyeket a kiszolgálás, a személyzet öltözete-viselkedése, a design, toalettek állapota stb. alapján.
A legjobb kocsma egy éven keresztül viselheti a Sörtúra kocsmája nevet, melyről igazoló okiratot emléktáblát kap.
A csapatok a túra során digitális fotókat készíthetnek, amelyek közül a zsűri a legjobbat díjban részesíti.
Szórakoztató programok, koncertek egész nap!
NAGYSZÍNPAD Takáts Tamás DBB, Skahecc, Magna Cum Laude, Ölveti Blues Band
KOCSMA SZÍNPAD Madarak (házibuli zenekar), Long Tall Sonny and The Wildcows (vad Rn B), The Prison Band (rockabilly), Blackriders (ír kocsmazenekar), Music Station (amerikai country), Robinzon Cirkusz (vén b. rockerek)
Jelentkezés a versenyre: 2006.10.01-ig
Levélben: Jazz Club , Szolnok Sóház út 8. 5000
Email: ibozsanyi@mol.hu, postmaster@sohazkert.hu
Fax: 56/515-298 Sörtúra felirattal.
Személyesen: Jazz Club Szolnok Regisztráció: Aba-Novák Művelődési Központ (Hild tér), a verseny napján reggel 6 órától.
Szálláslehetőség igény szerint, saját költségre megoldható. Érdeklődni lehet: Szolnoki Szabadidő és Turisztikai Központ, tel.: 56/424-335 Student Kollégium 56/421-688
Holnap sajnos nem tudok menni edzésre..tudom , tudom kötelző de sajnos még a megye közelébe sem megyek mert lentmaradok szegeden!Hiehetetlenül sokat kell tanulnom!Tényleg nagyon sajnálom!Addig járok minde nap konditerembe, és jövő péntektől pedig edzek veletek ezerrel!
ott voltam a meccsen de gondolom hallottátok a hangom! Szerintem szép meccs volt.vannak akik féltik magukat és ezzel többet ártanak mint használnak a pályán, de a nagy többség odatette magát. aki meg most is több poszton játszott annak pedig mélységes elismerésem de komolyan!!!!
Abban azért gondolom egyet értünk hogy a tavaszi derbiken a lábadozó keménymaggal kiegészülve mindent megnyerünk. amiért most ki kellett hagynom ezeket a meccseket jövőre 2-3 poszton is szeretnék játszani hogy behozzam a fájdalomkiesést....:p de tényleg.
Dámosy Zsolt, aki a Wolves elnöke is, lett a Fradi elnöke. Gratulálunk neki innen a távolból is és reméljük nem felejti el, hogy a focsi az focsi, a foci az foci :))
Én lemaradtam. Nagyon szép kezdeményezés. Kár, hogy pont a főszereplő játékos (#55) ígért nekem a meccsen mentővel történő hazamenetelt.......biztos jótékony szándékkal......... De a klippet látva most az 1x megbocsátok neki...:)
Sajnálom, hogy nem tudsz jönni. Azért kösz, hogy szóltál. Azonban így lemaradsz pár döntési lehetőségről és információrol. Természetesen aki szól és eléggé alapos az indoka, hogy nem jön (tehát nem azért mert pld. éppen most jött ki rajta a macskaszőr alergiája, nagymamához kellett menni stb) azt nem veszéjezteti a kizárás.
Üdv! Tegnapi nap megtörtént az ismételt vizsgálat. Meglepetés a végeredményben nem történt. A húzódás mellett voksolt a második doki is. Azt mondta h a harmatsúlyomnál fogva és h nem pihentettem kellő mértékben ezért húzódik nálam tovább a javulás :(. Újabb pihentetés kenegetés a gyógymód. Elnézést ha nem tudok 2 hétig feküdni de fizetésből élek és nem nagyon tehetem meg a 2 hét pihit. Ha tudom pihentetem amennyit csak lehet. Remélem nem sokáig tart ez az állapot. Péntekenként nem tudok edzésen résztvenni még mindíg de szerdán elmegyek edzésre. Ha jó lesz a bokám felszerelésben. Viszem a lemezeket Csonti! / ha nem felejtem el :P /
Trugyi: Én már a meccs után egyből közöltem Gerinek, hogy én nem tudok menni pénteken, sőt szerdán se mert estig dolgozom. Ha nagyon nagy szerencsém van akkor az utolsó 5 percre ki tudok érni. Ha ezért is kereteztetnem kéne, akkor elég szomorú, hiszen nem én voltam, aki lógott volna 1 edzésről is. Amin nem voltam, az mind a munkámnak köszönhető.
Csonti: Természetesen meg van az egész felvétel. Tudod, szorgalmasan archiválgatok :)
Az anyag jó, tényleg. Csak nehéz szembesülni azokkal a hibákkal amelyetk most nem publikusak......... Éppen itthon veszem fel DVD-re a meccset. Hát nehéz az önkritika..... Pénteken mindent megdumálunk. Aki nem jön az keretezze be a szerződését, mert az csak szép emlék marad számára! Ez vonatkozik a sérültekre is!
/csak azért linkeltem be újra hogy a lusták is meg tudják nézni:)))/
Más!
Sajos jelenleg a képtár nem működik valami miatt ezért még nem tudom feltölteni a meccsen - Mogyi-HBéla-Mogyi által - készített képeket.Bocsi de rajta vagyok.....
Sziasztok én csak szeretném megköszönni mindenkinek aki ott volt és játszott, szurkolt, segített. Sajnálom, hogy csak ennyire voltunk képesek Andor és én de még elszántabban fogunk edzeni és a következö meccsen jobbak leszünk. köszönöm még egyszer.