"Amíg a NANE egy ilyen hazug nő mellé áll, addig semmi sem hihető el tőlük."
Ebből látszik, miért hihetetlenül káros az a jelenlegi gyakorlat, ami csak a nőket állítja be áldozatoknak és a férfiakat elkövetőknek. Ugyanis tálcán kínálja a menekülési útvonalat egy hidegvérű gyilkossági kísérlet elkövetőjének: legyél bántalmazott, legyél te az áldozat.
Ez a nő is így próbál meg kibújni a tettének következményei alól, nyilván a Simek Kitty-ügyből merítve az ihletet, és ez nem helyes.
Az IE bevezetése csak szabad jelzést adna az ilyen típusú női elkövetéseknek, attól tartok.
Ez arra a felvetésre volt válasz, h Pónika megemlítette, h esetlegesen betojt a kamerától. Erre válaszoltam én, hnehezen befogadható a gondolat, h egy hadviselt embert zavarba hozhat a kemera. Ez még nem sározás.
Jó lenne az is, ha tisztáznánk a sározás fogalmát. Azt gondolom, h valakiről valótlant állítani/sugalmazni. Én ilyet nem tettem, illetve amikor tévedtem, szóltam.
Szóval nincs sározás.
Anyócának, és nekem ellenérzéseink vannak a fickóval kapcsiban. De ez még marha messze van a sározástól. Nekem személy szerint nem tetszenek a szem- és szájmozgásai, stb... Bármit el tudok róla képzelni. Marha fegyelmezett pasi, de a szemeit/száját nem tudja uralni... Ezek benyomások...
Szerintem egyikőnk se ült fel semminek . Csak beszélgetünk/boncolgatunk .
Ha lentebb is olvasnál , láthatnád , hogy nem mentem fel a csajt .
Mit kell valakin besározni , aki lemondásra kényszeríti a nőt a gyerekéről ? Önmagában gyanús .... Persze nem mentség a nő tettére , de a pacák ártatlanságát se támogatja .
A nő pontosan arra a sisterhoodra játszik rá, aminek itt ketten (Anyóca és Calamayca) is felültök, a tényeket nézzétek, ne azt keressétek, hogy mivel lehet a férfit besározni!
Milyen segítő kéz áll mögötte? Ne ülj föl már a nőnek, egyszerűen meg akarja úszni a tíz évet.
Ha becsatolnak egy iratot a perbe, akkor azt az ügyvéd másolaton veteti át, és nem tűnhet el.
A rendőrség: mit kellett volna csinálniuk, amikor azzal ment be a nő, hogy szerinte a párja drogozik?
Katonaság: és ha katona volt, akkor mi van? Emlékezz rá, a délszláv háborúban a szerbek bizony soroztak, és előszeretettel az utált nemzetiségből, a magyarból, ez lenne a bűne a pasinak?!
Én nem látom, hogy a segélykérés bizonyított lenne.
Csillámpóni videójában az szerepel, hogy a nő korábbi bántalmazásának nincsen semmi nyoma, sem egy rendőrségi bejelentés, sem egy látlelet, sem a nő vallomásában nem szerepel.
Aztán ott van a Gina, amit kimutattak.
És milyen önvédelem az, ahol háromszor vágja el a pasi torkát?
És azért hazudott a nő kemoterápiát, hogy közben félrekúrjon?
És még egy: hogyan lehetett az a nőt korábban bántalmazni, aki a "bántalmazó" férfi kezéből kiveszi a kést, és életveszélyesen megsebesíti?
Amíg a NANE egy ilyen hazug nő mellé áll, addig semmi sem hihető el tőlük.
Ha alaposan megvizitálod a pali képét , olyan , mintha alkoholista lenne . Gőzöm nincs milyen a drog nyoma mielőtt végleg kivégzi a használóját , de akár az is lehet az arcára írva .
Vajon mennyire lehetett kába a csaj által megitatott nemtommitől' ? Hogy ennyire nem tudott védekezni ?
kalamajkusz: az azert nem fura a 21. szazadban, hogy se egy fenykepe/videoja/hangfelvetele nincs a bantalmazasarol? latlelet/rendorsegi feljelentesrol nem is beszelve. (na nem mintha nem lenne no, aki beveri kicsit a fejet, ha szukseges)
a ficko meg nyilvan elvagta ugy a sajat nyakat, hogy par mm-en muljon az elete (orvosszakertoi velemeny, a nyaki utoertol minimalis tavolsagra allt meg a vagas)
jugo ficko = ugyanolyan kulhoni magyar mint o. eleg gaz megfogalmazas. nekem a video alapjan nem latszik a 30kg kulonbseg, kifejezetten vekonynak tunik a ficko. egyik se tul szimpi egyebkent.
siman el birom kepzelni, hogy a ficko tenyleg alairatta vele a papirt, a csaj ettol megijedt (nem kellett volna, csaladjogi birosag leszarja) es elhatarozta, hogy megoli es megussza a gyilkossagot, mint simek kitti ota jo par no bantalmazasra hivatkozva. ennek megfelelo elozetes lepeseket is tett, gyh, gyejo (+ugye uj lianka is volt mar :P) bejelentesek.
Nekem az rtl-es riportban az szúrt szemet, h a ffi sokat hunyja be a szemé... Vannak nonverbális jelek, amik valószínűsítenek bizonyos személyiségtípusokat...
De persze nem voltunk ott, nem tuggyuk. Mindenesetre egy agyfasz, h a dulakodás közben a csaj bezárta a kölyköt a fürdőbe, és most azt vetik a szemére, h ezzel veszélyeztette a gyereket, és ezért akarják elperelni tőle...
Mindenesetre az "áldozat" politikai, és egyéb háborús kapcsolatai erősítik, h nem kispályás fickóval van dolgunk...
Ugyan nem sokat olvastam erről az esetről, de én olyat nem olvastam, hogy végső elkeseredésében... Csak azt, hogy dulakodtak. Az meg gyakorta megesik, hogy olyankor valaki szarul jár. Ami inkább a nő bűnössége felé hajlít engem az az, hogy a férfi nyakán több vágás is van. Az, hogy a nőn nem látszik így most nekünk a képeken semmi, az nem jelenti azt, hogy ő nem sérült meg. Az ő sérülései már begyógyultak, vagy épp nem látható helyen vannak.
Teljesen mindegy. Látod, ebben az esetben is született már cikk, hogy tulajdonképpen ezt a tettet az összetört nő végső elkeseredésében tette. Nincs itt semmiféle előre megfontolt gyilkosság. LOL
A félrekufirc is a nagy elkeseredettség következménye, és az sem előre megfontolt szándékból, hanem hirtelen felindulásból elkövetett tett. Ahogy a kemo kezelés hazugsága is az. :)