Keresés

Részletes keresés

fighting Creative Commons License 2003.05.16 0 0 510
Ja és ez nem volt rekord!:)
Előzmény: fighting (509)
fighting Creative Commons License 2003.05.16 0 0 509
Már ebben az évben is volt 20 Innings-es meccs!
Előzmény: nfl1 (506)
LilaMemphis Creative Commons License 2003.05.16 0 0 508
Oakland,Oakland...

Go Athletics

uh Creative Commons License 2003.05.16 0 0 507
mert válságban a házassága

Hogy felcsillant a szemed! :)))

Előzmény: Zsuu (505)
nfl1 Creative Commons License 2003.05.16 0 0 506
Mecsoda meccset nyomott a csikábsz :)
Mi volt az eddigi leghosszabb túlóra egy meccsen?

Mire lehet idén számítani a kábsztól?
Milyen csapat, meg lehet a pléjof stb.?

Zsuu Creative Commons License 2003.05.15 0 0 505
Szegény David Wells-em is vesztett.:-(( Pedig egy napon születtünk, csak nem egy évben. Hasonlítunk is egymásra!! :-)))

Úgy látszik, a Yanks-nek vannak mumusai: Cleveland és most már az Anaheim is.:-((

Pettitte-nek (továbbiakban: Pöti, tudom, hogy az amcsik nem így ejtik, de így sokkal jobban hangzik) remélem csak azért megy rosszul, mert válságban a házassága.:-))

Szegény Soriano. Két éve Paul O'Neil apja is meghalt. Remélem Pöti apjának pacemakere még bírja egy darabig.

Jeter visszatérésétől sokat várok. Vagy rosszul teszem?

Zsu

stero Creative Commons License 2003.05.15 0 0 504
Na még egy zacskó!

Az Anaheim ellen nem nagyon megy. Akárcsak tavaly az ALDSen. Giambit már fíjolják a Yankee fanok. Az ujabb vereséghez azonban hozzátartozik a szomorú hír, hogy Soriano édesapja a meccs előtt elhunyt...

Előzmény: stero (503)
stero Creative Commons License 2003.05.15 0 0 503
Örülök neki!
:PPPPP
Előzmény: fighting (502)
fighting Creative Commons License 2003.05.14 0 0 502
Hála nektek ma mi lettünk a legjobb csapat a ligában!:)))
Előzmény: stero (501)
stero Creative Commons License 2003.05.14 0 0 501
Jellemző!
Tudtam, hogy beletrafálok. Így lenne ötösöm a lottón :PPPPPP
Előzmény: fighting (500)
fighting Creative Commons License 2003.05.14 0 0 500
Ma Mussina is elvezstette a "szűzességét"!
Előzmény: stero (499)
stero Creative Commons License 2003.05.14 0 0 499
Ha már így belekezdtél akkor folytatom a második résszel. A Yankees.

Amilyen jól kezdtek a dobóink most ugy fáradnak. Kivéve Mussina aki továbbra is veretlen és 7-0 ill. 1.70 ERA. Remélem nem ma szúrja el mert ő kezd az Angels ellen otthon.
Az ütőink is kicsit leültek gondolok itt Williamsre, Sorianora és Giambira. Viszont nagyon kellemes meglepetés Johnson és főleg Mondesi(jó az öreg a háznál). A legjobb hír viszont az, hogy ma visszatér-ha minden igaz-Jeter. Nagyon kellenek már az ütései és a runjai.
Meg kell még említeni Almote játékát mert már 9 errornál jár. Ennek is köszönhető, hogy az utolsó 10 meccsen csak 50%os a mutatónk.
Hát röviden ennyi közel a szezon negyedénél.

fighting Creative Commons License 2003.05.13 0 0 498
Gondoltam felhozom egy kicsit a topicot, mert nagyon süllyed.
Értékelés 2003 I.
Nekem az Atlanta Braves a kedvencem, ha még nem derült volna ki, az eddigi hozzászólásaimból.
Így róluk írom le a gondolataimat.
A szezon elött a három sztár SP-énkből csak Maddux-ot tartotta meg a vezetőség. Tom Glavine FA-ként a Mets-et választotta, Kevin Millwood-ot pedig eltradeltük a Philly-vel, és a tehetséges fiatal Damian Mosst a Giants-nek eladtuk. Mondjuk ez utóbbival kettővel jó magam nem igazán értettem egyet, de gondoltam ők jobban tudják.
Jött helyettük Mike Hampton és Paul Byrd. Sajna én nem vagyok akkora rajongó, hogy minden csapatot ismerjek, így aztán őket nem igazán ismertem, de bíztam benne, hogy jó igazolások lesznek.
Az előszezonban a csapat egész jó formát mutatott, és ezért volt döbbenetes a szezon kezdete. Rögtön 0:3-mal nyitottunk a Montreal ellen, amire akkor volt utoljára példa, amikor nem mi nyertük a diviziónkat. A folytatás sem volt sokkal jobb, így az első két hét után 4:8-cal álltunk, de gondoltam tavaly sem kezdtünk sokkal jobban, mivel csak május végén tudtunk tartósan 50% főlé menni, így talán nincs nagy gáz.
Az igazsághoz tartozik, hogy a két új igazolás DL-en kezdte a szezont, és a vezetőség a 4 men rotation mellett döntőtt, ami nem volt túl jó döntés, mert Maddux öreg már a 3 napos pihenőkhöz és a fiatalok sem bírták a terhelés, és persze nem az elején kell nagyon jónak lenni, hanem a szezon végén.
Azt hiszem erről a bostoni rajongók tudnánnak mesélni igazán.
A felzárkozást stilusosan pont az Expos ellen kezdtük meg, és kellett hozzá, hogy M. Hampton visszatérjen. Közben P. Byrd-ről kiderült, hogy nem csak 15-napos sérült, hanem hosszabb időre dölt ki a sorból, és leigazoltuk a csapat nélküli S. Reynolds-ot, aki nagyon jó meccsekkel kezdett.
Persze ez nem lett volna elég a felzárkozáshoz.
Kellett hozzá a mezőnyjátékosok formajavulása is. A. Jones, Ch. Jones, G. Sheffield, M. Giles és R. Furcal nevét emelném ki, mint az eddigi legjobbak.
S a mai nap után, ha a Giants kikapott, akkor elfoglaltok az NL első helyét, amit remélhetőleg már ki sem engedünk a kezűnkből.
Akár mondhatnám is soha rosszabb kezdést, és bízva a hasonló folytatásban,
GO Braves!
fighting Creative Commons License 2003.05.09 0 0 497
Nem kell az, a Premiere is ad hetente két meccset.
Csak tömeg kénne a meccsnézéshez, mert különben a foci lenyom mindent!:))
Előzmény: uh (495)
riska Creative Commons License 2003.05.09 0 0 496
a Felhőkarcolók úgy maradhatott meg egy szinten ahogy a 424 is csinálja. nem a sportolásról/fejlődésről szólt, csak a szórakozás volt a lényeg. sajnos...
Előzmény: uh (458)
uh Creative Commons License 2003.05.09 0 0 495
De miert nem dumaljatok meg a boxutcaval, hogy legyen ma' OrbitESPN?
Előzmény: fighting (493)
nfl1 Creative Commons License 2003.05.09 0 0 494
ettől a választól féltem :(((
Előzmény: fighting (493)
fighting Creative Commons License 2003.05.09 0 0 493
Sajna itthon nem igazán lehet, hacsak valaki nem fizet elő a neten az mlb.com-on a tv-re.:((
Előzmény: nfl1 (492)
nfl1 Creative Commons License 2003.05.08 0 0 492
remek
nem így értettem

pontosítok
Magyarországon,hogy lehet nézni a meccset?
Műhold, internetes MLB TV vagy hogy?
szal ez érdekel nem az, hogy ki mit burkol közbe

Előzmény: uh (490)
uh Creative Commons License 2003.05.08 0 0 491
Hu, milyen jo volt a keddi NYY@SEA! Nem akartam tegnap szolni ugyanugy mint a multkor, mert biztos azert vesztettek el a masodik meccset. Sajnos ennek ellenere megint elvesztettek a masodikat. Mussina nagyon asz volt. :( Szerencsere legalabb megint adtak a TVben, pedig a musorban megint nem ez volt.
Na, ma este rubber game.
uh Creative Commons License 2003.05.08 0 0 490
> Ti közületek, ki, hogy követi az eseményeket?
TVbol, interneten, ujsagbol ertesulok a dolgokrol. Nameg jovo heten jon a varosba a Mariners, ugyhogy szemelyesen is megjelenek a merkozeseken.

> Aki tudja zéni, az milyen módon teszi ezt?
zéni = nézni:
Ugy szeretem, ha van csipsz meg sor. A crackerjack se rossz, csak egy kicsit fogbaragados. De van, hogy elotte kezdek kajalni: fel pizza, a maradek szeleteket pedig a szunetekben zabalom be. Altalaban a kanapen ulok/fekszek, de van ugy, hogy lemaszok es a szonyegrol nezem. Persze ez csak otthon van igy, ha kimegyek a meccsre, akkor civilizaltabban kell viselkednem.

Előzmény: nfl1 (489)
nfl1 Creative Commons License 2003.05.08 0 0 489
köszönöm ;)
próbálom így apránként összerakni
két hete értem csak a lényeget

jó volt ez a kis ingyenes mlb.tv hétvége,
sikerült 5-6 meccset végignézni
már most nagyon hiányzik :(

Ti közületek, ki, hogy követi az eseményeket?
Aki tudja zéni, az milyen módon teszi ezt?

Előzmény: fighting (488)
fighting Creative Commons License 2003.05.08 0 0 488
1. 0 for 2 még nem volt érvényes találata!
2. Jól mondod
Előzmény: nfl1 (487)
nfl1 Creative Commons License 2003.05.08 0 0 487
hi

lenne még kérdésem :)

Mi jelent amikor egy ütő játékosnál azt írják ki, hogy pl 0 for 2 ?

meg amikor az ütő nevénél pl 2K van akkor őt már 2x strike out-olták a meccsen?

köszi

stero Creative Commons License 2003.05.04 0 0 486
Bejött amitől féltem! Zito nagyon jól dobott, Clemens nem különben. 4-4 hits mindkét oldalon, de az A's jött ki jobban belőle.

Az első series amit idén elbukott a csapat.

Előzmény: stero (482)
nfl1 Creative Commons License 2003.05.04 0 0 485
köszi
:)
Előzmény: fighting (484)
fighting Creative Commons License 2003.05.04 0 0 484
K=Strike out.
RBI=Olyan ütés, ami után pontszerzés történik.
Előzmény: nfl1 (483)
nfl1 Creative Commons License 2003.05.04 0 0 483
sziasztok

mit jelent a K és az RBI

előre is köszi

csákesz mákesz

stero Creative Commons License 2003.05.04 0 0 482
Ehhhhhh!

Kikaptunk az A's-től 3-5, pedig Giambi végre megtalálta az ütőjét. A kilencedikben 0 out és 2run homer. De nem tudtun még egy kis pontoz csinálni. Ezzel a Weaverrel nem tudok megbékélni. Miért nem Contreras dob???????

Ma nagyon nagy csata lesz. Clemens vs Zito. A múlt és a jövő.

fighting Creative Commons License 2003.05.03 0 0 481
OFF
Előre is köszi a kazikat, majd dobok egy mélt is!
ON
Megnéztem a fizukat, és azt gondoltam, hogy nem szarul keresnek, de a 15,5 milla az brutálisan nagy összeg!
A fiamból tuti bsaeball-ost csinálok.:))
Előzmény: uh (477)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!