Keresés

Részletes keresés

SzJ2 Creative Commons License 2019.12.18 0 2 3737

Nagyon sokszor pont erzelmileg , lelkileg instabil emberek mennek katonanak , mert ott megtalaljak a rendet amit ok maguk nem tudnak a sajat eletukben megteremteni.

Előzmény: Törölt nick (3718)
Anyóca99 Creative Commons License 2019.12.18 -2 1 3736

Ja .... és nem áll mögötte senki ....én meg a naívka vagyok .

A nő ügyvédjének addig kell menni , amíg nem tárgyalják újra . Szerintem a börtönt nem úszhatja meg , de nem tíz évvel .

Miért ennyire hülyék a nők ?!  Miért állják évekig , amiről tudják , hogy úgyse lesz jobb ? Akinek nincs hová , nincs munkája , azt még talán értem . De ez a nő mehetett volna .

Előzmény: Törölt nick (3732)
Törölt nick Creative Commons License 2019.12.18 -1 1 3735

Én sem vitattam.

Előzmény: LokhajtasosCsillamponi (3733)
robopassmeet Creative Commons License 2019.12.18 -2 0 3734

De attól még a cselekmény elkövetése szempontjából nincs jelentősége. Most az ilyen eseteknél nem nagy meglepetés, h a bántalmazott fél sem egy áldottjó szent, de attól még a gyilkossági kísérlet gyilkossági kísérlet marad.

Előzmény: Anyóca99 (3729)
LokhajtasosCsillamponi Creative Commons License 2019.12.18 -2 0 3733

a szakerto kizarta az onkezuseget, ebben a cikkben meg emlitik

Előzmény: Törölt nick (3732)
Törölt nick Creative Commons License 2019.12.18 -1 2 3732

Márciusban készült egy gyámhatósági szakértői vélemény, amely megállapította a nárcisztikus személyiségzavart Péternél, azzal, hogy hogy a hirtelen indulatkitörésekkel járó úgynevezett acting out jellemző lehet rá. További három szakértői vélemény támasztotta ezt később alá.

Péter a beszélgetés során az egyik pszichológiai vizsgálat jegyzőkönyve szerint igyekszik átvenni a vizsgálat irányítását. Az igazságügyi elmeorvosi vélemény alapján személyiségszerkezete nárcisztikus, paranoid-rejtőzködő, hisztrionikus. Gyermeknevelési képessége az átlagosnál gyengébb. Az érzelmi kapcsolatokban felszínes, dominanciára törekszik, a saját szempontok hangsúlyosak.

https://24.hu/belfold/2019/04/25/borton-gyilkossagi-kiserlet-gyermekelhelyezes/

Előzmény: Törölt nick (3708)
Egyenes beszéd Creative Commons License 2019.12.18 -3 2 3731

"Amíg a NANE egy ilyen hazug nő mellé áll, addig semmi sem hihető el tőlük."

Ebből látszik, miért hihetetlenül káros az a jelenlegi gyakorlat, ami csak a nőket állítja be áldozatoknak és a férfiakat elkövetőknek. Ugyanis tálcán kínálja a menekülési útvonalat egy hidegvérű gyilkossági kísérlet elkövetőjének: legyél bántalmazott, legyél te az áldozat.

Ez a nő is így próbál meg kibújni a tettének következményei alól, nyilván a Simek Kitty-ügyből merítve az ihletet, és ez nem helyes.

Az IE bevezetése csak szabad jelzést adna az ilyen típusú női elkövetéseknek, attól tartok.

Előzmény: Törölt nick (3720)
Törölt nick Creative Commons License 2019.12.18 -1 4 3730

Ez arra a felvetésre volt válasz, h Pónika megemlítette, h esetlegesen betojt a kamerától. Erre válaszoltam én, hnehezen befogadható a gondolat, h egy hadviselt embert zavarba hozhat a kemera. Ez még nem sározás. 

Jó lenne az is, ha tisztáznánk a sározás fogalmát. Azt gondolom, h valakiről valótlant állítani/sugalmazni. Én ilyet nem tettem, illetve amikor tévedtem, szóltam. 

Szóval nincs sározás. 

Anyócának, és nekem ellenérzéseink vannak a fickóval kapcsiban. De ez még marha messze van a sározástól. Nekem személy szerint nem tetszenek a szem- és szájmozgásai, stb... Bármit el tudok róla képzelni. Marha fegyelmezett pasi, de a szemeit/száját nem tudja uralni... Ezek benyomások... 

Előzmény: Törölt nick (3728)
Anyóca99 Creative Commons License 2019.12.18 0 4 3729

Szerintem egyikőnk se ült fel semminek . Csak beszélgetünk/boncolgatunk .

Ha lentebb is olvasnál , láthatnád , hogy nem mentem fel a csajt .

Mit kell valakin besározni , aki lemondásra kényszeríti a nőt a gyerekéről ? Önmagában gyanús .... Persze nem mentség a nő tettére , de a pacák ártatlanságát se támogatja .

Előzmény: Törölt nick (3726)
Törölt nick Creative Commons License 2019.12.18 -5 1 3728

"Egy szerb katona-diplomata..."

Ezzel.

Mert ennek mi köze az ügyhöz?

Előzmény: Törölt nick (3727)
Törölt nick Creative Commons License 2019.12.18 0 3 3727

Egészen pontosan hol sároztam/tunk?

Előzmény: Törölt nick (3726)
Törölt nick Creative Commons License 2019.12.18 -5 2 3726

A nő pontosan arra a sisterhoodra játszik rá, aminek itt ketten (Anyóca és Calamayca) is felültök, a tényeket nézzétek, ne azt keressétek, hogy mivel lehet a férfit besározni!

Törölt nick Creative Commons License 2019.12.18 -3 5 3725

Milyen segítő kéz áll mögötte? Ne ülj föl már a nőnek, egyszerűen meg akarja úszni a tíz évet.

Ha becsatolnak egy iratot a perbe, akkor azt az ügyvéd másolaton veteti át, és nem tűnhet el.

A rendőrség: mit kellett volna csinálniuk, amikor azzal ment be a nő, hogy szerinte a párja drogozik?

Katonaság: és ha katona volt, akkor mi van? Emlékezz rá, a délszláv háborúban a szerbek bizony soroztak, és előszeretettel az utált nemzetiségből, a magyarból, ez lenne a bűne a pasinak?!

Előzmény: Anyóca99 (3712)
Anyóca99 Creative Commons License 2019.12.18 0 1 3724

Nemtom' miért , de olyan fura benyomást tesz rám az arca .... Semmi köze a sminkhez .

Előzmény: Törölt nick (3717)
Törölt nick Creative Commons License 2019.12.18 0 3 3723

Bocsánat! Tévedtem! Volt a vérében drog... 

LokhajtasosCsillamponi Creative Commons License 2019.12.18 -2 0 3722

mi volt a pontos dolga/rangja/titulusa? a haboruban is mit csinalt? lehet ghs volt...

Előzmény: Törölt nick (3718)
LokhajtasosCsillamponi Creative Commons License 2019.12.18 -2 0 3721

gyorsan felszivodik az a szar

elotte a nyakat mutottek, biztos hogy nem ket perc volt.

Törölt nick Creative Commons License 2019.12.18 -5 3 3720

Én nem látom, hogy a segélykérés bizonyított lenne.

Csillámpóni videójában az szerepel, hogy a nő korábbi bántalmazásának nincsen semmi nyoma, sem egy rendőrségi bejelentés, sem egy látlelet, sem a nő vallomásában nem szerepel.

Aztán ott van a Gina, amit kimutattak.

És milyen önvédelem az, ahol háromszor vágja el a pasi torkát?

És azért hazudott a nő kemoterápiát, hogy közben félrekúrjon?

És még egy: hogyan lehetett az a nőt korábban bántalmazni, aki a "bántalmazó" férfi kezéből kiveszi a kést, és életveszélyesen megsebesíti?

Amíg a NANE egy ilyen hazug nő mellé áll, addig semmi sem hihető el tőlük.

Előzmény: Cabron01 (3690)
Törölt nick Creative Commons License 2019.12.18 0 3 3719

Nem gondolom, h magának vágta volna el a nyakát... Azér' az nagyon meredek lenne... 

Előzmény: LokhajtasosCsillamponi (3711)
Törölt nick Creative Commons License 2019.12.18 0 3 3718

Egy szerb katona-diplomata majrézik a kamerától... Pfff... 

Előzmény: LokhajtasosCsillamponi (3716)
Törölt nick Creative Commons License 2019.12.18 -1 2 3717

Nem találtak a ffi vérében kábszert, csak a sörösüvegben. Állítólag kihányta...

Előzmény: Anyóca99 (3714)
LokhajtasosCsillamponi Creative Commons License 2019.12.18 -4 0 3716

hogy a csavot hogy sminkeltek, mennyire van a kamera miatt panikolva, az sokat valtoztat a kulso megitelesen

Előzmény: Anyóca99 (3714)
Anyóca99 Creative Commons License 2019.12.18 -2 0 3715

Tudom .

Előzmény: LokhajtasosCsillamponi (3713)
Anyóca99 Creative Commons License 2019.12.18 0 3 3714

Ha alaposan megvizitálod a pali képét , olyan , mintha alkoholista lenne . Gőzöm nincs milyen a drog nyoma mielőtt végleg kivégzi a használóját , de akár az is lehet az arcára írva .

Vajon mennyire lehetett kába a csaj által megitatott nemtommitől' ?  Hogy ennyire nem tudott védekezni ?

Előzmény: LokhajtasosCsillamponi (3710)
LokhajtasosCsillamponi Creative Commons License 2019.12.18 -6 2 3713

anyoca, ezt a no irta. o meg mar hazudott ossze vissza tobb mindent...

Előzmény: Anyóca99 (3712)
Anyóca99 Creative Commons License 2019.12.18 -1 6 3712

Azt nem .

De hogy a pali nem közönséges földi halandó , az nagyon úgy tűnik . Mintha állna mögötte segítő kéz ....

... és mi az , hogy becsatolnak egy rendőrségi papírt , oszt' eccercsak' nincs meg ?! Vajon a rendőrségen meglesz ?

Mondtam én , hogy  "valami bűzlik Dániában ."

Csajnak azelőtt le kellett volna lécelni , mielőtt bepasizott , meg "rákos" lett !

No és a rendőrség is ! Majd ha vér folyik .... Há' most folyt .:-(((

A gyámhatóság .... ehh !

Van nekünk olyan általunk fizetett hivatalos szervünk , ami jól működik ?! (költői kérdés ....)

Előzmény: tékozló angyal (3707)
LokhajtasosCsillamponi Creative Commons License 2019.12.18 -5 3 3711

kalamajkusz: az azert nem fura a 21. szazadban, hogy se egy fenykepe/videoja/hangfelvetele nincs a bantalmazasarol? latlelet/rendorsegi feljelentesrol nem is beszelve. (na nem mintha nem lenne no, aki beveri kicsit a fejet, ha szukseges)

a ficko meg nyilvan elvagta ugy a sajat nyakat, hogy par mm-en muljon az elete (orvosszakertoi velemeny, a nyaki utoertol minimalis tavolsagra allt meg a vagas)

Előzmény: Törölt nick (3704)
LokhajtasosCsillamponi Creative Commons License 2019.12.18 -6 1 3710

jugo ficko = ugyanolyan kulhoni magyar mint o. eleg gaz megfogalmazas. nekem a video alapjan nem latszik a 30kg kulonbseg, kifejezetten vekonynak tunik a ficko. egyik se tul szimpi egyebkent.

siman el birom kepzelni, hogy a ficko tenyleg alairatta vele a papirt, a csaj ettol megijedt (nem kellett volna, csaladjogi birosag leszarja) es elhatarozta, hogy megoli es megussza a gyilkossagot,  mint simek kitti ota jo par no bantalmazasra hivatkozva. ennek megfelelo elozetes lepeseket is tett, gyh, gyejo (+ugye uj lianka is volt mar :P) bejelentesek.

Előzmény: Törölt nick (3704)
püfffneki Creative Commons License 2019.12.18 -1 7 3709

Itt van a lényeg hogy miért is nem lép ki a nő az erőszakos kapcsolatból.

Mert akkor a pasi még erőszakosabbá válik.

Gyakran nincs menekvés 

Törölt nick Creative Commons License 2019.12.18 0 7 3708

Nekem az rtl-es riportban az szúrt szemet, h a ffi sokat hunyja be a szemé... Vannak nonverbális jelek, amik valószínűsítenek bizonyos személyiségtípusokat... 

De persze nem voltunk ott, nem tuggyuk. Mindenesetre egy agyfasz, h a dulakodás közben a csaj bezárta a kölyköt a fürdőbe, és most azt vetik a szemére, h ezzel veszélyeztette a gyereket, és ezért akarják elperelni tőle... 

Mindenesetre az "áldozat" politikai, és egyéb háborús kapcsolatai erősítik, h nem kispályás fickóval van dolgunk...

Előzmény: Törölt nick (3705)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!