Nagyon sokszor pont erzelmileg , lelkileg instabil emberek mennek katonanak , mert ott megtalaljak a rendet amit ok maguk nem tudnak a sajat eletukben megteremteni.
Ja .... és nem áll mögötte senki ....én meg a naívka vagyok .
A nő ügyvédjének addig kell menni , amíg nem tárgyalják újra . Szerintem a börtönt nem úszhatja meg , de nem tíz évvel .
Miért ennyire hülyék a nők ?! Miért állják évekig , amiről tudják , hogy úgyse lesz jobb ? Akinek nincs hová , nincs munkája , azt még talán értem . De ez a nő mehetett volna .
De attól még a cselekmény elkövetése szempontjából nincs jelentősége. Most az ilyen eseteknél nem nagy meglepetés, h a bántalmazott fél sem egy áldottjó szent, de attól még a gyilkossági kísérlet gyilkossági kísérlet marad.
Márciusban készült egy gyámhatósági szakértői vélemény, amely megállapította a nárcisztikus személyiségzavart Péternél, azzal, hogy hogy a hirtelen indulatkitörésekkel járó úgynevezett acting out jellemző lehet rá. További három szakértői vélemény támasztotta ezt később alá.
Péter a beszélgetés során az egyik pszichológiai vizsgálat jegyzőkönyve szerint igyekszik átvenni a vizsgálat irányítását. Az igazságügyi elmeorvosi vélemény alapján személyiségszerkezete nárcisztikus, paranoid-rejtőzködő, hisztrionikus. Gyermeknevelési képessége az átlagosnál gyengébb. Az érzelmi kapcsolatokban felszínes, dominanciára törekszik, a saját szempontok hangsúlyosak.
"Amíg a NANE egy ilyen hazug nő mellé áll, addig semmi sem hihető el tőlük."
Ebből látszik, miért hihetetlenül káros az a jelenlegi gyakorlat, ami csak a nőket állítja be áldozatoknak és a férfiakat elkövetőknek. Ugyanis tálcán kínálja a menekülési útvonalat egy hidegvérű gyilkossági kísérlet elkövetőjének: legyél bántalmazott, legyél te az áldozat.
Ez a nő is így próbál meg kibújni a tettének következményei alól, nyilván a Simek Kitty-ügyből merítve az ihletet, és ez nem helyes.
Az IE bevezetése csak szabad jelzést adna az ilyen típusú női elkövetéseknek, attól tartok.
Ez arra a felvetésre volt válasz, h Pónika megemlítette, h esetlegesen betojt a kamerától. Erre válaszoltam én, hnehezen befogadható a gondolat, h egy hadviselt embert zavarba hozhat a kemera. Ez még nem sározás.
Jó lenne az is, ha tisztáznánk a sározás fogalmát. Azt gondolom, h valakiről valótlant állítani/sugalmazni. Én ilyet nem tettem, illetve amikor tévedtem, szóltam.
Szóval nincs sározás.
Anyócának, és nekem ellenérzéseink vannak a fickóval kapcsiban. De ez még marha messze van a sározástól. Nekem személy szerint nem tetszenek a szem- és szájmozgásai, stb... Bármit el tudok róla képzelni. Marha fegyelmezett pasi, de a szemeit/száját nem tudja uralni... Ezek benyomások...
Szerintem egyikőnk se ült fel semminek . Csak beszélgetünk/boncolgatunk .
Ha lentebb is olvasnál , láthatnád , hogy nem mentem fel a csajt .
Mit kell valakin besározni , aki lemondásra kényszeríti a nőt a gyerekéről ? Önmagában gyanús .... Persze nem mentség a nő tettére , de a pacák ártatlanságát se támogatja .
A nő pontosan arra a sisterhoodra játszik rá, aminek itt ketten (Anyóca és Calamayca) is felültök, a tényeket nézzétek, ne azt keressétek, hogy mivel lehet a férfit besározni!
Milyen segítő kéz áll mögötte? Ne ülj föl már a nőnek, egyszerűen meg akarja úszni a tíz évet.
Ha becsatolnak egy iratot a perbe, akkor azt az ügyvéd másolaton veteti át, és nem tűnhet el.
A rendőrség: mit kellett volna csinálniuk, amikor azzal ment be a nő, hogy szerinte a párja drogozik?
Katonaság: és ha katona volt, akkor mi van? Emlékezz rá, a délszláv háborúban a szerbek bizony soroztak, és előszeretettel az utált nemzetiségből, a magyarból, ez lenne a bűne a pasinak?!
Én nem látom, hogy a segélykérés bizonyított lenne.
Csillámpóni videójában az szerepel, hogy a nő korábbi bántalmazásának nincsen semmi nyoma, sem egy rendőrségi bejelentés, sem egy látlelet, sem a nő vallomásában nem szerepel.
Aztán ott van a Gina, amit kimutattak.
És milyen önvédelem az, ahol háromszor vágja el a pasi torkát?
És azért hazudott a nő kemoterápiát, hogy közben félrekúrjon?
És még egy: hogyan lehetett az a nőt korábban bántalmazni, aki a "bántalmazó" férfi kezéből kiveszi a kést, és életveszélyesen megsebesíti?
Amíg a NANE egy ilyen hazug nő mellé áll, addig semmi sem hihető el tőlük.
Ha alaposan megvizitálod a pali képét , olyan , mintha alkoholista lenne . Gőzöm nincs milyen a drog nyoma mielőtt végleg kivégzi a használóját , de akár az is lehet az arcára írva .
Vajon mennyire lehetett kába a csaj által megitatott nemtommitől' ? Hogy ennyire nem tudott védekezni ?
kalamajkusz: az azert nem fura a 21. szazadban, hogy se egy fenykepe/videoja/hangfelvetele nincs a bantalmazasarol? latlelet/rendorsegi feljelentesrol nem is beszelve. (na nem mintha nem lenne no, aki beveri kicsit a fejet, ha szukseges)
a ficko meg nyilvan elvagta ugy a sajat nyakat, hogy par mm-en muljon az elete (orvosszakertoi velemeny, a nyaki utoertol minimalis tavolsagra allt meg a vagas)
jugo ficko = ugyanolyan kulhoni magyar mint o. eleg gaz megfogalmazas. nekem a video alapjan nem latszik a 30kg kulonbseg, kifejezetten vekonynak tunik a ficko. egyik se tul szimpi egyebkent.
siman el birom kepzelni, hogy a ficko tenyleg alairatta vele a papirt, a csaj ettol megijedt (nem kellett volna, csaladjogi birosag leszarja) es elhatarozta, hogy megoli es megussza a gyilkossagot, mint simek kitti ota jo par no bantalmazasra hivatkozva. ennek megfelelo elozetes lepeseket is tett, gyh, gyejo (+ugye uj lianka is volt mar :P) bejelentesek.
Nekem az rtl-es riportban az szúrt szemet, h a ffi sokat hunyja be a szemé... Vannak nonverbális jelek, amik valószínűsítenek bizonyos személyiségtípusokat...
De persze nem voltunk ott, nem tuggyuk. Mindenesetre egy agyfasz, h a dulakodás közben a csaj bezárta a kölyköt a fürdőbe, és most azt vetik a szemére, h ezzel veszélyeztette a gyereket, és ezért akarják elperelni tőle...
Mindenesetre az "áldozat" politikai, és egyéb háborús kapcsolatai erősítik, h nem kispályás fickóval van dolgunk...