Keresés

Részletes keresés

Aragorn83 Creative Commons License 2011.06.20 0 0 1044

Dehogy baj! Vissza is igazoltalak. :)

Előzmény: Törölt nick (1040)
Törölt nick Creative Commons License 2011.06.20 0 0 1043

Igen, ez így van.

Közben megnéztem a Firefly-t.

illetve az uccsó rész van hátra, meg a Serenity.

Előzmény: Aragorn83 (1042)
Aragorn83 Creative Commons License 2011.06.20 0 0 1042

Te még akkor az elején jársz valószínűleg azért nem rántott be a dolog. :)

Előzmény: Törölt nick (1041)
Törölt nick Creative Commons License 2011.06.20 0 0 1041

Én még húzom:-)))

Előzmény: mindenki senkije (1033)
Törölt nick Creative Commons License 2011.06.20 0 0 1040

Téged is jelöltelek a fércen.

:-)

Ha nem baj....

Előzmény: Aragorn83 (1038)
nina_morgan Creative Commons License 2011.06.19 0 0 1039

Neeem? Miféle ember vagy te... :-P -nem is igazán erre céloztam, csak ez a spoiler nagyot üt, olyan nagyot, mint szinte semmi, de hát mindegy:) Én nem vagyok spoilerérzékeny, sőt, szeretem is olvasgatni őket, de annak kifejezetten örültem, hogy a Trónok harcánál egyetlen egyet sem tudtam meg. Életem wtf-jai voltak, és még mennyi jön... lévén, a könyveket most olvasom.

Előzmény: Aragorn83 (1038)
Aragorn83 Creative Commons License 2011.06.19 0 0 1038

Volt már rosszabb is. :D

Most csak azért, mert majd valamikor elkezdem ezt a sorozatot, azért nem fogok csukott szemmel járni a világban. ;-)

Előzmény: nina_morgan (1037)
nina_morgan Creative Commons License 2011.06.19 0 0 1037

Ha csak most kezded a Trónokat, ez marha jól bespoilerezett neked... csak szólok. :D

Előzmény: Aragorn83 (1035)
Haragei Creative Commons License 2011.06.19 0 0 1036

Lol:)

Magdi anyus....:)

Én is kb addig néztem a vészhelyzetet,nekem első sorozat volt,ha nem számitom gyerekkoromban a Rabszolgasorsot,azt mindenki leste tátott szájjal (Keresztanyám!Máshol is ily sanyarú a rabszolgák sorsa?-kérdezte a kancsal bige,miközben azon a héten jött haza a párizsi magániskolából és éppen a szalonban ,a koszos talpáig olyan cuccban zongorázott a Bösendorfer-en,amiért selyemhernyók milliói adták életüket:)

A kis szőke lány esete engem is lesujtott a Vészhelyzetben,jobban sajnáltam mint Cartert.

Előzmény: Aragorn83 (1035)
Aragorn83 Creative Commons License 2011.06.19 0 0 1035

http://www.origo.hu/teve/20110616-sorozathosok-sokkolo-halala-tronok-harca-dallas-roseanne-veszhelyzet-ncis-helyszinelok.html

Láttam ezeknél sokkolóbbakat is. De pl Lucyé az ER-ból annak idején tényleg megrázott. Ez az egyetlen sorozat, amit nagyon sokáig a tv-ben követtem. Amikor aztán leszoktam a tvzésről, ezen sorozat utolsó évadjai is kimaradtak. De pl a múlt héten leszedtem, és megnéztem a sorozat záró dupla epizódot.

Haragei Creative Commons License 2011.06.18 0 0 1034

"De a klasszikus trilogianal a vilagon nincs jobb semmi."

Próbáltál már egy brazil p..át skót whisky-vel és egy kubai szivarral?:P

Előzmény: mindenki senkije (1033)
mindenki senkije Creative Commons License 2011.06.18 0 0 1033
Azert az milyen tipikus, h a BSG-re eleinte sokan huzzak a szajukat, aztan total betépnek tőle. :)
En is ilyen voltam.

Lucas meg igenis megbuggyant, bár nekem azert meg igy is tetszegetnek a dolgai.
De a klasszikus trilogianal a vilagon nincs jobb semmi.
Előzmény: Haragei (1032)
Haragei Creative Commons License 2011.06.18 0 0 1032

Na,befejeztem a BSG-t.Hajlok felé,hogy minden idők legerősebb sorozata,bár a Babylon 5 se volt rossz annak idején,meg a Star Trekek.....ez utóbiak közül sokan a DS9 et favorizálják,én mindet szerettem,az uj is tetszett,de nekem a Voyager volt a kedvencem a karakterek miatt,bár a kis okampa csaj kiirás erőltetett volt,a visszahozása meg olyan hiba,ami nálam roggyantott is.Hetes meg rulez:)

De az igaz,a három emlitett sorozat olyan,ami szinte elejétől végig egységet képez,mintha előre megirták volna ,a BSG meg az egyetlen,amiben kimondottan várod a végét és nem azért mert szar,hanem mert akarod látni,aminek a lezárása kerek egész,folytatást nem akarsz...bár olvasom készül majd ,ha bejön,az Ifju Adama kalandjai

A Capricaból nem láttam egy részt se.

A blogos fungirl-el egyetértek pld abban,hogy az igazi Föld megtalálásával tk megvolt a csucspont,mégis olyan erős részek voltak a lezárásokig ,tisztelet.Szerintem két lezárás van,illetve három,egy kicsi Andersé és Starbucké(ez utóbbi homályos),aztán a Flotta kálváriája (és az Elnöké Adamával,a dokié Caprikával.....az XO nem érdekelt,ő maga erős szereplő de a nője emberként,cylonként is az agyamra ment)meg volt egy filozófiai zárás (?)az x ezre évvel későbbi robotos jelenet.

Mondjuk hogy Starbuck miért a halál angyala,akitől óvakodni kell(a la Razor)nem nagyon értettem.A Razor is erős rész,sok mindent helyre tett,bár az admirális tyuk nem lett rokonszenves tőle.

Más.

Olvastam és is a tervezett Star Wars sorozat elnapolását,nem jogos szvsz Lucas torkának ugrani (a SW topik)amiatt hogy a költségek miatt huzza.Az hogy nyereséget akar,ettől nem feltétlen szar ember.Az uj trilogia is huzódott,várt a technikai megoldásokra, ezzel ellent is mond azoknak,akik mindig pénzhajhászással vádolják,tetszhet vagy nem az eredmény,ezt az univerzumot ő alkotta,a három uj rész nekem ugyanugy klasszikussá vált mint az eredeti.

Szvsz a különbég az,hogy 79 ben gyerek voltam,meg a régi részek a kor sémájának megfelelően emberközpontú,heroikus alkotások,amég az uj részek beszoritott kronologiával mutatják be a Köztársaság bukását,embereken (héroszokon)keresztül.Azt lehet vitatni,Lucasnak nem kellett volna-e más rendezőknek adni a széket.

(Az EU ba bevitt irók nagyrészét viszont agyon kellene lőni,az idegesitőbb dolog ezerszer-igen,Timothy Zant is)

Lehet hogy megéri várni az uj részekre,legyen látványban is minnél szinvonalasabb.

Sokan hogy fikázták (zák )a CW rajzfilmet is,éppen nekem sokszor Star Warsosabb a mozifilmeknél is.

(végül is a pár hülye mangás rész a befejezett szezonban is kiegyenlitődött az epikus részekel)

Azért az elég durva a SW topikon,hogy valaki annyira nem ismeri a sithek történetét,hogy nem tudja eredetileg egy nép volt és csak Dart Bane óta van a szabály a mester-tanitványról,az Old republic idejében egész birodalmuk volt .Ez alap.:(

Aragorn83 Creative Commons License 2011.06.18 0 0 1031

"Tiéd a döntés! Vagy labdarugó leszel vagy sántikálj le a munkaügyi központba, hátha Ronald McDonaldnek kell egy kisegítő."

:DDD Ez mekkora!

Aragorn83 Creative Commons License 2011.06.18 0 0 1030

"A Glee-t két évadig 3 ember írta, ami nagyon durva meló volt – a 3. évadra már lesz normális íróstáb, 6 új írót vettek fel: Allison Adler, Marti Noxon, Roberto Aguirre-Sacasa, Michael Hitchcock, Matt Hodgson és Ross Maxwell – érdemes megnézni, hol dolgoztak eddig."

Ez jónak tűnik. Hátha így végre lesz minden karakternek lesz normális háttere és történetszála...

mindenki senkije Creative Commons License 2011.06.18 0 0 1029

csak meg, de előtte végeznem kellene a clone wars-al és a boardwalk empire-el is és akkor ezek még csak a sorozatok... :)

Előzmény: nina_morgan (1027)
Aragorn83 Creative Commons License 2011.06.18 0 0 1028

Naná, hogy még csak most. Azóta, hallok róla mióta megy a sorozat.

Majd Tanyáék után sort kerítek rá valamikor. Ez lesz a következő darálni való.

Előzmény: nina_morgan (1020)
nina_morgan Creative Commons License 2011.06.17 0 0 1027

10 részt azért csak meg tudsz nézni :D

Előzmény: mindenki senkije (1026)
mindenki senkije Creative Commons License 2011.06.17 0 0 1026
OK, akkor majd egy kovetkezo életben talan ra fogok erni :)
Előzmény: nina_morgan (1025)
nina_morgan Creative Commons License 2011.06.17 0 0 1025

Hátö... a jó nem fejezi ki rendesen :) Nem érdemes kihagyni.

Előzmény: mindenki senkije (1024)
mindenki senkije Creative Commons License 2011.06.17 0 0 1024
Thrones-t en megrendelesre szipkazom, de ha ennyire jo, magam is megnezem.
nina_morgan Creative Commons License 2011.06.17 0 0 1023

Ez meg PRICELESS. Naponta megnézem, muszáj. :-D

Előzmény: Törölt nick (1003)
nina_morgan Creative Commons License 2011.06.17 0 0 1022

LOL, ravasz :) az iwiwről jó régen leszálltam, jézusom, de utáltam...

Előzmény: Törölt nick (997)
nina_morgan Creative Commons License 2011.06.17 0 0 1021

Nos, a riherongy, ravasz, számító, érzékelten dögletes szajha definíció mellett Tanya neve szerepel minden becsületes kézikönyvben. Valami elképesztő. Az egyik legnagyobb dark side-karakter a sorozatok világában, és gyanítom, kevesen ismerik... ez a sorozat nem épp populáris, maximum Európában, és nem is baj. :-P Tanya a miénk. :D

De, hogy ebben a Futballistafeleségekben milyen irritáló, ronda emberek vannak és pökhendi faszik- nyilván erről a világról szól, nem is panaszképp... bár a foci és én két külön fogalom (pedig más sportokat szeretek...), de azért tisztában vagyok azokkal a mérhetetlen, irdatlan összegekkel, amiket ezek a fickók keresnek, a sorozat szuperül lemodellezi, hogyan kezelik azt, amikor annyi pénzük van, amit a büdös életben nem tudnának elkölteni. A lehető legrosszabbul. Tisztelet a kivételnek.

Előzmény: Aragorn83 (1010)
nina_morgan Creative Commons License 2011.06.17 0 0 1020

Ecsééém, még csak most?! Húzás nézni! :) - lassan  tíz hete körömrágunk, az évtized sorozata és könyve. Olyan durva wtf-okkal, hogy leteszed a hajad. Még jó, hogy nem kezdtem el spoilerezni nagy vígan... :P

Előzmény: Aragorn83 (1008)
mindenki senkije Creative Commons License 2011.06.17 0 0 1019

de szerencsére te vagy az öregebb :)

Előzmény: Törölt nick (1015)
Aragorn83 Creative Commons License 2011.06.17 0 0 1018

Sorry! Már olvasni sem tudok, hogy ki írta és kinek.

Vegyétek úgy, hogy nem szóltam semmit...

Előzmény: Aragorn83 (1016)
Aragorn83 Creative Commons License 2011.06.17 0 0 1017

No már csak bő 10 perc aztán lépek a céges bulira. Szóval nem offolom tovább a topicot a hülyeségeimmel. :D

Aragorn83 Creative Commons License 2011.06.17 0 0 1016

Kicsi? :O

Kinek, hogy... 8 év szerintem nem olyan kicsi legalábbis szerintem. :)

Előzmény: Törölt nick (1015)
Törölt nick Creative Commons License 2011.06.17 0 0 1015

(off:tudtam én, hogy kicsi köztünk a korkülönbség)

Előzmény: mindenki senkije (1014)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!