Vagy ha Rodri ilyen jól duruzsult Nedimnek akkor De Vargast is meggyőzjetné…:) persze ez csak álom,realitása semmi. Nielsent nem hinném h engedi a Barca. Szerintem ha kivásárolunk (ami ugye absz nem biztos csak itt be lett dobva a forumon) az nem toptop lesz mert,hanem ifjú reménység Halgrimsson/Thullin pl
Sokan említi?ették Hallgrimssont.Ügyes kapus ez aláírom de engem még annyira nem győzött meg ,hogy pl egy bl top csapatba beférjen.Lehet később eljut erre a szintre mert benne van a potenciál de most még szerintem nincs ott.25 ben jár le amúgy Nielsennek is a Barcába na ő az a fiatal kapus akit érdemes kivásárolni idő elött is akár mert ő a jövő nagy kapusa(vagy már a jelené is)
Igen,egy nev nem lenne rossz ha már bedobtad. Tolom a kapus témat igen,mert Cupara utan Rodri kevés lesz egyedül és megfelelő társ kell mellé. Én csak ötletelek és Wolff aki talán szabadon elérhető lesz… de szerinted kivásárlás lesz,kit?
Még kb 20-szor leírjuk,hogy Wolf Kielbe megy.A Kielce vonal elhalt azzal,hogy Remili idejött.Látszik,hogy csak tolod a kapus posztot...Már rég megvan,hogy ki jön,kivásárlás lesz.
Nagyon kivancsi vagyok mi lesz Szegeden… Rosta,Blonz out kíváncsi vagyok kik lesznek az érkezőék,én a kielcei vonalat még mindig érzem ott…
Nagyon rá kellene mennunk Wolffra,o (talan)egyeduli elerheto klasszis ha omlik a kielce amugy otletem sincs,Halgromsson talán de neki is 26ig szerzodese van ha jol tudodom.
Na igen élmény nézni a franciát .Jobb átlövőként is Elderaa helyett irányít ahogy néztem sokszor. Lauge ha egészséges lesz akkor a lövő posztok idén rendben lesznek .