Mostantól ebben a topikban jelenhet meg, az ebben a topikban elkövetett szabálysértések figyelmeztetés nélkül és kimondottan durván lesznek megtorolva.
A moderáció ürügyén elkövetett hancúrozást kéretik a
Trécsparti
topikban abszolválni.
Üknagyapám, Supernovablaster is hasonlóan megbánta már topikfelforgató tevékenységét, és szeretne ide ismét ide írogatni, sőt, ha visszaadjátok a jogosultságát, azonnal szembeszáll ezzel a néhány senkiházi reklamálóval, és megvédi a moderatúrát a Bartók Eszter topikátnevezés ügyében.
az lenne a mókás ha a fikázók kerülnének túlsúlyba aztán kérhetnék a topikcímének átírását, aztán megint a rajongók, őkis, aztán megint a fikázók. de szép is lenne.
Igazából ezt egyféleképpen lehetne elegánsan megoldani: visszanevezni a topicot az eredeti nevére, és másnapra szépen elfelejtené mindenki ezt a moderátorra nézve mindenképpen kínos ügyet.
Akor csinaljanak egy bartokeszter fanclub topikot oszt hali /a moderatura meg latja, hogy az egyik fan a masik fikatopick es nyilvan nem vonja ossze a kettot -bar ebben most mar ketelkedem ;)))))/ . Aze' milyen mar, hogy esztike kepessegeinek hianyat taglalo topicban megjelenik par fan, aztan atnevezteti a topicot...
És szerinted ez volt a nyitó célja? Én attól tartok nem. A moderátor a leírtak alapján nem fogja elismerni, hogy hülyeséget csinált, Te meg szereztél másnak egy - gondolom - keserű élményt. Igazából ahogy látom ésszerű ok nincs arra, hogy miért kellett a topicot átnevezni.
Ezt nyugodtan lehet úgy értelmezni, hogy az elmúlt pár órában a következők derültek ki:
- a Kultúra területen moderálás gyakorlatilag nem nagyon van (ld. nem érvényesültek a Modus alapelve - a moderátor saját bevallása) - de legalább az is teljesen következetlen (hogy a Bartók topicot miért kellett átnevezni, mostanáig homály fedi, arra viszont jó volt, hogy a nyitó lelépjen a fórumról).
Ha mindenképpen szeretnél egy Bartók Eszter tehetségtelenségét hangoztató topicot, akkor indítsd el még egyszer, nem fogom törölni/átnevezni. De ügyelj a Modusra, és csak az ott vázolt kereteken belül szidd a célszemélyt!
"Szóval, továbbra sem értem, hogy miért kellett a Bartók Eszter topicot átnevezni...."
:)
jó mindegy, nem fogom megtudni. annyit kérnék, hogy segíts abban, hogy kitöröljenek a fórumról, kétszer is kértem a forum@ és a moderator@ címeken. mást nem tudok tenni :(
"Tizenkétezres hozzászólásszámú topicot nem (sem) törlünk. A címe kérdőleg van megfogalmazva, tehát nem közvetlenül tesz pejoratív értékítéletet valamire/valakire nézve."
Tehát ezért kellett a Bartók Eszter topicot átneveztetni? Lehet a képességeimmel van gond, de valahogy ezt nem értem....
A pejoratív értékeítéletről annyit, hogy most így végigpillantva a TV-Rádión hirtelen mondjuk a Hányok a Nickelodeontól, az RTL köcsögsége és egyéb míves topiccímeket láttam.
Szóval, továbbra sem értem, hogy miért kellett a Bartók Eszter topicot átnevezni....
sterbuck testvérem ! Azért neveztettem át, mert az általad adott provokativ fikatopic cím helyett jobb egy semleges cim. "Bartók Eszter topic" Ennyi.... Igy rajongók és ellendrukkerek is irogathatnak oda, egyébként meg egész jó topic lett. De úgy látom, ez Téged nagyon szivenütött. Hidd el ez nem ellened történt.
....minek, hogy valamelyik unatkozó azt is átneveztesse? A jövőben egyébként lehet majd hozzászólásokat töröltetni, ha mondjuk nekem nem tetszik? Én csak arra szeretnék választ kapni, amit lent is leírtam.
tőlem kimoderálhatnak, különösebben nem érdekel - tegnap kértem is, hogy az összes hozzászólásomat és a nickemet is töröljék, tehát igazából csak szivességet tesznek vele, de persze erre sem voltak képesek, mint ahogy lassan 24 óra alatt választ sem kaptam arra az egyszerű kérdésre, hogy:
ugyan mi a ....-ért kellett átnevezni szerencsételen Bartók Eszteres topciot?
Vagy lehetne pl. "NOX - ha öngyi akarsz lenni, olvasd EZT a topikot, rájössz, hogy van szarabb is a Földön a te bajodnál", bár így ez egy kicsit hosszú topikcím, nem tudom, lehet-e ekkora.
...én pedig Ugrifüles Nyúl esetén felbuzdulva kérném a Vasutmániások ide, vonatbuzulls topic átnevezését Vágányok gyűrűjében-re, köszi (csak mert nekem így jobban tetszik)
(a Bartók Eszteres topic átnevezése azért is felháborító, mert DIREKT azért lett ez a címe, hogy Eszter sekélyes képességeiről szóljon, nem pedig fun-club topic legyen).
Nembaj, én nagyon szivesen beírom akár félóránként a lentieket, előbb-utóbb biztos történik valami.
oké, jogos, de mint szegény pára sterbuck esete mutatja, átnevezést kérhet más is, akkor mondjuk legyen a nox topik új neve "Szellemtelen tökök IDE!", ez még passzol is. köszi
...viszont arra szemérmesen nem sikerült választ adni, mióta divat más topicját átneveztetni. (btw. addig nem hagyom abba, amíg vissza nem nevezitek, ha kell teleírom az egész fórumot a sérelmemmel).