Hi hi :-)) Tényleg !! Csali bicaj a bicigli tolvajok ellen?? Vagy tengerre néző, beépített szoba bringa?? Vagy a korlát az csak egy túl méretezett gally törő rács a bicajra??
No most ebbe egy kicsit bele is zavarodtam, hogy a Mester a nem nagyon tudta volna nem észrevenni a bringát csak ha nincs. Tehát akkor tudta volna nem észre venni hogy ott van, ha nincs ott. Vajon azt észrevette volna ha nincs? Lám az egeret azt észrevette, hogy nincs. Szemfüles a mester nagyon !
Ahogy tüzetesebben megfigyelem a kerékpárt a képen, az első tengely, az első villa és a kormány egy egységet alkot a tároló-korláttal. Terminátor(T1000)-technológia.:-)
ha már úgyis lemegyek, megnézem a biciglit. Amit nem is nagyon tudtam volna nem észre venni. Kivéve ha nincs ott. Ez maga a kongrét valóság szituáció. Ha nincs ott, ukcve észleljük a hűlt helyet.
"Nagy a köznyugalom." Szerencséje van Bélának, de biztos, ami biztos, ellenőrizni kell időnként, nem lopták-e el a spincét a dinamit erőss lakat ellenére.
A Mester dinamit lakatja megvédi a betörőktől. Egyet azért nem értek. Hogyan működik az a pincelopásos-betörés.? Ellopják a komplett pincét hokedlistől ?
A mai napló viziulisan aas gömbtársat is próbára teszi.
Napló lapozása: |<< << < [1208/1208] > >> >>|
Szakács Béla
2009. 01. 25. vasárnap, 20:36:33 óra
Kedves Naplóm!
Ma őrjáratot tartottam a pincében, mert levittem egy széket és két db régi holmit illetve leellenőríztem, hogy megvan-e a biciklim. Merthogy, sajnos előfordul olyan, hogy rabló személyek ellopják. Úgy 10 bicikliből 9-et ellopnak. Úgy 5-6 éve nállunk is volt pincelopásos-betörés. Az én privát pincémet is megfeszegették, de a lakat erőss volt mint a dinamit és megtréfa-répázta a rablókat. Sajnos volt akitől hokedlit és egyéb lakásbútort elloptak illetve 4 biciklit. Akkor a rendőrség jókora erővel kijött és felszámolta a bűnösöket merthogy kinyomozták, hol laknak és nem volt mese. Azóta nagy a köznyugalom, de gondoltam, ha már úgyis lemegyek, megnézem a biciklit. Amit nem is nagyon tudtam volna nem észre venni. Kivéve ha nincs ott. Egeret sem láttam most, pedig ha látok akkor azt mindig elmesélem Citromkának. De most úgye nem volt.
Nállunk fokhagymás sült kácsacomb volt rizskásával, aki akart, előtte tegnapi csirkés ződborsólevessel. Kellemes ebédkombinációt és meglehetősen potimális délutáni szieszta szituációt mindenkinek!
Szép vasárnapot GÖmbtársak! Ebédlehetőség gyanánt nállunk paprikás burgonya lesz némi kolbász betéttel, ami ugyan nem németh nyelvterület, de majd mentálisan odaképzelek utána egy feketeerdő tortáta szeletet. Mindenkinek jó étvágyat!
A Mártát szerintem se adjuk el, bármilyen csábító is a rajongolói farsangi mulatság.
Ne már !! A Mátrát azt neee ! Ott laknak alatta a nanik! Hova fognak járni gombászni, ha el kótyavetyéljük felőlük a Mátrát?? Németheknek bőven elég lesz egy kisebb is.