Ez nem semmi több mint 8 óra, öcsém 25-26 parti
na én meg el voltam itt ájulva a 17-től :)))))
Ráadásul ahogy Fighting mondta már idén is volt egy 20-as és igaza volt hogy az sem rekord
...the Red Sox promoted the upcoming series with the New York Yankees, playing music from the movie ``Star Wars.'' Red Sox president Larry Lucchino has taken to referring to the Yankees as ``The Evil Empire.''
Szegény David Wells-em is vesztett.:-(( Pedig egy napon születtünk, csak nem egy évben. Hasonlítunk is egymásra!! :-)))
Úgy látszik, a Yanks-nek vannak mumusai: Cleveland és most már az Anaheim is.:-((
Pettitte-nek (továbbiakban: Pöti, tudom, hogy az amcsik nem így ejtik, de így sokkal jobban hangzik) remélem csak azért megy rosszul, mert válságban a házassága.:-))
Szegény Soriano. Két éve Paul O'Neil apja is meghalt. Remélem Pöti apjának pacemakere még bírja egy darabig.
Jeter visszatérésétől sokat várok. Vagy rosszul teszem?
Az Anaheim ellen nem nagyon megy. Akárcsak tavaly az ALDSen. Giambit már fíjolják a Yankee fanok. Az ujabb vereséghez azonban hozzátartozik a szomorú hír, hogy Soriano édesapja a meccs előtt elhunyt...
Ha már így belekezdtél akkor folytatom a második résszel. A Yankees.
Amilyen jól kezdtek a dobóink most ugy fáradnak. Kivéve Mussina aki továbbra is veretlen és 7-0 ill. 1.70 ERA. Remélem nem ma szúrja el mert ő kezd az Angels ellen otthon.
Az ütőink is kicsit leültek gondolok itt Williamsre, Sorianora és Giambira. Viszont nagyon kellemes meglepetés Johnson és főleg Mondesi(jó az öreg a háznál). A legjobb hír viszont az, hogy ma visszatér-ha minden igaz-Jeter. Nagyon kellenek már az ütései és a runjai.
Meg kell még említeni Almote játékát mert már 9 errornál jár. Ennek is köszönhető, hogy az utolsó 10 meccsen csak 50%os a mutatónk.
Hát röviden ennyi közel a szezon negyedénél.