Keresés

Részletes keresés

Aragorn83 Creative Commons License 2011.06.20 0 0 1052

Mit gondolsz miért volt ilyen jó a sorozat? Pont a színészek voltak az egyik fő oka. Nagyon szerették, élvezték az egészet, és ez nagyon jól le is jön az egész sorozatból. :)

Előzmény: Törölt nick (1051)
Törölt nick Creative Commons License 2011.06.20 0 0 1051

Hát ez kész, komolyan mondom ezek állat módon azonosultak a karakterekkel:-DD

Lehet újranézem az egészet.....

Előzmény: Aragorn83 (1050)
Aragorn83 Creative Commons License 2011.06.20 0 0 1050

Igen! Ez nálam már jó ideje le van mentve a youtube fiókomba a kedvencek közé. :)

Előzmény: Törölt nick (1049)
Törölt nick Creative Commons License 2011.06.20 0 0 1049

wáháháháháhháháháháh

Törölt nick Creative Commons License 2011.06.20 0 0 1048

Mondjuk amig a nők nem voltak otthon (születés előtti nyár...végig...) addig én is vasalóztam jól, de akkor mindig a Discovery Science-t néztem.(sajnos ebben a sportban igencsak nem vagyok ügyes...inkáb főzök;-))

Azóta átteték a drága csomagba, pedig a VV-n kívül ezt az egyet néztem tévébe', úgy komolyan.

Előzmény: mindenki senkije (1047)
mindenki senkije Creative Commons License 2011.06.20 0 0 1047

már írtam róla korábban, nagyon más mint a többi sori

a sztori valahogy annyira nem fog meg, de végülis jó

hónapok óta nézem, amikor vasalok

ami nem hobbi, csak kényszerű dolog, de ilyenkor minden más alól felmentést kapok és nézhetek közben filmeket :)

ami azért jó, mert szar filmek megnézése után mindig sajnálom, h rászántam x percet, de így meg végülis "hasznos" ez a kvázi elpocsékolt idő is

Előzmény: Törölt nick (1046)
Törölt nick Creative Commons License 2011.06.20 0 0 1046

Azt' jó?

(ájronin'...apám mecsoda hobbik:-)

Előzmény: mindenki senkije (1045)
mindenki senkije Creative Commons License 2011.06.20 0 0 1045

tegnap vasalás közben megnéztem 3 Boardwalk Empire-t (most egy hónapra való vasalt rucim van)

a soriban vannak iszonyat nagy jelenetek is, azt hiszem emiatt nézem

már csak 2 van hátra

Aragorn83 Creative Commons License 2011.06.20 0 0 1044

Dehogy baj! Vissza is igazoltalak. :)

Előzmény: Törölt nick (1040)
Törölt nick Creative Commons License 2011.06.20 0 0 1043

Igen, ez így van.

Közben megnéztem a Firefly-t.

illetve az uccsó rész van hátra, meg a Serenity.

Előzmény: Aragorn83 (1042)
Aragorn83 Creative Commons License 2011.06.20 0 0 1042

Te még akkor az elején jársz valószínűleg azért nem rántott be a dolog. :)

Előzmény: Törölt nick (1041)
Törölt nick Creative Commons License 2011.06.20 0 0 1041

Én még húzom:-)))

Előzmény: mindenki senkije (1033)
Törölt nick Creative Commons License 2011.06.20 0 0 1040

Téged is jelöltelek a fércen.

:-)

Ha nem baj....

Előzmény: Aragorn83 (1038)
nina_morgan Creative Commons License 2011.06.19 0 0 1039

Neeem? Miféle ember vagy te... :-P -nem is igazán erre céloztam, csak ez a spoiler nagyot üt, olyan nagyot, mint szinte semmi, de hát mindegy:) Én nem vagyok spoilerérzékeny, sőt, szeretem is olvasgatni őket, de annak kifejezetten örültem, hogy a Trónok harcánál egyetlen egyet sem tudtam meg. Életem wtf-jai voltak, és még mennyi jön... lévén, a könyveket most olvasom.

Előzmény: Aragorn83 (1038)
Aragorn83 Creative Commons License 2011.06.19 0 0 1038

Volt már rosszabb is. :D

Most csak azért, mert majd valamikor elkezdem ezt a sorozatot, azért nem fogok csukott szemmel járni a világban. ;-)

Előzmény: nina_morgan (1037)
nina_morgan Creative Commons License 2011.06.19 0 0 1037

Ha csak most kezded a Trónokat, ez marha jól bespoilerezett neked... csak szólok. :D

Előzmény: Aragorn83 (1035)
Haragei Creative Commons License 2011.06.19 0 0 1036

Lol:)

Magdi anyus....:)

Én is kb addig néztem a vészhelyzetet,nekem első sorozat volt,ha nem számitom gyerekkoromban a Rabszolgasorsot,azt mindenki leste tátott szájjal (Keresztanyám!Máshol is ily sanyarú a rabszolgák sorsa?-kérdezte a kancsal bige,miközben azon a héten jött haza a párizsi magániskolából és éppen a szalonban ,a koszos talpáig olyan cuccban zongorázott a Bösendorfer-en,amiért selyemhernyók milliói adták életüket:)

A kis szőke lány esete engem is lesujtott a Vészhelyzetben,jobban sajnáltam mint Cartert.

Előzmény: Aragorn83 (1035)
Aragorn83 Creative Commons License 2011.06.19 0 0 1035

http://www.origo.hu/teve/20110616-sorozathosok-sokkolo-halala-tronok-harca-dallas-roseanne-veszhelyzet-ncis-helyszinelok.html

Láttam ezeknél sokkolóbbakat is. De pl Lucyé az ER-ból annak idején tényleg megrázott. Ez az egyetlen sorozat, amit nagyon sokáig a tv-ben követtem. Amikor aztán leszoktam a tvzésről, ezen sorozat utolsó évadjai is kimaradtak. De pl a múlt héten leszedtem, és megnéztem a sorozat záró dupla epizódot.

Haragei Creative Commons License 2011.06.18 0 0 1034

"De a klasszikus trilogianal a vilagon nincs jobb semmi."

Próbáltál már egy brazil p..át skót whisky-vel és egy kubai szivarral?:P

Előzmény: mindenki senkije (1033)
mindenki senkije Creative Commons License 2011.06.18 0 0 1033
Azert az milyen tipikus, h a BSG-re eleinte sokan huzzak a szajukat, aztan total betépnek tőle. :)
En is ilyen voltam.

Lucas meg igenis megbuggyant, bár nekem azert meg igy is tetszegetnek a dolgai.
De a klasszikus trilogianal a vilagon nincs jobb semmi.
Előzmény: Haragei (1032)
Haragei Creative Commons License 2011.06.18 0 0 1032

Na,befejeztem a BSG-t.Hajlok felé,hogy minden idők legerősebb sorozata,bár a Babylon 5 se volt rossz annak idején,meg a Star Trekek.....ez utóbiak közül sokan a DS9 et favorizálják,én mindet szerettem,az uj is tetszett,de nekem a Voyager volt a kedvencem a karakterek miatt,bár a kis okampa csaj kiirás erőltetett volt,a visszahozása meg olyan hiba,ami nálam roggyantott is.Hetes meg rulez:)

De az igaz,a három emlitett sorozat olyan,ami szinte elejétől végig egységet képez,mintha előre megirták volna ,a BSG meg az egyetlen,amiben kimondottan várod a végét és nem azért mert szar,hanem mert akarod látni,aminek a lezárása kerek egész,folytatást nem akarsz...bár olvasom készül majd ,ha bejön,az Ifju Adama kalandjai

A Capricaból nem láttam egy részt se.

A blogos fungirl-el egyetértek pld abban,hogy az igazi Föld megtalálásával tk megvolt a csucspont,mégis olyan erős részek voltak a lezárásokig ,tisztelet.Szerintem két lezárás van,illetve három,egy kicsi Andersé és Starbucké(ez utóbbi homályos),aztán a Flotta kálváriája (és az Elnöké Adamával,a dokié Caprikával.....az XO nem érdekelt,ő maga erős szereplő de a nője emberként,cylonként is az agyamra ment)meg volt egy filozófiai zárás (?)az x ezre évvel későbbi robotos jelenet.

Mondjuk hogy Starbuck miért a halál angyala,akitől óvakodni kell(a la Razor)nem nagyon értettem.A Razor is erős rész,sok mindent helyre tett,bár az admirális tyuk nem lett rokonszenves tőle.

Más.

Olvastam és is a tervezett Star Wars sorozat elnapolását,nem jogos szvsz Lucas torkának ugrani (a SW topik)amiatt hogy a költségek miatt huzza.Az hogy nyereséget akar,ettől nem feltétlen szar ember.Az uj trilogia is huzódott,várt a technikai megoldásokra, ezzel ellent is mond azoknak,akik mindig pénzhajhászással vádolják,tetszhet vagy nem az eredmény,ezt az univerzumot ő alkotta,a három uj rész nekem ugyanugy klasszikussá vált mint az eredeti.

Szvsz a különbég az,hogy 79 ben gyerek voltam,meg a régi részek a kor sémájának megfelelően emberközpontú,heroikus alkotások,amég az uj részek beszoritott kronologiával mutatják be a Köztársaság bukását,embereken (héroszokon)keresztül.Azt lehet vitatni,Lucasnak nem kellett volna-e más rendezőknek adni a széket.

(Az EU ba bevitt irók nagyrészét viszont agyon kellene lőni,az idegesitőbb dolog ezerszer-igen,Timothy Zant is)

Lehet hogy megéri várni az uj részekre,legyen látványban is minnél szinvonalasabb.

Sokan hogy fikázták (zák )a CW rajzfilmet is,éppen nekem sokszor Star Warsosabb a mozifilmeknél is.

(végül is a pár hülye mangás rész a befejezett szezonban is kiegyenlitődött az epikus részekel)

Azért az elég durva a SW topikon,hogy valaki annyira nem ismeri a sithek történetét,hogy nem tudja eredetileg egy nép volt és csak Dart Bane óta van a szabály a mester-tanitványról,az Old republic idejében egész birodalmuk volt .Ez alap.:(

Aragorn83 Creative Commons License 2011.06.18 0 0 1031

"Tiéd a döntés! Vagy labdarugó leszel vagy sántikálj le a munkaügyi központba, hátha Ronald McDonaldnek kell egy kisegítő."

:DDD Ez mekkora!

Aragorn83 Creative Commons License 2011.06.18 0 0 1030

"A Glee-t két évadig 3 ember írta, ami nagyon durva meló volt – a 3. évadra már lesz normális íróstáb, 6 új írót vettek fel: Allison Adler, Marti Noxon, Roberto Aguirre-Sacasa, Michael Hitchcock, Matt Hodgson és Ross Maxwell – érdemes megnézni, hol dolgoztak eddig."

Ez jónak tűnik. Hátha így végre lesz minden karakternek lesz normális háttere és történetszála...

mindenki senkije Creative Commons License 2011.06.18 0 0 1029

csak meg, de előtte végeznem kellene a clone wars-al és a boardwalk empire-el is és akkor ezek még csak a sorozatok... :)

Előzmény: nina_morgan (1027)
Aragorn83 Creative Commons License 2011.06.18 0 0 1028

Naná, hogy még csak most. Azóta, hallok róla mióta megy a sorozat.

Majd Tanyáék után sort kerítek rá valamikor. Ez lesz a következő darálni való.

Előzmény: nina_morgan (1020)
nina_morgan Creative Commons License 2011.06.17 0 0 1027

10 részt azért csak meg tudsz nézni :D

Előzmény: mindenki senkije (1026)
mindenki senkije Creative Commons License 2011.06.17 0 0 1026
OK, akkor majd egy kovetkezo életben talan ra fogok erni :)
Előzmény: nina_morgan (1025)
nina_morgan Creative Commons License 2011.06.17 0 0 1025

Hátö... a jó nem fejezi ki rendesen :) Nem érdemes kihagyni.

Előzmény: mindenki senkije (1024)
mindenki senkije Creative Commons License 2011.06.17 0 0 1024
Thrones-t en megrendelesre szipkazom, de ha ennyire jo, magam is megnezem.
nina_morgan Creative Commons License 2011.06.17 0 0 1023

Ez meg PRICELESS. Naponta megnézem, muszáj. :-D

Előzmény: Törölt nick (1003)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!