Sorozatok minden mennyiségben, ömlesztve. Ha van, amiről lenne mondanivalód, de nincs akivel... itt bontakozz ki!:)) Spoiler-ügyben... inkább ne. Vagy módjával...
Figyelem!
A freeforum-os linkekre mindenki csak a saját felelősségére kattintson rá, adatlopásra alkalmas hely.
Az oda történő beregisztrálás/olvasás után az a veszély is fennáll, hogy az így ellopott jelszavakkal az oldal üzemeltetője belép más fórumokra a sértett adataival és BTK-ba ütköző beírásokat tesz.
Az ottani IRL adatkiadásos esetek miatt a jogi lépéseket megkezdtük, csak az menjen arra a fórumra, aki utána nem bánja, hogy bírósági megkeresésre tanúként vagy tettestársként idézést kap.
Mit gondolsz miért volt ilyen jó a sorozat? Pont a színészek voltak az egyik fő oka. Nagyon szerették, élvezték az egészet, és ez nagyon jól le is jön az egész sorozatból. :)
Mondjuk amig a nők nem voltak otthon (születés előtti nyár...végig...) addig én is vasalóztam jól, de akkor mindig a Discovery Science-t néztem.(sajnos ebben a sportban igencsak nem vagyok ügyes...inkáb főzök;-))
Azóta átteték a drága csomagba, pedig a VV-n kívül ezt az egyet néztem tévébe', úgy komolyan.
Neeem? Miféle ember vagy te... :-P -nem is igazán erre céloztam, csak ez a spoiler nagyot üt, olyan nagyot, mint szinte semmi, de hát mindegy:) Én nem vagyok spoilerérzékeny, sőt, szeretem is olvasgatni őket, de annak kifejezetten örültem, hogy a Trónok harcánál egyetlen egyet sem tudtam meg. Életem wtf-jai voltak, és még mennyi jön... lévén, a könyveket most olvasom.
Én is kb addig néztem a vészhelyzetet,nekem első sorozat volt,ha nem számitom gyerekkoromban a Rabszolgasorsot,azt mindenki leste tátott szájjal (Keresztanyám!Máshol is ily sanyarú a rabszolgák sorsa?-kérdezte a kancsal bige,miközben azon a héten jött haza a párizsi magániskolából és éppen a szalonban ,a koszos talpáig olyan cuccban zongorázott a Bösendorfer-en,amiért selyemhernyók milliói adták életüket:)
A kis szőke lány esete engem is lesujtott a Vészhelyzetben,jobban sajnáltam mint Cartert.
Láttam ezeknél sokkolóbbakat is. De pl Lucyé az ER-ból annak idején tényleg megrázott. Ez az egyetlen sorozat, amit nagyon sokáig a tv-ben követtem. Amikor aztán leszoktam a tvzésről, ezen sorozat utolsó évadjai is kimaradtak. De pl a múlt héten leszedtem, és megnéztem a sorozat záró dupla epizódot.
Na,befejeztem a BSG-t.Hajlok felé,hogy minden idők legerősebb sorozata,bár a Babylon 5 se volt rossz annak idején,meg a Star Trekek.....ez utóbiak közül sokan a DS9 et favorizálják,én mindet szerettem,az uj is tetszett,de nekem a Voyager volt a kedvencem a karakterek miatt,bár a kis okampa csaj kiirás erőltetett volt,a visszahozása meg olyan hiba,ami nálam roggyantott is.Hetes meg rulez:)
De az igaz,a három emlitett sorozat olyan,ami szinte elejétől végig egységet képez,mintha előre megirták volna ,a BSG meg az egyetlen,amiben kimondottan várod a végét és nem azért mert szar,hanem mert akarod látni,aminek a lezárása kerek egész,folytatást nem akarsz...bár olvasom készül majd ,ha bejön,az Ifju Adama kalandjai
A Capricaból nem láttam egy részt se.
A blogos fungirl-el egyetértek pld abban,hogy az igazi Föld megtalálásával tk megvolt a csucspont,mégis olyan erős részek voltak a lezárásokig ,tisztelet.Szerintem két lezárás van,illetve három,egy kicsi Andersé és Starbucké(ez utóbbi homályos),aztán a Flotta kálváriája (és az Elnöké Adamával,a dokié Caprikával.....az XO nem érdekelt,ő maga erős szereplő de a nője emberként,cylonként is az agyamra ment)meg volt egy filozófiai zárás (?)az x ezre évvel későbbi robotos jelenet.
Mondjuk hogy Starbuck miért a halál angyala,akitől óvakodni kell(a la Razor)nem nagyon értettem.A Razor is erős rész,sok mindent helyre tett,bár az admirális tyuk nem lett rokonszenves tőle.
Más.
Olvastam és is a tervezett Star Wars sorozat elnapolását,nem jogos szvsz Lucas torkának ugrani (a SW topik)amiatt hogy a költségek miatt huzza.Az hogy nyereséget akar,ettől nem feltétlen szar ember.Az uj trilogia is huzódott,várt a technikai megoldásokra, ezzel ellent is mond azoknak,akik mindig pénzhajhászással vádolják,tetszhet vagy nem az eredmény,ezt az univerzumot ő alkotta,a három uj rész nekem ugyanugy klasszikussá vált mint az eredeti.
Szvsz a különbég az,hogy 79 ben gyerek voltam,meg a régi részek a kor sémájának megfelelően emberközpontú,heroikus alkotások,amég az uj részek beszoritott kronologiával mutatják be a Köztársaság bukását,embereken (héroszokon)keresztül.Azt lehet vitatni,Lucasnak nem kellett volna-e más rendezőknek adni a széket.
(Az EU ba bevitt irók nagyrészét viszont agyon kellene lőni,az idegesitőbb dolog ezerszer-igen,Timothy Zant is)
Lehet hogy megéri várni az uj részekre,legyen látványban is minnél szinvonalasabb.
Sokan hogy fikázták (zák )a CW rajzfilmet is,éppen nekem sokszor Star Warsosabb a mozifilmeknél is.
(végül is a pár hülye mangás rész a befejezett szezonban is kiegyenlitődött az epikus részekel)
Azért az elég durva a SW topikon,hogy valaki annyira nem ismeri a sithek történetét,hogy nem tudja eredetileg egy nép volt és csak Dart Bane óta van a szabály a mester-tanitványról,az Old republic idejében egész birodalmuk volt .Ez alap.:(
"A Glee-t két évadig 3 ember írta, ami nagyon durva meló volt – a 3. évadra már lesz normális íróstáb, 6 új írót vettek fel: Allison Adler, Marti Noxon, Roberto Aguirre-Sacasa, Michael Hitchcock, Matt Hodgson és Ross Maxwell – érdemes megnézni, hol dolgoztak eddig."
Ez jónak tűnik. Hátha így végre lesz minden karakternek lesz normális háttere és történetszála...