azért ennél meg nagyanyó is intelligensebbeket írkál, elgurult a gyóccer koma, mindenki hazudik csak te vegy helikopter. szólj az ápolóidnak hogy szedálásra van szükség.
Tulajdonképp nehezebb dolgom lenne, ha azt kéne felsorolni, mikor írtál igazat. Viszont én most elnézek egy másik topikba, mert pöttyet túlhemzsegtétek ezt az ittenit, és nem szeretnék belefutni egy lánctörlésbe.
Mit is állít most naponta a fidesz szajkózva másról hazudva azt amit ők tesznek?
A szoci brókerbotrány!
Ja!
Semmivel sem tudja alátámasztani, a seggfej idióta fideszvakhitüek beveszik mikor egy rakat tény pont azt igazolja: fideszes maffiózókkal napi kapcsolatban volta, cikkek, fényképek igazolják, de a fideszcsürhe azt hazudozzaq: szoci botrány.
Ne erőlködj, én az ilyesmit nem veszem fel. Megszoktam a kifinomult belvárosi úrigyerekek szofisztikált érveléstechnikáját. Azt meg pláne megszoktam, hogy mekkora prosztóvá válnak, ha elfogynak az érvek.
"...A jelenlegi miniszterelnökné, Dobrev Klára, Apró Antal unokája például 23 éves korában, 1995-ben az 159 négyzetméteres „szociális bérlakást” egyedülállóként vásárolhatta meg az önkormányzattól kevesebb mint kilencmillió forintért. Máig talány, milyen sanyarú körülmények között keletkezett Dobrev Klárának jogosultsága egy budai villa 159 négyzetméteres szociális bérlakására..."
Azon töröm a fejem, vajon ebben a részben mi lehet a csúsztatás, ami ennyire zavar téged?
Munkából:)))) Kemény munkával csak úgy, mint pl. az usában, ahol senki sem kérdőjelezi meg, hogy miből gazdagodtál meg, ha fizeted az adót:)))) Simonnak csak később jutott eszébe, amikor szóltak neki, hogy nem fizetett adót!!!!!