Minden hülye hazug propaganda után hallom: a reformok működnek!
Milyen reform??
Sorolná valaki?
EÜ, Oktatás, nyugdíj, ....
Ja az eü rohad, az oktatást szétverték, szintén rohad, a nyugdíjakat ellpták és hazudoznak milyen nehéz az államnak. Ja, ha ilyen hülye hozzáneértő csókosok vezetik.
Egyetlen pozitívumot láttam az 5 év alatt: az öregségi nyugdíjasokról leválasztották a 12 egyéb módon ráakaszkott nyugíjakat és külön büdzsébe tették.
Érdekes, erről meg kussolnak.
Miért is?
Mert a 12 egyéb csoportot az árokba lökték és többszázezezer embernek komoly kárt okoztak.
"Egyébként ha csak a tizede lenne igaz, már az is sok."
kb az egész igaz, a probléma az hogy Gyurcsányra /Dovrevre próbálja ráhányni azt a bűnt ami a 40es években történt hogy államosították az ingatlant.
Egyébként a rendszerváltáskor az én családom is vett hasonló módon szaré/hugyé ingatlant. egy egész városrészben mentek féláron a panelek. nem kellett hozzá csókosnak lenni.
kicsillagom galambom, ha valaki egy cikkre hivatkozva, onnan merítve az infót állít valamit az nem hazugság. a portfólió ráadásul nem egy pártoskodásról ismert, hanem elismert oldal.
Apró-pó, Apró villa titkaiban mi is volt a hazugság?
Mert hogy onnan indult ez az egész. Valóban kellemetlen dolgokat írnak le abban a cikkben. Egyébként ha csak a tizede lenne igaz, már az is sok. De mindketten tudjuk, hogy jobb az arány.
Azért ekkora hazugságot tényleg csak gondolkodni képtelen seggfej írhat, ugyanis amiket beteszek minden esteben tényekke, lonnkel, adatokkal alátámasztom, csakhát tudjuk a valós tények a fideszvakhitüek legrettegetettebb ellensége, mindenáron be akarják bizonyítani: hazudott.
KJéptelen vagy egy hazugságomat betenni, de azt hazudod, folyamatosan hazudok.
Hát nem semmi picibogár amit itt produkálsz, normális ember köp egyet, mint külföldön ha megtudják magyar vagy, ha még fideszes is, akkor kettőt köpnek.
Hála a hazug, tolvaj, csaló gazember fideszmaffiónak.
kövi hszben hoztam is rá a cikket kicsillagom galambom. ha nálad így néz ki egy hazugság akkor sanyarú gyermekkorod lehetett.
További rossz hír, hogy a régióban az utolsók között kullogunk, hiszen például a csehek 4,4 százalékos növekedése Európában is egyedülálló, a lengyelek és a románok, 3,5 százalék felett, a szlovákok pedig 3,1 százalékkal növekedtek. Ha a tágabban vett régióhoz soroljuka balti országokat is, akkor annyi örömünk lehet, hogy Litvániát és Észtországot sikerült lepipálnunk.
Hidd el nekem, hogy a legnehezebb lenne tőled korrekt beírást találni. Lehet, hogy nem is tehetsz róla. Én persze nem kárhoztatlak ezért, viszont ehhez képest pöttyet sokat személyeskedsz.
Most is elég érthetően leírtam, hogy arrább lépek eggyel, amíg lehiggadtok, ehhez képest a harmadik-negyedik mocskolódást küldöd utánam.
Aztán nem érted, hogy miért nem vesznek komolyan:)