Mostantól ebben a topikban jelenhet meg, az ebben a topikban elkövetett szabálysértések figyelmeztetés nélkül és kimondottan durván lesznek megtorolva.
A moderáció ürügyén elkövetett hancúrozást kéretik a
Trécsparti
topikban abszolválni.
esetleg naponta regisztrálhatnál egy új nicket, amelyiknek már a neve is jelezné, hány napja megválaszolatlan a bartók eszter topik átnevezésével kapcsolatosan feltett kérdés, pld
"3 napja válasz | vissza a topikba 2005.03.31 17:06:07 (1661)
Közel 72 órája nem kapunk választ arra a roppant egyszerű kérdésre, hogy vajon miért kellett a Bartók Eszter - a tehetségtelenség diadala c. topicot a topicnyitó megkérdezése nélkül simán átnevezni.
Ugrifüles, nekem bizony furcsa, hogy nem veszed figyelembe az érveket. Lehet, hogy egyes nickekre, ill. a mögöttük lévő személyekre máshol, máskor már sikerült besértődnöd (amiről én nem tudok), de ebben a konkrét esetben véleményem szerint az lenne a korrekt, ha nem magyaráznád vagy védenéd a hirtelenségből elkövetett hibát, hanem egyszeűen kijavítanád azt.
mondjuk az elgondolkodtató, hogy ugrifüles szerint azért volt indokolt a címváltoztatás mert a rajongók kerültek többségbe a topikban. ám ők mit is kerestek ott? hisz véleményük gyökeresen eltért a topikindító véleményétől, és a topik témájától, így gyakorlatilag móduszt sértettek.
Én aztán sosem vitázok moderátorokkal, ők sem velem, és a BE topikba sem írtam soha. Annál inkább a "parasztmagyarosba". A BE topikcímet egyszerűen hiba volt megváltoztatni, és kész. Bölcs dolog volna szépen kiköszörülni a csorbát, visszaállítani az eredeti címet. Ennyi.
Semmi gond, abban fogok hasonlítani a 168 órára, hogy majd én is mindennap megkérdezem, amíg nem lesz rá elfogadható válasz. Amennyiben ez holnap sem történik meg, kénytelen leszek felvetni a moderátor alkalmasságának kérdését.
Nem értem (másodszorra sem), hogy mi a problémád? Ha csak a Politika fórum(csoport)ból tiltottak, akkor attól még bárhova máshova nyugodtan írhatsz. A nickednél én nem látok általános tiltást. - Próbáltál már máshova írni?
Na, még 1x. Kedves moderátor! 'kevin.' vagyok. A politikai fórumból kitiltottak egy gyerekes húzásom miatt. Mivel az előző nickemet (kshields) sosem moderálták, és a polfórumba sem írtam soha, úgy gondoltam, hogy 2 legyet ütök egycsapásra és valamelyik hasraütésszerűen kiválasztott poli-dili topikba beanyázok. Megtörtént, ki is tiltottak, a döntés jogos, nem akarok fellebbezni. De mivel a "gépház" azt írta, hogy a polfórumból vagyok kitiltva (a politika közleményekben, a kultúrában nem volt semmi), a kultúrá-művelődésbe azért be szeretnék írni, mert az ismerőseim is ott vannak. Természetesen ilyen húzások nélkül. Üdvözlettel kevin.
igen, ezt én is érzékeltem. hozzászólásaim és nickem teljesen jogtalanul, a modusnak nem megfelelő elvek alapján lett törölve. aztán, mikor ezt beláttátok a nickem visszakaptam, a hozzászólásaimat azóta sem, ez bánt.
egyébként a nicktörlés teljesen olvashatatlanná tesz topikokat, de mondjuk ennek belátásához azért képességek kellenek. sziasztok.
engem az érdekelne, hogy nem moderátorok is hozzájuthatnak-e a Nagy Szovjet Népi Moderátorakadémia tankönyvéhez. egyszerűen csak kíváncsiságból belelapoznék.
amúgy vajon a moderátori társalgóból is tűnnek el hozzászólások és moderátorok? vagy például miről szólhat a szolgálati közlemények topik? annyi érdekes kérdés van, amire csak kevesen tudhatják a választ :(((((888
Visszaengedtem. Viszont mivel a kolléga valószínűleg nem véletlenül tiltotta innen, kérem fokozottabban ügyeljen a megnyilvánulásai stílusára! (Legközelebb már én is ellene szavazok.)
A fórumszoftverhez semmi közünk, nem tudunk belenyúlni, nem mi írtuk.
Fél éves tiltás hivatalosan nincs, csak - miként a Modusban is olvasható - egy napos, egy hetes, egy hónapos és végleges. Persze kivételek mindenütt akadhatnak.
Tehát akkor ezexerint az én áldottjógyerek Wolfhauser Ottokár barátom is végig ki lesz tíltva innen? (Ő egyébként a mai napig nem érti, hogy miért lett kitiltva innen. Még sírt is, bizony.)