véletlenül megtaláltam ezt a topikot, gondoltam beírom, hogy én is szeretem a baseballt. mivel kanadában találkoztam vele először kb. 14 évesen, nyilvánvalóan csak kanadai csapatok jöhettek szóba, mint "kedvencek", de közülük is inkább a torontóhoz húz a szívem :)
nekünk upc kábeltévénk van, amin van fox kids csatorna, kés este viszont fox sports van helyette, amin gyakran van mlb meccs (pontosabban csak volt, mert most nem a családi csomag van, hanem az alap, amiben este nincs fox sports).
Karsay megsérült valószínüleg ebben a szezonban már nem játszik. Contrerast visszahívták a farmcsapatból.
Mussina "2000. K" a Texas elleni meccsen a liga történetében a 61. dobó volt aki elérte ezt a határt. Az áldozat Hank Blalock volt.
A legnagyobb hírt a végére hagytam. Clemens - aki biztos Hall of Fame tag lesz - bejelentette, hogy mint Yankee akar oda bekerülni akárcsak Reggie Jackson. Mit mondjak? Bostonban csak úgy lelkesedtek a hír hallatán :PP
Létfontosságú meccset nyert a csapat tegnap Bostonban így visszavette az első helyet! Mondesi, Jeter és Giambi is remekül játszott. Emellett Wells is kiválóan dobott.
Most kezdődik a második meccs. A zokniknál nem Pedro dob, amit igazán nem tudok sajnálni. És már 2-0 ide Soriano walkoff HR, Jeter score. Remélem nem kiabálom el :)))
Ez nem semmi több mint 8 óra, öcsém 25-26 parti
na én meg el voltam itt ájulva a 17-től :)))))
Ráadásul ahogy Fighting mondta már idén is volt egy 20-as és igaza volt hogy az sem rekord
...the Red Sox promoted the upcoming series with the New York Yankees, playing music from the movie ``Star Wars.'' Red Sox president Larry Lucchino has taken to referring to the Yankees as ``The Evil Empire.''