Keresés

Részletes keresés

második mekekuka Creative Commons License 2018.12.07 -1 0 181

Ja, a 24.-e nem semmi.  Egy életen keresztül egybecsapják a karácsonnyal...      :))))

Előzmény: Anyóca99 (178)
második mekekuka Creative Commons License 2018.12.07 -1 0 180

Örülök neki. Amikor találok valami jót, akkor eltárolom. Azért használok Opera böngészőt mert magasan

annak tartom legjobbnak a könyvjelzőjét.  :)

Előzmény: Anyóca99 (178)
Törölt nick Creative Commons License 2018.12.07 -2 0 179

Hacsak nem az anyjuk. :) Mikor dolgozni kezdtem a velem egyidős férfi munkatársaim hetente hazamentek az anyjukhoz, hogy azt a pirinyó házimunkát azért valaki mégis inkább csinálja meg valaki helyettük. Nem is értettem.

Előzmény: rocky cellar (99)
Anyóca99 Creative Commons License 2018.12.07 -1 0 178

A zene telitalálat . (dec.24.)

Előzmény: második mekekuka (177)
második mekekuka Creative Commons License 2018.12.07 0 0 177

Kérlekszépen. A napot nem tudom, de közel lehet. És remélem hogy a zene passzol a te ízlésedhez is. :))))

Előzmény: Anyóca99 (176)
Anyóca99 Creative Commons License 2018.12.07 0 0 176

Óóóóóóóóh ..... Nagyon szépen köszönöm .:-)

Előzmény: második mekekuka (175)
második mekekuka Creative Commons License 2018.12.07 0 0 175

Isten éltessen a mostanában esedékes születésnapodon!                                                                             

https://www.youtube.com/watch?v=WcFqyBmX8xA

:))))

Előzmény: Anyóca99 (150)
rocky cellar Creative Commons License 2018.12.07 -2 2 174

Jó, de arról van szó, hogy az ököljog elvét manapság már nem kultiváljuk, egyéb téren viszont a nők övön aluli módszereit nemhogy megtűrjük, hanem éppen támogatjuk is. Ez okozza ezt a paradox helyzetet, hogy a mai világban a ffiak kerülnek nagyobb arányban hátrányos helyzetbe egy nővel kapcsolatos oppozíció során.

Előzmény: virágot szedő holló (173)
virágot szedő holló Creative Commons License 2018.12.07 -2 0 173

Az átlag férfi erősebb, mint az átlag nő.

Ha az erősebb fél nem akarja, akkor a gyengébbnek lehet jó kommunikációs készsége, nem érhet el semmit. Ha az erősebb fél akar elérni valamit, és nem megy manipulációval, akkor senki nem védi meg a gyengébbet attól, hogy az erősebb erőszakosan kényszerítse arra, amit ki szeretne csikarni belőle, ez a különbség. (az utólagos szankcionálástól függetlenül megteheti)

Előzmény: rocky cellar (91)
rocky cellar Creative Commons License 2018.12.07 -1 1 172

Vagy csak te nem éred fel ésszel? Egy igazságtalan előnyt próbálsz meg hátrányként beállítani, úgy, hogy az előnyt adót hibáztatod. Ami részben az előnyt élvező felelőssége is.

Előzmény: Törölt nick (169)
rocky cellar Creative Commons License 2018.12.07 -2 1 171

Hát ez jó magyarázat, de erre megint lehet aszondani, hogy a szexualitással meg a nők élnek vissza, mert ebben ők vannak nyerő helyzetben. Oszt tudod, szerelemben, háborúban nincsenek szabályok:-) Ez oda-vissza megy, így nem lehet eldönteni, ki a hunyó. Főleg, ha mindkét fél számításainak megfelelően történt, akkor ott nincs helye utólagos panasznak.

Előzmény: Anyóca99 (168)
rocky cellar Creative Commons License 2018.12.07 -1 1 170

Hát a képességek nem egyenlő arányban vannak elosztva, erről már vót szó lentebb. A legrámenősebbek közt több a ffi, így érthető, hogy a legfelsőbb, legnagyobb presztízst jelentő helyekre ahol a legnagyobb a verseny, főleg ezek a legelszántabb hímneműek kerülnek.

Előzmény: Anyóca99 (167)
Törölt nick Creative Commons License 2018.12.07 -1 3 169

Mindig hülyének tetteti magát, hárít, csúsztat, másról beszél, mindenért a nőket okolja. A feltett kérdésre soha nem válaszol, idétlen példákat hoz fel. Látod, szerinte a férfit hátrány éri, mert a hetero főnök neki bezzeg nem ajánlja fel a díványt.   

Ő soha semmit nem akar megérteni, csak trollkodik. 

Előzmény: Anyóca99 (156)
Anyóca99 Creative Commons License 2018.12.07 0 1 168

Ne fárasszámá' !  Te nem a Földön élsz ?  Nézz szét magad körül és láss !  Többnyire a férfiak élnek vissza a hatalmukkal , mivel többnyire ők vannak a hatalomban . Ilyen eccerű' .

Na ... csináltunk egy kétszemélyes topikot .  Gondolom a gazdi legnagyobb örömére .

Megyek megvacsoráztatni a macsekokat .

Anyóca99 Creative Commons License 2018.12.07 0 2 167

Nem miniszter vótam' te ....:-)

Juthatnak vezető pozícióba a nők is , egy szintig . Legfelülre csak nagyon kevesen .

Azt gondolom nem azért , mert csak annyinak van tehetsége rá , hanem mert komoly harc van érte , és ott többnyire a férfiak tülekednek sikeresen .

Előzmény: rocky cellar (165)
rocky cellar Creative Commons License 2018.12.07 -3 0 166

Miért, és abból lehet, hogy ha ffi főnök / női beosztott viszony van, akkor ott a ffi élt vissza a 'hatalmával'? Nem is vót hat almája vazze:-))

Előzmény: Anyóca99 (164)
rocky cellar Creative Commons License 2018.12.07 -3 1 165

Hát hogy a nők nem juthatnak vezető pozícióba, mert a gonosz ffiak szándékosan kirekesztik őket onnét:-) (Egyik feminista vezérhangya:-) )

Előzmény: Anyóca99 (162)
Anyóca99 Creative Commons License 2018.12.07 -2 0 164

Nem mondtam , hogy olyan nincs .  Van .

Csak abból nem kell általánosítani , ami nem általános .

Előzmény: rocky cellar (163)
rocky cellar Creative Commons License 2018.12.07 -3 0 163

Én azért látok némi összefüggést a 'pinabirtokos' hozzáállása, és a reá adott reakciók között. Ffi körökben mindig hallani, hogy XY 'olyan', más nőkkel szemben meg ez fel sem merül.

Előzmény: Anyóca99 (161)
Anyóca99 Creative Commons License 2018.12.07 -1 0 162

Hmm.... mindent azé' én se értek . Ezt se ....

Előzmény: rocky cellar (160)
Anyóca99 Creative Commons License 2018.12.07 -1 1 161

Nem minden férfi , és nem minden körülmények között . Ki mondott ilyet neked ?

Felejtsd el azt a  "ha úgy viselkedik" című képzelgést !  Mer' nem igaz , csak magadnak hazudsz . Vagy védeni próbálsz  valami védhetetlent .

Előzmény: rocky cellar (158)
rocky cellar Creative Commons License 2018.12.07 -2 0 160

Ennyit az üvegplafonról:-)

Előzmény: Anyóca99 (159)
Anyóca99 Creative Commons License 2018.12.07 -1 0 159

Erről fogalmam nincs .  Egyrészt sose voltam férfi , másrészt amikor én  már "főnök" lettem ,  nem voltak férfi beosztottaim . Még az én főnökeim is nők volt .

Előzmény: rocky cellar (157)
rocky cellar Creative Commons License 2018.12.07 -2 0 158

Nemtom, mint mondtam, én sose vótam nő:-) De azért nehéz elképzelni, hogy minden ffi minden körülmények között nyomul. Sztem a többség csak annál szokik bepróbálkozni, aki maga is úgy viselkedik:-)

Előzmény: Anyóca99 (156)
rocky cellar Creative Commons License 2018.12.07 -2 1 157

valaki tehetsége ki tudott bontakozni , de ahhoz kellett a dívány is , hogy a többiektől hozzáférjen jó szerepekhez . Simán el tudom képzelni .

Szal aszondod, hogy egy csomó tehetséges ffi emiatt hátrányba kerül, mondjuk egy nem hombár ffi főnök esetében:-) És mi a helyzet a női főnökökkel? Azok meg a nekik nem tetsző ffiakat részesítik hátrányban?:-) Merugye, a nőket nem, hiszen szisztahúd, meg feminizmus, éljen a női előretörés:-)

Előzmény: Anyóca99 (154)
Anyóca99 Creative Commons License 2018.12.07 -1 0 156

"A másik meg, hogy dugásra való 'felkérés' max olyan esetben hangzik el, amikor a nő maga úgy viselkedik."

Hápersze' Móricka ! :-DDD

Fiatalabb koromban tudatosan tartottam a 3 lépés távolságot minden férfi kollégával , oszt' mégis kaptam felajánlásokat . Már 40 is jóval elmúltam , mikor egy 28 éves taxis sráctól is . Igaz nagyon finoman , csöppet se tolakodóan , de egyértelműen .  Pedig hogy lehet egy taxiban  "úgy" viselkedni ?  Az emberlánya haza akar érni a gyerekeihez , oszt' siessünk !

Nagyon naív vagy , vagy nagyon a bolondját járatod velem ?

Előzmény: rocky cellar (153)
rocky cellar Creative Commons License 2018.12.07 -2 1 155

Hát nemtom, én inkább úgy tudom elképzelni, hogy vannak olyan szerepek/szituk, amikoris mindegyfene, ki kerül oda, lényeg, hogy dekoratív nő legyen, oszt akkor működik a dolog. Ha mondjuk valami konkrét képesség, vagy tehetség kérdése a tét, ott nem lehet elsikálni annyival, hogy ittenkém, nem ért hozzá, de isteni az ágyban:-)

Előzmény: Anyóca99 (154)
Anyóca99 Creative Commons License 2018.12.07 -2 0 154

Nemtom' tölcsérrel a fejedbe tölteni a hatalommal való visszaélés mibenlétét . Ha nem akarod , nem is fogod megérteni .

Olyanról meg bizonyára sose hallottál , hogy olyan is lehet , hogy valaki tehetsége ki tudott bontakozni , de ahhoz kellett a dívány is , hogy a többiektől hozzáférjen jó szerepekhez . Simán el tudom képzelni .

Előzmény: rocky cellar (151)
rocky cellar Creative Commons License 2018.12.07 -1 0 153

A másik meg, hogy dugásra való 'felkérés' max olyan esetben hangzik el, amikor a nő maga úgy viselkedik. Egy konszolidált nő esetében elég elképzelhetetlen, hogy az jusson eszébe a másik félnek, hogy némi 'ösztönzésre' hajlandó bármire. Úgyhogy ez mindig két szereplős játszma, nem lehet egyoldalúsítani, mint mondjuk egy klasszik szexuális erőszak esetében.

Előzmény: Törölt nick (147)
rocky cellar Creative Commons License 2018.12.07 0 1 152

Lényeg az, hogy döntési helyzetben van/volt. Innét már nem áll meg, hogy akarata ellenére történt bármi is. Hanem üzlet köttetett. Mintha én aszondanám, hogy kapsz 1000 eurót, ha kiganézod a lakást. És akkor még én vok az 'erőszakos', mert hogy mertelek ilyesmire felkérni, ugye?:-)

Előzmény: Törölt nick (147)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!