Éppen a legfőbb ideje ennek a topiknak is. A szemeink előtt bontakozik ki a jövő, férfiak tömegei kezdenek rájönni hogy manipulálják őket a nők, hogy át lettek verve, hogy boldogtalanok, hogy a mai modern nőknek nem lehet megfelelni. Hogy túlárazottak, hogy elképesztő igényeik vannak, hogy megcsalnak. Hogy egy rántottát nem tudnak tisztességesen elkéeszíteni. Hogy a feminizmus harmadik, agresszív hulláma teljesen átmosta az agyukat.
Egyértelmű a válaszreakció : A nők bojkottja! Megvonni tőlük a figyelmet és a támogatást.
Hacsak nem az anyjuk. :) Mikor dolgozni kezdtem a velem egyidős férfi munkatársaim hetente hazamentek az anyjukhoz, hogy azt a pirinyó házimunkát azért valaki mégis inkább csinálja meg valaki helyettük. Nem is értettem.
Jó, de arról van szó, hogy az ököljog elvét manapság már nem kultiváljuk, egyéb téren viszont a nők övön aluli módszereit nemhogy megtűrjük, hanem éppen támogatjuk is. Ez okozza ezt a paradox helyzetet, hogy a mai világban a ffiak kerülnek nagyobb arányban hátrányos helyzetbe egy nővel kapcsolatos oppozíció során.
Ha az erősebb fél nem akarja, akkor a gyengébbnek lehet jó kommunikációs készsége, nem érhet el semmit. Ha az erősebb fél akar elérni valamit, és nem megy manipulációval, akkor senki nem védi meg a gyengébbet attól, hogy az erősebb erőszakosan kényszerítse arra, amit ki szeretne csikarni belőle, ez a különbség. (az utólagos szankcionálástól függetlenül megteheti)
Vagy csak te nem éred fel ésszel? Egy igazságtalan előnyt próbálsz meg hátrányként beállítani, úgy, hogy az előnyt adót hibáztatod. Ami részben az előnyt élvező felelőssége is.
Hát ez jó magyarázat, de erre megint lehet aszondani, hogy a szexualitással meg a nők élnek vissza, mert ebben ők vannak nyerő helyzetben. Oszt tudod, szerelemben, háborúban nincsenek szabályok:-) Ez oda-vissza megy, így nem lehet eldönteni, ki a hunyó. Főleg, ha mindkét fél számításainak megfelelően történt, akkor ott nincs helye utólagos panasznak.
Hát a képességek nem egyenlő arányban vannak elosztva, erről már vót szó lentebb. A legrámenősebbek közt több a ffi, így érthető, hogy a legfelsőbb, legnagyobb presztízst jelentő helyekre ahol a legnagyobb a verseny, főleg ezek a legelszántabb hímneműek kerülnek.
Mindig hülyének tetteti magát, hárít, csúsztat, másról beszél, mindenért a nőket okolja. A feltett kérdésre soha nem válaszol, idétlen példákat hoz fel. Látod, szerinte a férfit hátrány éri, mert a hetero főnök neki bezzeg nem ajánlja fel a díványt.
Ő soha semmit nem akar megérteni, csak trollkodik.
Ne fárasszámá' ! Te nem a Földön élsz ? Nézz szét magad körül és láss ! Többnyire a férfiak élnek vissza a hatalmukkal , mivel többnyire ők vannak a hatalomban . Ilyen eccerű' .
Na ... csináltunk egy kétszemélyes topikot . Gondolom a gazdi legnagyobb örömére .
Én azért látok némi összefüggést a 'pinabirtokos' hozzáállása, és a reá adott reakciók között. Ffi körökben mindig hallani, hogy XY 'olyan', más nőkkel szemben meg ez fel sem merül.
Erről fogalmam nincs . Egyrészt sose voltam férfi , másrészt amikor én már "főnök" lettem , nem voltak férfi beosztottaim . Még az én főnökeim is nők volt .
Nemtom, mint mondtam, én sose vótam nő:-) De azért nehéz elképzelni, hogy minden ffi minden körülmények között nyomul. Sztem a többség csak annál szokik bepróbálkozni, aki maga is úgy viselkedik:-)
valaki tehetsége ki tudott bontakozni , de ahhoz kellett a dívány is , hogy a többiektől hozzáférjen jó szerepekhez . Simán el tudom képzelni .
Szal aszondod, hogy egy csomó tehetséges ffi emiatt hátrányba kerül, mondjuk egy nem hombár ffi főnök esetében:-) És mi a helyzet a női főnökökkel? Azok meg a nekik nem tetsző ffiakat részesítik hátrányban?:-) Merugye, a nőket nem, hiszen szisztahúd, meg feminizmus, éljen a női előretörés:-)
"A másik meg, hogy dugásra való 'felkérés' max olyan esetben hangzik el, amikor a nő maga úgy viselkedik."
Hápersze' Móricka ! :-DDD
Fiatalabb koromban tudatosan tartottam a 3 lépés távolságot minden férfi kollégával , oszt' mégis kaptam felajánlásokat . Már 40 is jóval elmúltam , mikor egy 28 éves taxis sráctól is . Igaz nagyon finoman , csöppet se tolakodóan , de egyértelműen . Pedig hogy lehet egy taxiban "úgy" viselkedni ? Az emberlánya haza akar érni a gyerekeihez , oszt' siessünk !
Nagyon naív vagy , vagy nagyon a bolondját járatod velem ?
Hát nemtom, én inkább úgy tudom elképzelni, hogy vannak olyan szerepek/szituk, amikoris mindegyfene, ki kerül oda, lényeg, hogy dekoratív nő legyen, oszt akkor működik a dolog. Ha mondjuk valami konkrét képesség, vagy tehetség kérdése a tét, ott nem lehet elsikálni annyival, hogy ittenkém, nem ért hozzá, de isteni az ágyban:-)
Nemtom' tölcsérrel a fejedbe tölteni a hatalommal való visszaélés mibenlétét . Ha nem akarod , nem is fogod megérteni .
Olyanról meg bizonyára sose hallottál , hogy olyan is lehet , hogy valaki tehetsége ki tudott bontakozni , de ahhoz kellett a dívány is , hogy a többiektől hozzáférjen jó szerepekhez . Simán el tudom képzelni .
A másik meg, hogy dugásra való 'felkérés' max olyan esetben hangzik el, amikor a nő maga úgy viselkedik. Egy konszolidált nő esetében elég elképzelhetetlen, hogy az jusson eszébe a másik félnek, hogy némi 'ösztönzésre' hajlandó bármire. Úgyhogy ez mindig két szereplős játszma, nem lehet egyoldalúsítani, mint mondjuk egy klasszik szexuális erőszak esetében.
Lényeg az, hogy döntési helyzetben van/volt. Innét már nem áll meg, hogy akarata ellenére történt bármi is. Hanem üzlet köttetett. Mintha én aszondanám, hogy kapsz 1000 eurót, ha kiganézod a lakást. És akkor még én vok az 'erőszakos', mert hogy mertelek ilyesmire felkérni, ugye?:-)