Keresés

Részletes keresés

Asztat mondta az anyósom Creative Commons License 2013.02.28 0 0 838

Fidesz-magyar szótár

Ha valaki úgy érzi, hogy Szijjártó Péter mondataiban nem érti a logikát, annak ajánljuk szeretettel a következő interneten terjedő Fidesz-magyar szótárat. -Amikor mi kordont bontunk, akkor az népnemzeti ellenállás, ha ti nyitjátok meg a tűzcsapot, szimpla dezertálás. -Amikor[...] Bővebben! Tovább »

forrás: Blog.hu

Előzmény: Törölt nick (835)
Asztat mondta az anyósom Creative Commons License 2013.02.28 0 0 837

Fidesz-magyar szótár

Számos korábbi próbálkozás után elkészült a fidesz-magyar értelmező szótár, amely segít az átlagpolgároknak eligazodni a kormánypárt sajátos nyelvezetében, ugyanakkor bonyolultnak tűnő kifejezések értelmezésében is támpontot nyújt. [...] Bővebben! Tovább »

forrás: Blog.hu

Asztat mondta az anyósom Creative Commons License 2013.02.28 0 0 836

Eza következő kérdés, hogya Hírcsárdán kívül elérhető Fidesz-Magyar szótár-e van valahol, ahol meg-e lehetne-e nézni, mit jelent magyarul az, ami fideszül "tényszerű"?

Asztat mondta az anyósom Creative Commons License 2013.02.28 0 0 834

"És hogy ne csak plussz oldalt ne lehessen betenni (mintahogya Zautórádijónál egyesexerint, nem bizonyíthatójan történt), hanem kivenni se..."

Ennél többet énis csaka zügyvédem jelenlétébe állítanék...

Előzmény: Venyerin (796)
Asztat mondta az anyósom Creative Commons License 2013.02.28 0 0 833

Ehh, a Magyar Értemező Kéziszótárba lévő meghatározások tejjessen mások, minta mita NER csinál. Könyörgöm, csak asztat árujjad el végremán, hogy mitet jelent NER-ül vagy fideszül aza kifejezés, hogy "tény" meg "jogállam"?

Előzmény: Törölt nick (764)
voks02 Creative Commons License 2013.02.28 0 0 832

Meg akinek három anyja van, az szenveleg... :-)

Én egyszerűen csak nem szeretem ezt a betyártempót, ami mostanában eluralkodni látszik egyeseken.

Előzmény: armadillo (831)
armadillo Creative Commons License 2013.02.28 0 0 831

ugyan, ne szenvelegj.

Értem én, hogy az eltaposott sajtószabadságról álmodozóknak érdekük a gumicsontrágás, fenn kell tartani a látszatot - de ez már abszurd.

Előzmény: voks02 (829)
wwwalaky2 Creative Commons License 2013.02.28 0 0 830

A Bartus cikkben leírtaknak semmi köze nincs ahhoz, hogy egy hatóság miért is nem hajt végre három jogerős bírósági ítéletet (végzést). Az attól teljesen független, bármennyire meg is nőtt hirtelen a Bartus hívők száma ebben a topikban.

Remélem, akkor is ilyen nagy népszerűségnek örvend majd Bartus, vagy akárki, amikor az MTVA-ból csókosoknak az elmúlt két évben kitolt tízmilliárdokról, vagy a HirTV eredeti tőkefelhalmozási korszakáról, ORTT által finanszírozott műszaki fejlesztéseiről, meg az ott hírdető építőipari cégekről vagy a magyar Nemzet helyreigazításairól ír majd hasonló szépeket....

Előzmény: armadillo (828)
voks02 Creative Commons License 2013.02.28 0 0 829

Nem érdekel Bartus. Akkor sem, amikor lelkendeztek, hogy igazat mond, és akkor sem, amikor szidjátok, mert nem.

Engem az érdekel, hogy megteheti-e egy állami hatóság, hogy fittyet hány a bíróság ítéletére. Az én világomban nem teheti meg. A Fideszében és a tiédben igen. Kevéssé kérdéses, hogy kinek a világa a tisztességes.

Előzmény: armadillo (828)
armadillo Creative Commons License 2013.02.28 0 0 828

Jog és igazság? Ott a Bartus-cikk, abból tájékozódhatsz. Még a platform is közös:)

Előzmény: voks02 (827)
voks02 Creative Commons License 2013.02.28 0 0 827

Én abszolúte higgadt vagyok.

Szánlak. Nekem azért ennél többet jelent a jog és az igazság.

Előzmény: armadillo (826)
armadillo Creative Commons License 2013.02.28 0 0 826

Higgadj má' le.

Hallgat a klubb vagy nem? A többi gumicsont:)

Előzmény: voks02 (825)
voks02 Creative Commons License 2013.02.28 0 0 825

Nem. Rád gondolok. Meg arra, hogy mit szólnál ahhoz, ha elmennék hozzád mindennap reggel, kapnál két nagy pofont. És ha elkezdenél panaszkodni, hogy ez mégsem járja, akkor kiröhögnélek, hogy mi bajod van, elvégre nem is lőttelek agyon...

Előzmény: armadillo (820)
traormani Creative Commons License 2013.02.28 0 0 824

Te írtad?

Törölt nick Creative Commons License 2013.02.27 0 0 823

Nem! Azért is írtam lentebb, hogy másodszor írt igazat a baromarcú.

Előzmény: Törölt nick (822)
Törölt nick Creative Commons License 2013.02.27 0 0 821

De csak a hisztériázóknak ciki, nekem nem, örömmel olvastam végre igazat Bartustól. Nála ez igazi luxus...

armadillo Creative Commons License 2013.02.27 0 0 820

A Bartus-szövegre gondolsz? Tényleg ciki.:)

Előzmény: voks02 (819)
voks02 Creative Commons License 2013.02.27 0 0 819

Elmehetnél Szijjártónak. Mellébeszélni már tudsz... :-)

Előzmény: armadillo (817)
traormani Creative Commons License 2013.02.27 0 0 818

Ha egyedül nem tudod megállapítani keress egy ötödikest, az majd tud segíteni!

Előzmény: armadillo (815)
armadillo Creative Commons License 2013.02.27 0 0 817

hogy nem hallgat.

Amúgy -->809.  Egyeztethetnek az elvtársak egymás közt.

Előzmény: voks02 (816)
voks02 Creative Commons License 2013.02.27 0 0 816

Van még, ahol szól, de számos frekvenciája már megszűnt. Továbbá, nyilvánvaló anyagi kára származik a helyzetből. De ezt te is mind tudod.

Szóval, akkor, mi a válaszod a lényegre?

Előzmény: armadillo (815)
armadillo Creative Commons License 2013.02.27 0 0 815

Kérdem megint: hallgat a klub?

Előzmény: voks02 (814)
voks02 Creative Commons License 2013.02.27 0 0 814

Kérdem megint. Törvény? Bíróság? Az smafu? Neked az csak mese?

Előzmény: armadillo (813)
armadillo Creative Commons License 2013.02.27 0 0 813

Hallgat má' a klub? Nem?

Akkor minden más csak mese.

Előzmény: Törölt nick (812)
Törölt nick Creative Commons License 2013.02.27 0 0 811

Miva? Bartus megveszett, hogy igazat ír életében másodszor?

Előzmény: Törölt nick (809)
traormani Creative Commons License 2013.02.27 0 0 810

Eddig így van.

Mondtam én mást?

Előzmény: Törölt nick (808)
Törölt nick Creative Commons License 2013.02.27 0 0 809

...

Beszéljünk világosan. Arató András azt a pénzt, amiből a Klubrádiót létrehozta, nem kamionsofőrként gyűjtötte össze. Ha valaki egyszer megírja a magyar rendszerváltás bukásának okát, akkor az ilyen vagyonok eredetét kell pontosan bemutatnia. Ebből aztán létrehozott egy rádiót, amelyet a közpénzek megcsapolására találtak ki. Ha még támogatott is belőle egy pártot, vagy annak egyes képviselőit, amelyet nem tudhatunk, akkor pénzmosásra hozták létre. De az nem titok, hogy az a sajtó, amelynek részeként a Klubrádiót létrehozták, úgy működött, hogy a pártpénztáros kiadta a megfelelő állami cégeknek, hogy havonta mennyit kell fizetni hirdetés formájában. Vagy a cégek maguktól is tudták, hogy hirdetniük kell, ha máshol pénzhez akarnak jutni. Amíg dőlt a pénz a Klubrádióba, addig Arató András úgy viselkedett, mint egy tulajdonos. Amikor a két nagy párt közül az egyik felmondta az egymás közötti alkukat, mert felbomlott a pártpénztárnokok közötti kölcsönös zsarolhatóság egyensúlya, és elzárták az egyik oldal felé a pénzcsapokat, akkor Arató András már nem úgy viselkedik, mint egy tulajdonos. Elfelejti, hogy ez az ő rádiója, ezt neki kellene eltartania. És ha a napi ennivalója felett még egy fillér tartaléka van, akkor azt neki kellene a rádiójába visszaforgatnia, de gyanítom, hogy erre nincs szíve. Most úgy viselkedik, mintha nem ő lenne a tulajdonos, hanem a rádiója a közé lenne, és tartsák el a hallgatók. Úgy gyűjti a pénzeket a hallgatóktól, ahogyan Amerikában a közszolgálati csatornák szokták. Aki magánrádióként a piacon nem él meg, az megszűnik. Ez a normális helyzet. Igaz, hogy a Klubrádió korábban sem a piacon élt meg, mert a magyarországi piac erősen deformált, és a politika által leosztott szerepek miatt nem piaci viszonyok között működött. A mi kedves kollégáink pedig, akik barom jól megéltek addig, amíg a pártpénztárnoki rendszer nyomta a rádióba a közpénzt, abban érdekeltek, hogy a korábbi status quo helyreálljon.....

Amerikai Népszava

Törölt nick Creative Commons License 2013.02.27 0 0 808

Lassan mondom, hogy megértsd: az eredeti, hir24.hu-s cikk állítása nem bizonyult valósnak.

Előzmény: traormani (807)
traormani Creative Commons License 2013.02.27 0 0 807

Ennyire nehéz összerakni?

Igen akkor döntött úgy az nmhh, és akkor mondták hogy elhallgat a kr.

Az mno melegítette fel, velük vitatkozol, őket nem érted, vagy ők zavarták össze a fejedben a történetet. Válogathasz.

A kr meg nem hagyta annyiban. Ha nem hiszed járj utána!

Előzmény: Törölt nick (806)
Törölt nick Creative Commons License 2013.02.27 0 0 806

Az nem zavar, hogy a 2011-es cikk jólértesülten azt állítja, hogy jövőre (2012) elnémul a KR 95,3, most meg 2013 van???

Előzmény: traormani (800)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!