Sorozatok minden mennyiségben, ömlesztve. Ha van, amiről lenne mondanivalód, de nincs akivel... itt bontakozz ki!:)) Spoiler-ügyben... inkább ne. Vagy módjával...
Figyelem!
A freeforum-os linkekre mindenki csak a saját felelősségére kattintson rá, adatlopásra alkalmas hely.
Az oda történő beregisztrálás/olvasás után az a veszély is fennáll, hogy az így ellopott jelszavakkal az oldal üzemeltetője belép más fórumokra a sértett adataival és BTK-ba ütköző beírásokat tesz.
Az ottani IRL adatkiadásos esetek miatt a jogi lépéseket megkezdtük, csak az menjen arra a fórumra, aki utána nem bánja, hogy bírósági megkeresésre tanúként vagy tettestársként idézést kap.
És te még húzni akartad a dolgot... emlékszem! :-P - hát igen, az HBO ezt most kurvára eltalálta, és imádom, ahogy térülnek megfele az emberek:D
Hatalmas siker, Martin könyvének eladási rátája erős emelkedést mutat az elmúlt hónapokban, remélem, az öreg be tudja fejezni a művét, nem dől ki idő előtt...
tök vicces, most jönnek az sms-ek párhuzamosan, innen-onnan, h pl h ma kezdték, de már a kilencedik résznél tartanak és hogy váááááááá, mekkora meg ilyenek! :)
Na. Hát beszélek én hülyeségeket?! (nem... mindig :D). Örülök, hogy újabb rajongók kapott el az örvény - messze van az a jövő április, tessék elolvasni addig a könyveket! :P
11 nap tengerparti nyaralás néhány szabad estéjén ledaráltuk az első évadot
enyhén fogalmazok, ha azt írom, köszi Nina az ajánlót! ez valami kibebaszottkurvajó sorozat!!!!
voooááááá!!!
ellllpusztulok, itt helyben, h nincs több része
ami picit nem tetszett:
- a túl sok név meg apró info, ki kinek a kicsodája, kit ölt meg, mikor, ki lovagolt közben mögötte stb... egy idő után persze belejöttem, de elsőre... mindegy, majd újra nézem :)
- egy kicsit szájbarágósak a jellemfejlődések. mutatnak egy helyzetet, fókuszálnak egy mondatra, egy cselekéményre és ezzel mintegy meg is ágyaznak, a közelgő jellemugráshoz. hm...
- nagyon nehéz elvonatkoztatni a LOTR-tól. nagyon arra hajaz. még ezek az egymásra hatást gyakorló, párhuzamos cselekmények is. vagy ez nem is baj? mindegy...
összességében ezek miatt is, vagy ezek ellenére is, ezt a sorit nagyon eltalálták!
Olyan franciát, mint a Szerelmek St Tropez-ban? ;DD - a franciák sorozatok terén elég... visszafogottak. Lehet, hogy én vagyok a tájékozatlan, de mostanában még csak nem is találkoztam francia (nézhető) sorozattal. De ha sorozatoznának, lenne pár olyan elborult, mint a filmjeik.:D
A régi Dawn French-Jennifer Saunders, plusz Absolutely fabulous, a Laurie-Fry- agymenések, utánozhatatlanok és sosem lesznek elavultak. :))) Csak kevésbé nyomták annak idején, illetve kevesebb emberhez jutott el, sajnos. Persze nem is mindenki vevő erre az ángol humorra. A French-Saunder nőcik simán nem normálisak, zseniálisak. :D
Külön kell kezelni a sorozatot és a könyvet, ez a titka. ;-) Egy idő után berögzülnek a nevek, és a sorozatnak hála, arcot is lehet társítani hozzá, így még könnyebb. A szabad képzettársítás nyilván kicsit elveszik ezzel, de basszanyúl, a sorozat nagyon rendben van.
Nem azt mondtam ne olvassanak,Te!Azt se,hogy ne olvassák...azt mondom,ne tegyék egy időben ezzel a könyvvel és sorozattal.
Jó sok dolog kimaradhatott volna a könyvből is,elég sokszor veszitettem el a fonalat,ki kicsoda.
A Luther nagyon jó,megkockáztatom,a legtöbb mai sztársorozatot üti.
Amugy a brittek tényleg megtáltosodtak,a hülye kiejtésük ellenére végignéztem párat,messze ötletesebbek mint az amik többsége....volt a Fixer,a Misfits,ez a Luthor,volt egy mini sorozat a Chris Ryan nevű veterán könyvéből,nem ugrik be a cime,az is nézhető volt.....valahogy mostanában a franciák maradnak ki.Nem tudtok valami jó fransziát?
Különben a kanadaiak is jók a Flashpointtal,az ausztráloknak is volt régen két jó sorozatuk,pedig abban az időben nem néztem sorozatokat,az egyik valami rendőrségi mentőcsapat volt (szvsz baromi erős szinészekkel) a másik nem ugrik be:).