Nezhetetlen! Zagrabi,+az egy heti eszalasztott pontok… ki lehet kapni Magdeburgban de igy… Elderat nagyon gyorsan elzavarnam es iranyitoban jovore semmlesz jobb a helyzet. Szepen megalpoztukna tavaszunkat!!! Szégyen
Tököm tele van már ezzel a szerencsétlen elderaaval... Szinte állandóan a pályán van az egész szezonban nulla teljesítménnyel, elmegy a válogatottba ott meg hirtelen képes magas szinten játszani, visszajön és megint semmi. Semmirekellő, alibi, szar. mehet a picsába, ahova akar
Bocs a nyelvezetért de egyszerűen ezt már nem vagyok képes elviselni.
Ma szerintem Momo meccselése lesz a döntő..félek tőle magas lesz neki ez a léc!ha vereség lesz szerintem el kell gondolkodni azon h nyáron egy rutinos edzőt kellene nézni a jövő évi kerethez!
Függetlenül attól, hogy a csoportban hol végez a Veszprém, szerintem ez a keret most van annyira erős, hogy ha mindenki egészséges, akkor a többiek féljenek tőlünk, ne fordítva.
Szóval szerintem nem tragédia ha csoport harmadik hely lesz az sem, mivel az két plusz, komoly meccs még akár jól is jöhet Remili beépítésére. Biztos van sok dolog ami csak élesben derül ki, nem lehet edzésen modellezni és lehet jobb ha a Szeged ellen derül ki, mint mondjuk a Kiel/Nantes, Kielce valamelyike ellen vagy esetleg később a Final4-ban. Persze biztos, hogy nehéz meccsek lennének nagyon a Szeged ellen is ha úgy alakulna.
Az idei keret, Remilivel tűnik a legerősebbnek évek óta. Jövőre megy Nenadic és Lauge. Most kellene nyerni, mert a jövő év megint egy építkezősebb évnek néz ki. Ha tényleg nyerni akarunk, nem csak hozni az elvárt minimumot, akkor lehet vállalni kell a kockázatot Szegeddel annak érdekében, hogy összeszokottabb legyen a csapat az idény későbbi részében.
A nantes nagyon komplex kis csapat de sztem mi jobbak vagyunk,főleg Remilivel (60-40% ide). Igena Kiel nem gyengébb mint a Kielce,viszont a lengyel sebzett vad a legveszélyesebb sztem,extra motivációval. Illetve ha csoport másodikak lennenk egy kör kimaradna,valszínű a Szeged ellen,ami absz nem lenne baj,egyrészt játszunk még velük eleget+ ellenünk mindig felszívják magukat,nem hiányozna ez az odavissza a naptárból.
Igen ma min egy pont kell ha jol szamolok,nagyon jo lenne legalább egy X,h elkeruljuk a kielcét+előtte Szeged… ez a páros lenne a legrosszabb forgatókönyv sztem