Köszi, amit küldtél infót Wells-ről. Sajnálom, hogy megsérült. Már csak azt nem tudom elképzelni, hogy egy dobónak hogy szenvedhet zúzódást a vádlija. (?)
Mindenesetre kíváncsi vagyok, Contreras mire lesz jó.
De azt hozzá kell tennem, hogy Soriano és Posada hatalmas védést mutatott be. Soriano 5-5nél dobott Posadahoz a home plat-re.
Utánna meg jött a malacunk :))). Rivera így megszerezte első győzelmét.
Yesssssssss! 6:5 ide, megint hoztuk a meccset! Már 5:1 re is vezettünk, de a kilencedik tetején hozott a Boston 4 pontot, az éppen becserélt Rivera ellen. Utána viszont jöttünk mi! És milyen malac pontot hoztunk be?! :)) Matsui dupla, de a leftfielder rossz dobása miatt nyomás a hármasra. Egy out már volt, de ennek nincs jelentőssége. Lyon volt a Red Sox closere, és elküldte sétálni Sorianot, Giambit: loading the bases... Aztán elküldte Posadat is egy sétára, Matsui bekocogott...:))))))))) Yesss!
Rivera köszönetet mondhat a többieknek. Nyilatkozat:" Úgy gondolom jókat dobtam... de megütötték őket. Mit mondhatnék? Ez a baseball, uraim..."
Jaaa, és végül is milyen igaza van!:))
És még egy. Torre nyilatkozta, hogy a kilencedik inningnél odament Godzillahoz és azt mondta neki ne adja fel, tarolja le őket... csak egy hitet kér. Matsui addigi ütéshez állása 4, 1 basehit, 3 out( egyik sem SO), tehát elég kaki, és ekkor nyomott egy 2B hitet... Helyén van a srác töke... :))
Micsoda öröm. De nem 10-3 lett hanem 11. Röviden mindenki qrva jól játszott. Jeter leadoff homer, megvariált ütősorrend. Torre remekül felrázta a csapatot reméljük így is marad.
Kis érdekesség a végére. Zeile 238. home runja. Ezzel ő ütötte a legtöbbet az MLB történetében akinek "Z" betűvel kezdődik a neve, megelőzve Gus Zernial-t.
Naaaaa, végre: 10-3 a tegnap esti meccs! Pettitte faszán dobott... :)) Még a Red Sox managere is elismerően szólt róla! Jeter meg egyből, elsőként, kapsiból nyomott egy homert Chennek...:))))
Ezt már tegnap is akartam írni, hogy Torre megbuherálta az ütősorrend elejét, Jeter az első, Mondesi, Giambi, Matsui...stb. Most bejött. Csak aztán így tovább gyerekek!!
Ja, és Garciaparra 26 meccses ütését megszakítottuk... fincsi.
Felrobbanok.
A Yankees leengedett mint egy lufi. Sem a dobók sem az ütők nem jászanak jól. És nagyon finoman fogalmaztam. CSak egy pár adat a visszaesésről.
Az utolsó 19 meccsen összesen 6 győzelem. Háromszor is három vereség zsinórban. De a legfájóbb az, hogy a hazai pálya sem hazai pálya. 10 meccsen 1 azaz egy győzelem, az Angels ellen. Örülhetünk, hogy a Redsox is hullámzót nyújt.
Batting
AVERAGE (MLB Rank)
Yankees .273 (9)
HITS
Yankees 460 (5)
Ja, még az jutott eszembe, hogy lehet, hogy Andy sérült és úgy játszik. Volt már rá példa és meg volt sértődve, amikor Joe Torre lecserélte. A hülye, mindig eltitkolja, hogy fáj a könyöke.
Egyébként a Yankee Fan Forumon is olvastam egy hasonló véleményt.
Zs
Sziasztok!
Marci, én feladom, Pötinek (nemrég tudtam meg, hogy Pipe a beceneve) tényleg nincs most jó meccse, de hosszú se.Úgyhogy nem válogatok, ha meglátod, nyomd be a Rec gombot. Köszi!
Remélem a bénaság nem ragadós (habár Weaver kezdte...) és Moose nyer.
Emlékszem Pötinek volt egy olyan meccse, ahol 6-1-re kikaptak a Clevelandtól. Minimum 3 HR-t kapott 5 inning alatt. Úgyhogy voltak már mellényúlásai. És természetesen nekem ezek a meccsek vannak meg videón...:-((
Az pedig külön pech, hogy a többiek sem támogatják igazán.
:( Tegnap cummantás volt a B'Yajstől... Most olvastam Pettitte nyilatkozatát. Hát, nagyon el van keseredve, mindent megpróbált, rossz döntéseket hozott, etc, etc. Torre is látja a megtorpanást, és az ő megfogalmazása szerint akkor nyerhetünk, ha a starterek jobban kezdik a meccset, mint eddíg!
Néztem Pettitte box scoreját... háááát... :)) 3 2/3 inning alatt 81 dobás (50 strike), míg Halladay 7 inning alatt dobott kicsivel többet (110/76). Jól megdolgoztatták már az elejeén!:) Petnek volt egy sétája, tehát valszeg sok dobását ütötték fallballnak, és inkább dobott outsideokat, amik nem jöttek be. Amit meg benyomott, abból kapott két homert is...:((
Nagyon nem valogathatok, hogy mikor dob jol a nagyorru :), nincs YES Network, csak ESPN, ESPN2, FoxOhio, TBS Superstation, WGN.
Ugyhogy ha kepernyon lesz lesz, ha nem lesz nem lesz.
stero: a Premiere elofizetes mennyibe kerul? (Ha mar mindenki a zsebedben turkal. :) )
Meccset csak az egyik barátomnál tudok nézni neki van Premier otthon. Meg marad a net. Ott van egy rövid összefoglaló minden meccsről. Max 1 perc de ingyenes legalább. Ez van, sajna!