Csonti akkor ez le van zsírozva!Pénteken is meg vasárnap is megyek most edzésre mert a héten lement két nagy ZH meg demonstrációm is szov egy hétig lazítás van nálunk:) Hja régebben gyúrtam olyan 1-2 évig de ezt olyan 2-3 hónapos szaggatásokkal raktam össze..szov végig amíg gimis voltam!Értek én amúgy sok mindent de azérrt tuti elkél még a segítség ezen a téren!Akkor pénteken meg vasárnap majd megbeszéljük ezt személyesen!Köszi!
Pénteken vagy vasárnap jösz edzésre?Mert szerintem szóban könnyebb lenne megbeszélni mint itt irkálni kérdéseket meg válaszokat.A legfontosabb hogy ha eddig nem nagyon dolgoztál kondiba súlyokkal akkor nem kell a nagy súlyokat erőltetni mert az izmokon kívűl az izületeidnek is meg kell szokni a terhelést.Rengeteget kellene lazítani és futni is kell.
ok ok..két hete nyomom a kondit kb. heti minimum 4szer járok egy fogász haverommal, aki elég durván tolja!Én igyekszem fölvenni a ritmust!
A táplálék kiegészítőt olyan október vége felé akarom elkezdeni.Szoktam mindig nyujtani , igyekszem nem bemerevedni!Remélem ez elég lesz így és nem szedek föl semmi fölös zsírt csak izmot.De Csonti bármi építő jellegű tanácsod van azt szivesen veszem és megköszönném!Hogy csináljam szerinted?
Hja amúgy tudom mit kellene de nagyon : heti többször eljárni futni!Hna de arra majd ráveszem magam!Tavaszra írtózatosan összeakarom magam rántani!
aki fiatalkorú, vagy absztinens, az is jöjjön a térre szombat délelőtt, hozza a protit, sisakot, labdát, szerzünk pár új hívet magunknak egy kis bemutatóval
az offense + tanulgatott blokkolni, a blokkolás ugyan még nem megy, viszont baromi jó erőnlétünk lesz a sok medvejárástól, amit a rossz feladatvégrehajtás miatt tettünk + :))
Szerintem, de ez csak az én véleményem, a táplálék kiegészítővel szedése előtt mindenképpen alapozni kellene legalább 1 hónapig (nem feltétlenűl kondiba) hogy ne csak hízás legyen a vége hanem izomépítés mert nem falember kell hanem WR.
Kössz Csonti...tényleg van rajta egy két jó dolog..azon agyaltam , hogy tavaszra össze kéne rakni magamat egy kicsit..olyan 90 kilóra gondoltam!Most vagyok 84!Egy két jobb táplálék kiegészítővel el lehetne érni és akkor lehet ütősebb lennék kicsit!
hy mindenkinek...elkezdtem gyúrni és nézelődtem holni kondis szaklapokban... és találtam egy-két falember jelöltet... http://video.google.com/videoplay?docid=-4625963472286963217 &hl=en
Már nekem is kicsit tele volt a f....m (bocs majd holnap lenyomok 100 fekvő) azzal hogy miket irnak az emberek.Azért volt aki okosat irt (és itt most nem azokra gondoltam akik jót irtak a csapatról persze).Még mindig folyik az irás.
Igaz hogy összeraktam a cuccomat de csak akkor veszem fel ha holnap is úgy érzem a lábamat mint ma azaz nem érzem:)))Nekem is a tavasz a célom......
"Megállapodást kötött egymással a Semmelweis Egyetem Testnevelési és Sporttudományi Kara (TF) és az MAFSZ. A megállapodás értelmében a TF sportoktatói és sportedzői tanfolyama keretében az MAFSZ szakmai koordinációja mellett rövidesen elkezdődik hazánkban az amerikai football sportág edzőképzése. Részletek hamarosan."Forrás a www.mafsz.org weboldal.