Néztem a DL előtt! 1- rövidebb, tehát szűkösebb mint a DL 2- olyan nehéz mint egy Varadero 3- végsebessége 130-140 km/h 4- néha azért csak jó dobozok nélkül cirkálni egy kicsit:-) 5- drágább mint a DL
szerintem inkább túratárs lesz belőle, mint konkurancia. A deuville egy túra motor és még kicsi köze sincs egy endurohoz. 700-as, mégis gyengébb a teljesítménye, mint a DL650-nek, és csak 5 gangos. A kardán és a gyári oldaldobozok nem rosszak...
Hali! Ezt a témát is vesézgettük már, kicsit régebben. Kinek-kinek álláspontja szerint. Hogy a tárcsafékzárat el lehet vágni? Hát az attól függ, milyen gyártmány, típus, milyen vastag a lakat átmérője stb.
jó lenne, a lényeg, hogy ne csak Magyarországot tudja. Nekem az Aeromap van, az hazai szinten tökéletes, folyamatos frissítésekkel és több, mint 11000 POIval. Ha gondolod cserélhetünk.
szuper, köszönöm. Jó lenne, ha elküldenéd, nagyon megköszönném. Én ugyan bp-i vagyok, de megoldjuk a távolságot, akár postai, akár egy kis motorozás útján ;o) A mester eddig bármit elkészített nekem akár bringáról, akár motorról volt szó. Szépen, precízen, és rövid határidővel dolgozik. CNC-n kívül bármit elvállal.
Ha igényled, természetesen elküldöm neked őket, ha kell, mailben jelezd, csak akkor egy kis türelmet kérek, ugyais most haveromnál van, aki épp Szlovákiában tartózkodik, de a hét végén jön haza! Akkor visszaadja, és nincs akadálya a postázásnak! Az esztergályos span nagyon jó, mert nekem meg hegesztő van, aki királyul dolgozik, és esztergályost nem tudtam az istennek sem keríteni, így már jobban össze tudnánk dolgozni!
Ahogy a 3300asban írtam, megnéztem a kollégák által készített tartókat, amik tetszenek is, de azt is leírtam, miért nem lenne jó nekem, pl a kábelezés kitakarna a műszerfalból.
Nekem egy elég egyszerű HP IPAQ rz1710-es PDA-m van, azért mert haver nyerte egy versenyen, neki nem kellett, nem is értett hozzá, így Aeromap navigációs szoftverrel együtt megvettem tőle kevesebb, mint a bolti ár feléért. Ehhez a progihoz viszont szintén csak Magyarország térkép van, amivel hibátlanul működik is. Így viszont engem is érdekelnének az általad említett egyéb külföldi térképek (főleg Ausztria és Szlovákia kellene), hátha kompatibilisek ezzel is. Honnan vannak ezek? Esetleg tőled megkaphatom őket?
A tartón pedig én is töröm még a fejem, aztán összedobjuk a lehetőségeket. Nekem van egy nagyon jó esztergályos ismerősöm, aki bármit megcsinál, de ahogy olvastam, itt az oldalon is vannak ügyeskezű arcok.
Tartóban nem tudok neked segíteni, de itt nemrég 2 motoros kolléga, is képekkel illusztrált PDA GPS tartót, tokot, felfogatót, nevezzük bárhogy, tett közzé, nézd meg azokat! Mellesleg én is egyéni megoldáson töröm a fejemet, ugyanis én egy Yakumo Delta X-et néztem ki, azt is elárulom miért! Ugyan nem vagyok egy világjáró ember, de ehhez a készülékhez az árában (bruttó 107.000 Ft.) benne van az I-Go magyarország, de én már összeszedtem az összes fellelhető ország térképét hozzá, de ezek nem I-Go-k hanem, mittoménmik, most nem jut eszembe. Hát..... tükröződik, vigyázni kell rá, akkor leárnyékoljuk, vigyázunk rá!:-)
"Tud esetleg valaki segíteni nekem HP IPAQ-hoz való tartóban? Olyat keresnék, ami biztosan és stabilan fogja a gépet és lehetőleg aktív tartó, tehát van neki egy apa fele, amire a pda-t rácsúsztatom és egy anya fele, ahová a kábelem rögzítem...és az egész lehetőleg ne kerüljön 20000 Ft-ba..."
A GPS témához annyit, hogy én pl. azért választottam a PDA-t, mert a munkám során szükségem vanpl excelre is, de nem utolsó, hogy tudom például mp3 lejátszóként is használni.
Érdekelne továbbá minden PDA-s szaktárs rögzítési ötlete a tartót illetően (hová, hogyan), nekem is van több elgondolásom, de talán többen többre mennénk.