Keresés

Részletes keresés

CapriFun Creative Commons License 2005.07.11 0 0 59
de csak küldeni lehet, fogadni nem, és ezt a kártyás fizetést páran nem fogadják el, mert ez az eladónak pénzbe kerül :(
Előzmény: corsaclub (58)
corsaclub Creative Commons License 2005.07.11 0 0 58
ok. koszi a valaszokat! szuper. orulok, hogy vegre magyarorszagrol is megy.
Előzmény: CapriFun (57)
CapriFun Creative Commons License 2005.07.11 0 0 57
:) így van! Működik "0" egyenleggel...
Előzmény: corsaclub (56)
corsaclub Creative Commons License 2005.07.11 0 0 56
Persze, dehogy nezem meg. Neked a szolgaltatas van megrendelve, hogy a terhelesekrol kuldjon SMS-t. Rajottem. Nekem nincs ilyen. Majd legfeljebb interneten megnezem.
Előzmény: corsaclub (55)
corsaclub Creative Commons License 2005.07.11 0 0 55
Ertem. Tehat arra ne figyeljek oda, hogy most az egyenlegem a PayPal oldalan 0-at mutat?
Ettol meg mukodik a dolog?
Amugy en nem adtam meg mobilszamot asszem, de mindjart megnezem.
Előzmény: CapriFun (54)
CapriFun Creative Commons License 2005.07.11 0 0 54

Szia!

Kártyás fizetésként megterhelik a kártyádat, ennyi... :) simán végigjátszod a send money-t, és jön is az sms a sikeres terhelésről. Nekem működött.

Előzmény: corsaclub (53)
corsaclub Creative Commons License 2005.07.11 0 0 53

Sziasztok,

Nekem OTP-s elektornikus szamlam van egy vitrualis MasterCard-al, es a beazonositoas tokeletesen mukodott. Kb. 2 napot kellett varni, mig megerkezett a szamlara a terheles, es a kozlemeny rovatban a kovetkezo volt:

1.500EUR 257.4301 1
1234PAYPAL--*EXPUSE
*B: 0935486961 122685649 

Na nem teljesen ez, mert a szamokat atirtam, de a 1234PAYPAL--*EXPUSE
sorbol kellett az 1234 helyen levo szamot megadni a kartya azonositasahoz.

Viszont van egy dolog, amit nem ertek. Illetve csak felig. Vagy inkabb csak 1/3-as reszt. :) (Johnson)

Komolyra forditva a szot. Ugye ha nem amerikai vagy olyan szamlaval rendelkezem, amit a PayPal elfogad, akkor nem tudok a PayPal szamlamra penzt utalni. Viszont akkor hogyan fizetem ki az arut, amit megrendeltem?

Vegigjatszom a Send Money reszt, ahogyan kell es kesz? Vagy hogyan?

Regebben a BidPay-t hasznaltam, ami mar kezdetektol fogva mukodott Magyarorszagrol is, de sajnos most mar nem fogadnak egy MasterCard-ot, csak Visa-t, igy mar nem tudom hasznalni, mert nincs Visa-m, es nem is akarok meg1 bankkartyat.

naveed Creative Commons License 2005.06.30 0 0 52

"A kártyaszámodat kell megadnod, és minden paypales fizetéskor onnan vonódik le az összeg.

Feltéve, hogy a címzettnek olyan Paypal-accountja van, amivel tud fogadni ilyen típusú (nem a Paypal-egyenlegedből származó, hanem a kártyára terhelt) fizetést és hajlandó is vállalni annak a költésgét."

Honnan tudom meg, hogy tud fogadni ilyen típusú fizetést? Csak onnan, hogy mailben megkérdezem az eladót? Milyen költséget terhelnek rá ilyenkor a címzettre?

Előzmény: edk440 (10)
BCruiser Creative Commons License 2005.06.30 0 0 51

hüjje:DD

szerinted feljelenteném őket??

de mondjuk egy-két flekk biztos ki tudna csúszni angolul a "klaviatúrámból".

Előzmény: edk440 (50)
edk440 Creative Commons License 2005.06.30 0 0 50
Aztán hol jelentenéd fel őket?
Előzmény: BCruiser (48)
Barbabianka Creative Commons License 2005.06.30 0 0 49

Mikor regisztráláskor bejelentették, hogy a cimem reklámcélokra kiadják elment a kedvem az egésztöl. Nem fejeztem be a regisztrálást!!

bb

BCruiser Creative Commons License 2005.06.30 0 0 48

hát persze... meg még fényképes igazolványt is.... esetleg a lakáskulcsom szappannyomatát nem kérik????

én elfaxoltam nekik tegnap a zárolási értesitőt.. azon keressék meg a négyszámjegyet...

07.12-én lejár a zárolás határideje.. ha 07.13-án nem kerül a pénz a számlámra, akkor egyszerűen feljelentem őket lopásért:-)

Előzmény: edk440 (46)
CapriFun Creative Commons License 2005.06.29 0 0 47
én is kezdem unni a várakozást, még pénteken regisztráltam magam, tegnap már látszott a terhelés, de közlemény rovatban semmi változás, és az ügyfélszolgálat sem reagál ezúttal... :( pedig idáig minden problémámban segítettek 1-2óra alatt... (HVB)
edk440 Creative Commons License 2005.06.29 0 0 46
Magától nem fogja feloldani, hanem el kell nekik faxolnod a számlakivonatot, amin látszik a négyjegyű kód meg egy fényképes igazolványodat.
Előzmény: BCruiser (40)
edk440 Creative Commons License 2005.06.29 0 0 45
A zárolás mellé küldött közleményt nem írja ki.

Rajfajzennel elégedett vagyok.
Előzmény: BCruiser (44)
BCruiser Creative Commons License 2005.06.29 0 0 44

de kiirja... annyit ir, hogy kártya autorizáláshoz.... nevetséges... raádásul mondták irjak egy levelet az informacio@otpbank.hu cimre mert onnan egy óra múlva választ kapok.... nahh ennek 2,5 órája...

asszem bankot váltok.

javaslatok?

Előzmény: edk440 (43)
edk440 Creative Commons License 2005.06.29 0 0 43
Ótépé monnyonle, mert nem írja ki a zároláshoz tartozó közleményt. Abban van a négyjegyű.
Előzmény: BCruiser (42)
BCruiser Creative Commons License 2005.06.29 0 0 42

beléptem ma a netes kártyás rendszerembe... megtaláltam a három terhelést amit a paypal.com követett el ellenem....de azoknak se csekkszáma... ráadásul közleménybe is csak annyi van: Kártya Autorizáláshoz...

és az OTP által generált záralási sorszám van.. ami hat számjegyű... annak az utsó négy számjegye kell?? és a három terhelésből melyik???

jahh.. mégegyinfo... az OTP telebankos kisasszony közölte:

"magyarországon és a kelet európai régiókban a paypal.com nem igazán használható.... "..

CapriFun Creative Commons License 2005.06.28 0 0 41
Sziasztok! Na, nekem sincs jó 4jegyű kódom... :(
ennyi szerepel a hvb internetes hozzáférésénél:

---------------------------------------------------------------------------
...
NORMAL FOREGIN EXCHANGE
Rate: 250,1388
Card Transaction

"egy 11 karakteres betűhalmaz" xxxxCard xxxx-xxxx-xxxx
---------------------------------------------------------------------------

a Card elötti 4 számot nem fogadja el... :(
szerintetek mi a teendő most?
BCruiser Creative Commons License 2005.06.28 0 0 40

majd ha "feloldja" a paypal.com a kártyámat akkor talán tudom már mit kell csinálni.

kösz az okitást.

de egyelőre a paypal.com magasan szarik a fejemre és ül a 3 EU és 1 dolláromon...

hurrá.

Előzmény: edk440 (39)
edk440 Creative Commons License 2005.06.28 0 0 39
How to Enroll in the Expanded Use Program

You're just three steps away from the freedom of Expanded Use:

Step 1:
Authorize PayPal to charge a €1.50 EUR Expanded Use Fee to your card. (You will receive a €1.50 EUR bonus in your PayPal account after you complete enrollment.)

Step 2:
vvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv
On your next credit card statement (monthly transaction history), find the 4-digit Expanded Use Number that will be printed in the item description section of the charge.
^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
It may take 3-4 business days for the number to appear on your statement.

Step 3:
Log in to your PayPal account, click the Complete Expanded Use Enrollment link on your Account Overview, and enter your Expanded Use Number.
Zimmy Creative Commons License 2005.06.28 0 0 38

"Your unique Expanded Use Number was sent to your credit card ending in 0053 on Jun. 27 2005"

Tényleg nem olyan egyszerű kihámozni, mit is kell megadni, de azt azért nem értem, miből gondoltad, hogy a kártya utolsó 4 jegyét kell megadnod? Hisz az már ebben a mondatban is szerepel, arról nem beszélve, hogy bárki aki ismeri a kártyaszámot, az vissza tudná igazolni. Tehát nem "verfiájolná", hogy hozzáfér a számlához.

Előzmény: BCruiser (37)
BCruiser Creative Commons License 2005.06.28 0 0 37

- nem akartam 100 EU felett vásárolni... 14 fontos könyvet akartam megvenni... és már a regisztrációnál nem hagyta, hogy kihagyjam ezt a lépést....

"Your unique Expanded Use Number was sent to your credit card ending in 0053 on Jun. 27 2005"

hát ez aztán az egyértelmű mondat.... elküldtük a számodat az 0053 végű kártyádra..ekkor és ekkor...

de azért köszönöm a biztatást ...

Előzmény: edk440 (35)
Ghostman Creative Commons License 2005.06.28 0 0 36
Szerintetek még mennyi idő kell mire a paypalt pénz fogadására is lehet majd használni? Nekem ez lenne a fontosabb. Eddig 21 + feedbackom van eladásból az ebayen, de legalább 100 lehetne már, ha fogadni is lehetne paypallal.
edk440 Creative Commons License 2005.06.28 0 0 35
A jelzőidet inkább magadra alkalmazd.

- Az egy dollárt nem terheli, csak befoglalja, néhány nap múlva felszabadul
- A másfél eurós kód csak akkor kell, ha 100 euró felett is akarsz utalni. Most nem lett volna rá szükség.
- Ha nem vagy képes megérteni egy egyszerű angol mondatot, amiben leírják, hogy hol találod a kódot, vásárolj inkább az Ecserin, ne az Ebayen.
Előzmény: BCruiser (34)
BCruiser Creative Commons License 2005.06.28 0 0 34

akkor közben te nem értesz valamit...

átutaltam a számlámra 6000 forintot  (webkártya), hogy ki tudjam egyenliteni a könyvet amit vettem az e-bay-en. Mivel első vásárló vagyok ezért regelnem kellett a paypal.com-hoz... ok..vonjanak egyszer 1.5 eu-t, hogy legyen kódom.... de ne vonjanak mégegyszer és ne vonjanak utána még 1 dollárnyit is...

a hatezer forintomból jelenleg 5041 forint van a webkártyámon és kurvára nem tudom a szolgáltatatást használni..mert ezek a faszfejek betiltották a kártyámat és basznak válaszolni a "faxcoversheetjükre"...

úgyhogy lehet kurvajó és kurvabiztonságos csak egyáltalában nem egyértelmű a használati utasitás amit mellékelnek...

Előzmény: M6TTL (33)
M6TTL Creative Commons License 2005.06.28 0 0 33

Végül a Paypal az első utalásod után visszaadja a másfél eurót.

És tényleg visszaadja! Nekem két kártyám is van a rendszerben és mindkettőről levont 1,5 EUR-t visszaküldték. Volt közben egy törölt tranzakcióm, azt is rendben visszakaptam.

Előzmény: edk440 (31)
edk440 Creative Commons License 2005.06.27 0 0 32
Az pedig jó, ha néhány próbálkozás után tiltja a kártyát, különben lopott kártyaszámmal max. 10000 próbálkozás után meglenne a kód.
Előzmény: BCruiser (30)
edk440 Creative Commons License 2005.06.27 0 0 31
Te valamit nagyon nem értesz.

Ha igénybe kívánod venni a 100 euró feletti fizetés lehetőségét, a Paypal beterhel másfél eurót. A közleménybe beírja a kódot. Te ezt látod a kivonaton, megadod.

Ha nem terhelne, nem tudna kódot jutattni a számlakivonatodra.

Végül a Paypal az első utalásod után visszaadja a másfél eurót.
Előzmény: BCruiser (30)
BCruiser Creative Commons License 2005.06.27 0 0 30

értem.

akkor már csak azt nem értem, hogyha én nem tudom megadni anégyjegyű számomat akkor ő miért von le tőlem lóvét??? ráadásul egy iksz szám megadása után egyszerűen tiltja a rendszerében a számlát... de az ugye fel sem tűnik neki, hogy "meglopott" 3 EU-val...

szóval számomra leirta magát ez a fajta dolog...

nem szivesen használok egy olyan "biztonságos" dolgot ami ennyire biztonságos.

Előzmény: M6TTL (29)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!