Még több érdekes cikk a totalcar.hu-n!
Balra Jobbra

Keresés

Részletes keresés

t-bird Creative Commons License 2006.02.13 0 0 2044
Szia!

Bocs, hogy beledumálok, de van hatósági engedélyed a matricarendszám használatára?
Ezt egyébként csak akkor adják meg, ha a karosszéria formája nem teszi lehetővé a rendes rendszám felszerelését vagy veterán a jármű.
Előzmény: rockdobos (2039)
hicar Creative Commons License 2006.02.13 0 0 2043
Nekem ezüst színű a kocsim, Szerintem ez a legjobb szin a lacettihez. Nagyon jól mutat és a piszok sem látszik úgy rajta. A reklámokban is általában az ezüst szinű kocsi szerepel, nem véletlenül.
Előzmény: zénó1 (2031)
hicar Creative Commons License 2006.02.13 0 0 2042

Nem tudom min csodálkoztok!!!

Nézzetek körül ezen a honlapon!!!:www.gmdaewoo.co.kr/kor/index.jsp

Előzmény: rockdobos (2040)
hicar Creative Commons License 2006.02.13 0 0 2041
Kössz a figyelmeztetést, erről valahogy elfeledkeztem, remélem nem lessz belőle probléma még csak 4 hónapos a kicsike!
Előzmény: Bejfez (2013)
rockdobos Creative Commons License 2006.02.13 0 0 2040

Ez lemaradt az iméntiről.

rockdobos Creative Commons License 2006.02.13 0 0 2039

Sziasztok!

Ehhez mit szóltok?

Éljen a nagy nemzetközi, megbonthattalan világautónk...!

:-)

U.i.: leszedtem az első rendszámomat és kis matrica rendszámot tettem helyette. Tök szupi, igyekszem képet küldeni róla.

Na, minden jót mindenkinek!

1.4 Elite Creative Commons License 2006.02.12 0 0 2038

Neked annyit tanácsolnék szin terén, hogy a lökháritó szineltérésére nagyon figyelj oda!!!

Neke base szinű, ami homok metál és az arany szin között van valahol. Nagyon feltünő eltérés van a lökháritó és a kocsi szinében. Akkor nem tünt fel, mert új, csill vill, közelről nézed, és nem azt. De kb 10 méterről, a sarka felől nézve, kész szégyen.

Egyes szinekben egész jól eltalálják. Maga a szin izlés kérdése, ha tankolni birod, akkor hetente le is mosathatod.-szerintem.

1.4 Elite Creative Commons License 2006.02.12 0 0 2037

Sziasztok!

Ormio! Én Vácon vettem az autót, ott voltam vele szervizben, pollenszűrő nélkül Shell Helix olaj+szűrő kb. 16.000Ft volt, kb fél óra, vagy még annyi sem. Szerintem abból sincs gond, ha most máshol csinálod, akár otthon is, csak a 15 ezrente, vagy 1 évente vidd chevrolet márkaszervizbe.

de ha valaki nagyon sokat megy vele, érdemes otthon megoldani, olcsóbb az olaj, és a szűrő is autósboltban mint a szalonban, majd 1 év után az órát beállittatod ugy hogy a 15-ös periódusban benne legyél, és beviszed márkaszervizbe.

Bár a tekerés is kb 10.000Ft, és a maszek szerelő sem dolgozik ingyen. Én szerelő vagyok, mégis bevittem, 15.000Ft nem nagy pénz manapság, legalább ismernek, és ha esetleg gond van, majd akkor hátha jobban állnak a garanciális elbiráláshoz.

Előzmény: Ormió (2036)
Ormió Creative Commons License 2006.02.12 0 0 2036

Köszönöm a segítséget, megpróbálom a helyi szervízt.

Ormió

Előzmény: Bejfez (2029)
sz_peter Creative Commons License 2006.02.12 0 0 2035
akkor a rendőröknek ezért vettek belőle egy rakattal:-)))
Előzmény: Bejfez (2034)
Bejfez Creative Commons License 2006.02.12 0 0 2034

ha veszek lacettit ,milyen szinben vegyem

Csak fehérben ne vegyél. Az nem illik hozzá, ronda. Minden egyéb szín kiváló a Lacettihez, a választás ízlés, kedvenc szín vagy sorsvetés kérdése...

Törölt nick Creative Commons License 2006.02.12 0 0 2033

"Azt már máshol is olvastam, hogy az USA-ban Suzuki néven fut a Lacetti. :)"

Na, itt az ötajtós:

Daewoo Lacetti

Chevrolet Lacetti (Europe)

Suzuki Reno (United States)

Chevrolet (Optra5 Canada, India, Japan)

Buick Excelle HRV (China)

Holden Viva (Australia and New Zealand)

Ez meg a négyjtós:

Daewoo Nubira

Chevrolet Optra (Canada, South Africa, Thailand, India, Chile)

Chevrolet Nubira (Western Europe)

Chevrolet Lacetti (Eastern Europe)

Suzuki Forenza (United States)

Buick Excelle (China)

Előzmény: Gles (2030)
giha Creative Commons License 2006.02.12 0 0 2032

Szia!

Nekem fekete van, és gyakorlatilag állandóan piszkos. Minden kis kosz meglátszik rajta!!! (persze nekem akkor is ez a legszebb)

Nővéremnek ezüst színű autója van, az mindig tisztának látszik, pedig sose az.

Volt gyöngyház bordó Nexiánk, szerintem az a középutat képviseli.

zénó1 Creative Commons License 2006.02.12 0 0 2031

Szevasztok

Szerintetek ha veszek lacettit ,milyen szinben vegyem,sokat gondolkoztam de nem tudom eldönteni.És végül arra gondoltam feketét vagy sötétkéket veszek.Erre meg azt mondták az nagyon kényes, minden apró kosz meglátszik rajta.

Szeintetek ??????????????

Gles Creative Commons License 2006.02.12 0 0 2030
Ajánlom a Wikipediát, keress arra a szócikkre, hogy "Lacetti" és, hogy "badge engineering". Nagyot fox nézni. Hát még ettől :)

Azt már máshol is olvastam, hogy az USA-ban Suzuki néven fut a Lacetti. :)
Előzmény: Törölt nick (2027)
Bejfez Creative Commons License 2006.02.12 0 0 2029

Esedékes lenne az az olajcsere, amit az eladó is, és többen ezen a fórumon is javasoltatok. Kérdésem, hogy a garanciával mi a helyzet? Elvész, ha nem oda viszem, ahol vettük az autót?

Akármelyik Chevrolet szervizbe viheted, akár külföldre is, szolgáltatásuk csereszabatos, a garancia megmarad. Az olajcserére a szervizkönyv közepén van külön hely.

Előzmény: Ormió (2028)
Ormió Creative Commons License 2006.02.11 0 0 2028

Sziasztok,

bő fél év, 5600 Km és teljes megelégedést nyújt az SW platinium Lacetti. Most a nagy hóban is stabil, biztonságérzetet nyújtó, csendes autókázás. Meg nem hajtottam, talán ha kétszer perdült 4000 fölé (de akkor jól :-)) A fogyasztásunk átlagban borzasztó, de ezen nem izgatom magam, mivel sok helyi járatunk van, vagyis gyereket iskolába, vásárlás itt helyben, ilyesmik, be sem melegszik a motor, bármely autó sokat zabálna. Ha értékelhető utat teszek meg, és nem csak ilyen helyi járatokat (a feleségem, aki kicsit azért másképp kezeli...), és nem felejtem el mérni, 8 liter körülire jön ki országuton/vegyesen, viszonylag szabályosan tempózgatva.

Esedékes lenne az az olajcsere, amit az eladó is, és többen ezen a fórumon is javasoltatok. Kérdésem, hogy a garanciával mi a helyzet? Elvész, ha nem oda viszem, ahol vettük az autót? Azért kérdés ez nekem, mert egyrészt lusta vagyok, másrészt mindkét szervíz teljesen ismeretlen: itt Budakeszin is van egy Chevi forgalmazó és márkaszervíz is, de a Dráva u-ban vettük az autót - akkor ott volt egy azonnal elvihető példány abban a színben, amibe beleszerettünk. Vagy egy olajcsréhez vihetném bárhová is? Folytatnám a "viszonyt" azzal a szervízzel, ahová korábban itt helyben a Fordot vittem.

Kösz: Ormió

Törölt nick Creative Commons License 2006.02.11 0 0 2027
"Akkor ez azt jelenti hogy a chevrolet otthon saját kocsikat árul, európában pedig átmatricázott daewoot.

Mégsem szűnt meg teljesen a chevrolet?"

Ajánlom a Wikipediát, keress arra a szócikkre, hogy "Lacetti" és, hogy "badge engineering". Nagyot fox nézni. Hát még ettől :)

Előzmény: Holo-Tron (2024)
1.4 Elite Creative Commons License 2006.02.11 0 0 2026

Sziasztok!

Mostanában anyagi megfontolásból, és a törött tükröm miatt a diesel Golfommal járok dolgozni. Ma 2 hét után magjárattam a Lacsit. Fél éve van meg a kicsike, de még mindig ugyan úgy tetszik, mint első nap. 150-ig szivesen ugrik, utánna már nem annyira.

Az ABS is jó még, lendülettel bevágtam egy kocsi elé aupálya lehajtón, majd később(utolsó pillanatban) lassitás. 1 kerék csúszott(volna), leheletnyi imbolygás szerű mozdulás, majd stabilan, intenziv lassulás volt tapasztalható. Bár nem kunyhó van rajta, az tuti. Hazafelé 130, telefon, és mi jön szembe? Fehér Bora, müszerfalán kamera. Remélem szemből nem mér. Nem vettek ki!

Remélem nem lesz belőle semmi, mert még fel sem adtam az előző csekket.

50 helyett 63 2000Ft. Korrekt nem!?

sz_peter Creative Commons License 2006.02.11 0 0 2025
Piliscsabán:-)
Előzmény: athee60 (2018)
Holo-Tron Creative Commons License 2006.02.11 0 0 2024

Sziasztok, megnéztem a chevrolet amerikai honlapját és mit látok?

Corvette, Cobalt, Impala, mind amerikai tervezésű és feltehetőleg gyártású kocsik. Kivéve talán az Aveo-t.

Akkor ez azt jelenti hogy a chevrolet otthon saját kocsikat árul, európában pedig átmatricázott daewoot.

Mégsem szűnt meg teljesen a chevrolet?

Anubisz Creative Commons License 2006.02.11 0 0 2023
Igen de az elsőlökhárítóban hova lehet beépítve mert nekem ha vízet vagy havat kap teljesen irreális értékeket mutat a hőmérőm.De ha száraz idő van akkor teljesen jó.Mivel autamata a fűtés-hűtés vezérlése nem mindegy ,hogy milyen hőmérsékletet mér ez a dolog.Jó lenne kicserélni vagy leszigetelni és mivel már nem garis a verda ezért ezeket a gyári szervízeket nagy ívben kerülőm.
Előzmény: nazzoli_1 (2017)
Bejfez Creative Commons License 2006.02.11 0 0 2022

hogy gyorsul 0-100

Nem próbáltam, de nem is fogom. Legalább is 10000-ig nem (most 5760-nál járok).

100nál 5ben mennyit forog

3000-et

50röl miben lehget eredményesen gyorsitani

A te stílusodban kettesben. Én általában hármasban szoktam. Volt már, hogy ötösben is csináltam, az óvatosan komótos volt és sokáig tartott míg 100-ra felgyorsultam. Kérdés, mit jelent neked pontosan az eredményes gyorsítás...

Toljadneki Creative Commons License 2006.02.11 0 0 2021

Ja... Ez a moci ami a Tiédben van köztudottan jól viszi a Swiftet, pörög ahogy kell, nem rossz. Nekünk a cégnél volt egyszer egy 1,6 16V Sedan, gyári peres 14 - es kerekekkel, az mit ment... Ááá, észnél kellett lenni vele, simán 200 fölé ment, csak hát az autó súlya, vagy inkább súlytalansága miatt nagyon figyelni kellett a határokra. Azé' jó volt vele veretni egy akció alkamával ! :))

Amúgy Chevyt szeretnél a Suzi helyett ? Én Ignisből ültem át, nem bánom ám, de nem ám ! :))

Toli. :))
Előzmény: nazzoli_1 (2020)
nazzoli_1 Creative Commons License 2006.02.11 0 0 2020

nos itten van:D

áhö!!!

www.freeweb.hu/under6/gyorsulas.avi

ez egy 30kocka/sec video,jó minőségü kamera kb 250et kóstál sajna nem a sajátom:(

a hang , mielöt azt modanátok valami sport cucc van benne!!!

nincs tök gyári a sedan!!!2002es!!!!!

Előzmény: Toljadneki (2019)
Toljadneki Creative Commons License 2006.02.11 0 0 2019

Morgen !

Vágd azt a linket Suzukis Cartárs ! :))

KNÉ ! Előhívták már a fotót ? ;)

Toli.
athee60 Creative Commons License 2006.02.11 0 0 2018
igen, és egy szürke van még Solymáron. Te merre lax??
Előzmény: sz_peter (2016)
nazzoli_1 Creative Commons License 2006.02.10 0 0 2017

üdv!!!

érdeklödgetek egyes kocsikrol

erröl is szeretnék
valaki mesélje el hogy viselkedik a kocsi bizonyos motorok esetében

hogy gyorsul

0-100

100nál 5ben mennyit forog

50röl miben lehget eredményesen gyorsitani meg hasnlók

nekem egy 1.3 16V 85lovas 2002es swift sedanom van

van egy videom 0-140re a km óra van lekamerázva

teljesen gyári a kocsi...semmi sincs benne még sport kipufogo sem, a videon azt hallani hogy van rajt de ugyancsak emliteném :)

jó a kamera alapbol stereo nagyon jo minüsségü 30kocka/sec
szal azért ilyen a hang de amúgy télleg semmi nincs benn

szal ha érdekel vkit bevágom a linket!!

üdv
sz_peter Creative Commons License 2006.02.10 0 0 2016
Szia Athee60!

Akkor jól tippeltem, a környéken a Lacetti nem túl gyakori típus.
A tiéden kívül még egy feketét és egy kéket szoktam rendszeresen látni:-)
Előzmény: athee60 (2006)
+der-medve Creative Commons License 2006.02.10 0 0 2015

Üdv mindenkinek!

Talán az utolsók egyike vagyok, akik Nubira III-at vásároltak. Kecskeméten 2005.03.25-én minden esetre ez volt az utolsó darab. Kicsit szégyenlem bevallani, de előző 3 éves Lanosomat - amivel egyébként teljesen elégedett voltam - készültem lecserélni egy Opelra, akciós ár és légkondi hiánya miatt. Ez lett belőle:

Nubira III 1.8 CDX nem bántam meg :)

Most 25000 km van az autóban, eddig kifogástalanul műxik! Viszont 2 jobb + 1 bal első izzócsere nekem is megvolt már.
Átlagfogyasztás: 8,22 l
Városi:  8,5 - 9,2 között
Országút: 7,5 körül (Eccer :) betartottam KRESZ-t Kecskemét-Miskolc-Kecskemét útvonalon, 6,9-re jött ki az a nap!) Egyébként 3000-3200-as fordulaton 110-120 közötti tempóban.
Autópályán eddig viszonylag keveset használtam, nem is tudtam külön mérni.

Anibusz!
A külső hőmérséklet érzékelője az első lökhárítóba van beépítve.

Kezdetnek talán ennyit. Szép estét mindenkinek!

Brumm :)

Előzmény: Anubisz (2014)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!