This is where we are today
People going separate ways
This is the way things are now
In disarray
I read it in the papers
There's death on every page
Oh Lord I thank the Lord above
My life has been saved
Yeah yeah yeah
Here we go
Tellin' lies
Here we go (here we go)
This is the way we are today
oh ho oh ho
We're right back were we started from
People going separate ways
This is the way things are now
In disarray - hey
I read it in the papers
There's death on every page oh
Oh Lord I thank you for my
My life has been saved
My life
My life has been saved
My life
My life
My life has been saved
I'm in no doubt
I'm blind
I don't know what's coming to me
Kösz, drága Seka, de nem sok kedvem van beszélni a bajaimról, nem untatlak ezzel Benneteket, Nektek is van éppen elég gondotok. Majd jól kiírom magamból egy másik helyen, meg elmondom annak az embernek, akit most a legközelebb érzek magamhoz (már ha érdekli...)
Csak annyit, hogy ma még a munkahelyen is jól felhúztak, délre már kellően idegbajos állapotban voltam... pedig a tegnapi után azt hittem, ezt már nem lehet fokozni, de dehogynem! :(((
Nahhh, ezt a napot...... most van az, hogy elegem van kicsit a világból. Fizikailag, és lelkileg is késssz vagyok, jól jönne most az a szombati vodka-adag. ja, hogy ezt a Búbánat-sarokba kéne...? A francokat, egyszer már leírtam máshova, elég!!! Mint minden másból is!!!!
Aham.
Na, megnéztem a gépet.
Én a 2Megapixel-es felbontást keveslem egy csöppet, de hobby-szinten az sem rossz.
Nincs ennek a gépnek egy nagytestvére 3Mpixeles változatban?
Az optikai 3x-os zoom is elég ezen a szinten.
Elég rosszat olvastam az A40-ről a Digitális fotó magazinban. (Olvasói cikkre válasz a 89. oldalon.)
Eszerint a gépnek nincs a hagyományos értelemben vett blendéje, fix értékkel dolgozik, így a mélységélessége is fix, befolyásolhatatlan.
Bizonyos helyzetekben ez rendben van, én azonban óvatos lennék ezzel...
Nem, még nem vettem... de 100%, hogy a Canon PowerShot A40 lesz a befutó. Meg kell még szerveznem a vételt, ugyanis vagy No.-ban, vagy Au-ban veszem. Ha Au-ban, akkor én megyek ki érte, ha No., akkor egy barátom hozza, de nem tudja, mikor megy legközelebb.
Meg sajna most nincs túl sok pénzem, pedig még a N8310 is kellene...
De most nem agyalok ilyesmin, tegnap buliztunk a barátaimmal, elég izgalmas volt. Volt minden: jó sok ital, rendőr-story 2x is, nagy állat dzsippes pasik, discohegyek, jégbordás mellékutak, árokba csúszott kocsik, majd hajnali (inkább reggeli) lefekvés. Nemrég ébredtem, (jó kis "kialudt" fejjel, és még össze kell hoznom holnapra egy értelmes cikket, meg szerdára egy másikat. De egyelőre az okozza a legnagyobb problémát, hogy ébren tudjak maradni...
Nem baj, egyszer élünk, jövő szombaton meg névnapi buli :)))) (Ja igen, emiatt lehet, hogy úszik a Visegrádi tali)
Ti hogy vagytok? Itt vagytok még egyátalán, vagy Köny, Te már a szokásos programot gyűröd? ;)))
Nem azt mondtam, hogy nem számít a pénz. Ezzel, hogy megvettem a kamerát, most anyagilag a padlón vagyok, de a legközelebbi fizetésemből bővítem majd a rendszert...:o) Csak azt tudnám minek?!
Vumenke, vettél már digitális gépet? Én tegnap vettem egy HP Photosmart 850-est, most akciósan 200000Ft volt. Kell még vennem hozzá táskát, akksit, töltőt meg dokkolót is, ez még plusz egy csomó pénz, de nem érdekel, "Carpe Diem".;o))