Nem csak a Rákóczi, hanem a Kaposvári Kosárlabda Klub együttese is a paksiakkal csatázik a hétvégén. Újabb nehéz mérkőzés előtt áll tehát Horváth Imre legénysége, hiszen a papírforma nem a mieink sikerét ígéri. A találkozó szombaton 18 órakor kezdődik a városi sportcsarnokban.
Nincs irigylésre méltó helyzetben a Kaposvári KK együttese, hiszen az elmúlt hetekben komoly betegséghullám tizedelte a társaságot. A zalaegerszegi bajnoki találkozón ettől függetlenül csak nyolc ponttal maradt alul a társaság. Szombat este hattól a Paks lesz az ellenfél, de az elmúlt évekkel ellentétben most nem tekinthetjük rangadónak a mérkőzést. A két korábbi bajnok közül azért még mindig a tolnaiak vannak kedvezőbb helyzetben: az Atom a hatodik, a KKK pedig a 13. a tabellán.
- Az elmúlt hetekben nem sikerült azt a munkát elvégezni, amit elterveztünk - vázolja Horváth Imre vezetőedző. - Mindössze kétszer fordult elő, hogy mind a tíz játékos eljött edzésre. Ebből a szempontból tehát nem vagyok jó hangulatban, de most következik ez a két mérkőzés, amivel felkészülhetünk a számunkra fontos találkozókra. Így összességében, mindent figyelembe véve papírforma lenne a paksi győzelem, de remélem, megembereljük magunkat.
A két csapat decemberi paksi mérkőzését 81-74-re nyerte a házigazda, és a tolnaiak az elmúlt hetekben egyre jobb formát mutatnak. A KKK már régen nyert meccset, így a fiúk örülnének, ha végre megszakadna a rossz sorozat.
A mérkőzést online követhetik a www.kapos.hu oldalon szombaton 18 órától. A felvételét vasárnap délután fél hattól láthatják a Kapos Televízióban, a forduló összefoglalójával pedig pénteken 18 órakor jelentkezik a Tripla magazin.
Igen, az öt az elég. Cserénél cipőt is tudnak cserélni. Vagy hát ettől még lophatnak is. :))
Praznovskyért? Á dehogy, nála nekünk jobb kell, mint pl. Kinsella. :) A múltkor láttam, h Ceskoval már egészen otthonosan mozognak a Bombában, remélem ez azt jelenti, hogy jövőre is maradnak! :)
Jó, én csak azt akartam írni, hogy el tudok képzelni olyan 8-ba jutó csapatot, ahol mondjuk Kinsella az elsőszámú centercsere. Persze gondolom nisa úgy értette, hogy Kinsella a kezdő. Na, az ilyen csapat szerencsére (még?) valóban nem esélyes a 8-ba.
Semmivel. Egyébként ha egy batár 5-ös mellett játszana Kinsella 4-esben, nem is lenne olyan rossz, tényleg jó kezű gyerek.
Szóval, ha Kinsella a 8-9-10. ember, akkor nincsen gond. Csak hát akkor ki az 1-7.? :)) A magyar válogatott? :(
Ezért gondolom, hogy nisavicnak igaza van, éppen hogy nagyon fontos, hogy az a 3-4 (?) légiós milyen minőségű (te is ezt állítod, helyesen), és Kinsella nem az a húzóember, aki bevisz valakit a 8-ba.
Ugyanez van nálunk mondjuk Walters-szel. EGY embernek elmegy, na de nem lesz lényegesen jobb a csapat attól, hogy ő van a pályán, és nem Gáspár (sőt).
Pár éve még igazad lett volna. De most? Hét emberrel bajnokságot lehet nyerni, szinte tök mindegy ki a 8-9-10. ember. Sőt, ha belegondolok, 2004-ben Trepák volt nálunk 3.center, ő mennyivel (volt) jobb Kinsellánál?