Sorozatok minden mennyiségben, ömlesztve. Ha van, amiről lenne mondanivalód, de nincs akivel... itt bontakozz ki!:)) Spoiler-ügyben... inkább ne. Vagy módjával...
Figyelem!
A freeforum-os linkekre mindenki csak a saját felelősségére kattintson rá, adatlopásra alkalmas hely.
Az oda történő beregisztrálás/olvasás után az a veszély is fennáll, hogy az így ellopott jelszavakkal az oldal üzemeltetője belép más fórumokra a sértett adataival és BTK-ba ütköző beírásokat tesz.
Az ottani IRL adatkiadásos esetek miatt a jogi lépéseket megkezdtük, csak az menjen arra a fórumra, aki utána nem bánja, hogy bírósági megkeresésre tanúként vagy tettestársként idézést kap.
Megnéztem a The Pacific első 2 részét, hát nem is tudom... Jók a harci jelenetek, de eddig semmi monumentális nem volt, Az elit alakulat után valami hasonlóra számítottam, de lesz, ami lesz, végignézem :)
Egy hosszúGeorge R.R. Martin-interjú főként a Game of Thrones-könyvekről, az 5. részről, de egy keveset beszélt a sorozatról is, többek között, hogy mit hiányolt, s hogy mire nincs pénz.
A Hawaii Five-0-ban a 2. évadra érkezik már érkezik 3 visszatérő szereplő (Tom Sizemore, Terry OQuinn, Richard T. Jones) és Masi Oka is állandó lett. Nos, még egy állandó arc lép be az osztagba, akit Lauren German fog alakítani. Sőt, még Larisa Oleynik (Jenna) is marad visszatérő.
Dehogynem néztem sorozatot. Minden aktuális sorozatot végig tudtam nézni, csak az utóbbi időben elég küzdelmes volt az használható állapotba kerüljön a gépem. A múlt hónapban még ledaráltam egy sorozatot, amiről írtam is itt.
Most került volna sor a GoT-ra. De sajnos az élet közbeszólt...
És te még húzni akartad a dolgot... emlékszem! :-P - hát igen, az HBO ezt most kurvára eltalálta, és imádom, ahogy térülnek megfele az emberek:D
Hatalmas siker, Martin könyvének eladási rátája erős emelkedést mutat az elmúlt hónapokban, remélem, az öreg be tudja fejezni a művét, nem dől ki idő előtt...
tök vicces, most jönnek az sms-ek párhuzamosan, innen-onnan, h pl h ma kezdték, de már a kilencedik résznél tartanak és hogy váááááááá, mekkora meg ilyenek! :)
Na. Hát beszélek én hülyeségeket?! (nem... mindig :D). Örülök, hogy újabb rajongók kapott el az örvény - messze van az a jövő április, tessék elolvasni addig a könyveket! :P
11 nap tengerparti nyaralás néhány szabad estéjén ledaráltuk az első évadot
enyhén fogalmazok, ha azt írom, köszi Nina az ajánlót! ez valami kibebaszottkurvajó sorozat!!!!
voooááááá!!!
ellllpusztulok, itt helyben, h nincs több része
ami picit nem tetszett:
- a túl sok név meg apró info, ki kinek a kicsodája, kit ölt meg, mikor, ki lovagolt közben mögötte stb... egy idő után persze belejöttem, de elsőre... mindegy, majd újra nézem :)
- egy kicsit szájbarágósak a jellemfejlődések. mutatnak egy helyzetet, fókuszálnak egy mondatra, egy cselekéményre és ezzel mintegy meg is ágyaznak, a közelgő jellemugráshoz. hm...
- nagyon nehéz elvonatkoztatni a LOTR-tól. nagyon arra hajaz. még ezek az egymásra hatást gyakorló, párhuzamos cselekmények is. vagy ez nem is baj? mindegy...
összességében ezek miatt is, vagy ezek ellenére is, ezt a sorit nagyon eltalálták!