Undorító amit ti műveltek!!!!!!!! Egy ember halálából is szenzációt és forintot akartok csinálni. Kinek volt bátorsága ehhez a címlaphoz? pallagi, te minek vagy ott? Csak a pénzért?Az ember összehányja magát az ilyenektől mint amilyenek ti vagytok!!!!
Vehetnétek példát a Portugál újságíróktól. De azt nektek túl nehéz lenne. Mert tanulni nem tudtok, csak hányadék dolgokat művelni!
Remélem a saját rokonaitokat is ugyanígy címlapra teszitek ha ő meghal!
Abba nem gondoltaok bele (bár ezt a csöpp és szenzáció hajhász agyatoknak nehéz lehet), hogy mit gondol vagy mit érezhet Fehér Miki rokona ha ezt a címlapot meglátja????? Arról nem is beszélve, hogy mi mit érzünk akik tiszteltük fehér Mikit!
Kár, hogy az ilyeneket nem lehet sittre vágni. megérdemelnétek!!!!!
A. Az újságírónak tiszteletben kell tartania az ember személyiségi jogait és méltóságát. (...)
B. Etikai vétséget követ el, aki figyelmen kívül hagyja a bűncselekmény vagy egyéb esetek áldozatainak, az áldozatok hozzátartozóinak személyiségi jogait, érzelmeit és a kegyeletre tekintet nélkül mutatja be a történteket.
<<<<<
Egy olyan képet közöltek le a rohadékok a címlapon, ahol szegény Miki már a földön fekszik, de még nyitva van a szeme, viszont látszik, hogy már nincsen magánál.
Sajnos a weboldalukon (www.blikk.hu) még mindig fent van. Legalább azt cserélnék le. :(
Eszméletlen ez az egész!
Egyrészt egy olyan ember halálát kell elfogadnunk, akivel kapcsolatban soha nem hallottunk semmi rosszat, aki példamutató volt, aki egy jó példát követett, akinek kevés párja van a magyar labdarúgásban.
Másrészt ilyenkor szembesülünk újra azzal, hogy milyen messze is van Európa. A magyar bulvármédiánál ocsmányabbat, kegyetlenebbet, meggondolatlanabbat, ÁLLATIABB-at nem láttam.
Azt a szót, hogy kegyelet ezek nem ismerik, csak azt, hogy eladott példányszám.
Ami emellett szomorú, hogy sajnos a magyar valóságban megsavanyodott jópár embernek ez "kell".
Nagyon sajnálom Mikit, ő az egyike volt azoknak, akik örömmel vették fel a nemzeti mezt. Megvolt benne az az alázat a foci iránt ami nélkül az ember nem lehet igazi profi, esetleg csak pénzkereső focista.
Megrázó a portugálok reakciója. Itthon egyáltalán nem lehetett semmit érzékelni abból, hogy milyen népszerű, mennyire szeretik. Persze lehet, hogy akkor is így viselkedtek volna, ha csak egy névtelen, kispados senki lett volna. Ez a különbség. Ők az embert gyászolják, nem pedig valakit, akinek a képével eladhatják a termékeiket.
Közben írtam egy levelet a Blikk szerkesztőségének:
íme ezt küldtem el, kiváncsi leszek lesz-e reakció részükről.
--------------------------------------------------
A mai címlapotok szégyene a jelenlegi magyar médiának! Remélem az aki eldöntötte hogy ez a kép szerepeljen a címlapon egyszer ugyanúgy fog szenvedni mint Miki szülei...Először valami nagyon csúnyát akartam írni nektek, de aztán arra gondoltam meg sem érdemlitek. Remélem ezért és a sok szennyért, amit a magyar lakosságra zúdítotok folyamatosan még meg kapjátok a bűntetéseteket.
Undorral írtam ezeket a sorokat nektek: Polyák Roland
---------------------------------------------
Nem fogjátok elhinni de lementem a melóhelyemen kajálni és megláttam a Blikkk címlapját és ilyen tehetetlen dühöt éreztem. Felhívom a szerkesztőt ha kitudom nyomozni a számát és el küldöm a jó büdös pics@ba...
erre feljelentkeztem ide és ti is ugyanezt mondjátok, ez azért jó hogy nem csak engem háborít fel ez a dolog. Szerintetek mit lehet tenni ilyen esetben? Mi mit tehetünk? A szülők helyében nagyon beperelném őket...
A tragikus körülmények közt elhunyt Fehér Miklós játékostársa, Horváth Ferenc, aki ugyancsak Portugáliában futballozik, így emlékszik vissza a történtekre:
- A menedzserem telefonált, és ő mondta, hogy nézem-e a meccset. Mondtam, hogy nem. Mondta, hogy Fehér Mikinek infarktusa volt. Nem akartam elhinni, hogy ez történt. Aztán átkapcsoltam, én is láttam, mert többször visszajátszották a jelenetet, hogy mi történt. Kiment róla egy labda az oldalvonalra, kocogott visszafelé és mosolygott. Egyszer csak összegörnyedt, a térdére tette a két kezét, és utána teljesen élettelenül a földre, hanyatt esett.
- Milyen emlékképek ugranak be rögtön Fehér Miklósról?
- Egész éjjel nem tudtam aludni, mindig azt a képet láttam magam előtt, ahogy ott összeesik a pályán. A dolognak az az egyik pikantériája, hogy pont meccs előtt beszéltünk telefonon, és a mai napra beszéltük meg, hogy találkozunk. Nekik is szabadnapjuk van, nekünk is, és ma kellett volna Lisszabonban találkoznunk. Sajnos ez most már nem fog összejönni. Nagyon nehéz róla múlt időben beszélni, mert egy 24 éves fiatalemberről beszélünk. Elgondolkodtató mindenféleképpen, hiszen a világ egyik legnagyobb csapatánál futballozott, és hogy ha ott nem ellenőrzik megfelelően a játékosokat, akkor az ember hol lehet biztonságban?
El kell, hogy mondjam azt is, hogy én úgy ítéltem meg a telefonbeszélgetéseink során, hogy nem volt túl jó hangulatban. Elég sok problémája volt. Magyarországon nem nagyon ismerték el azt, hogy ő itt futballozik. Pont a mai napon dőlt volna el, hogy sikerül-e egy másik csapathoz mennie, de sajnos ez már vasárnap éjjel eldőlt.
Szomorú ezt olvasni, de sajnos nagyon jól érezte. Legalábbis a média részéről... Remélem nem látja fentről, csak azt, hogy mi szukkerek mennyire sajnáljuk és mennyire siratjuk őt. Sokszor mondtam a barátaimnak, hogy ő az a játékos aki képes a csapatért meghalni is a pályán, mert annyira küzd... Sajnos igazam is lett, bár ne lett volna!!!!!
Miki, nyugodj békében!!!
Sajnos így van, mert a T. újságíró úraknak, hölgyeknek csak a szenzáció számít, elkeserítő és kiábrándító:(
Valaki mondta, hogy hányszor lejátszották tegnap az utolsó perceket... ennyi együttérzés vagy jó ízlés nincs senkiben, hogy ezt nem kéne?
Senki nincs a szerkesztők közül aki azt mondaná: ere nincs szükség?!
Remélem valaki benéz erre a fórumba azok közül akik tegnap bármelyik médiában közreműködtek ebben az iszonyatban és utólag - legalább - mélységesen elszégyellik magukat.
Természetesen tisztelet a kivételnek. Bocs, hogy hosszú voltam.
Majdnem rosszul lettem mikor az újságárusnál megláttam a mai Blikk címplapját. Nem gondoltam volna, hogy ennyire mélyre süllyedhet a magyar média a szenzáicóhajhászásban. Letörném a kezét annak, aki engedélyezte, hogy ez a kép a címlapra kerülhessen.
Tegnap reggel óra sírhatnékom van, ha rágondolok erre az egészre.
Sajnos Fiala úr ha tízezer évig él sem fog érteni semmit és a Blikk szerkesztői szintén nem,a magyar köz- és kerekedelmi TV-k szintén nem fogják érteni azt amit a derék,becsületes emberséges,barátságos portugálok tudnak..azt,hogy egy kivételes ember távozott el az élők sorából és úgy kell megemlékezni róla ahogyan a portugál barátaink tették...