Pl. akik jellemhibásak, rossz fát tettek a tűzre, vagy nem jött be nekik, és bosszút akarnak. Tudtommal mentek balhék, voltak szakadások az adventistáknál, ilyenkor egyesek hoppon maradnak. Pláne, ha minden dolgukat úgy csinálják, mint kománk.
Tafkó meg lett kérdezve, és nem tagadta, elismerte (hallgagtólagosan) egyértelműen, megbízásból írogat e topicba. Csak a megbízói nem derültek ki. Szerintem nem adventisták, hanem egy gyalázatos társaság, akik így akarnak ártani az adventistáknak. Megbízott barátunk meg csak egy egyszerű végrehajtó, gondolom bérért.
Jól van na, ne stresszelj, mozogj, vagy igyál inkább egy kis mustot.
Számomra az alkoholisták nem nagyon különböznek a magadfajtáktól. Előbbiek a ló egyik oldalán, te meg a másikon. De van rá okod, hogy félj, te valószínűleg nem tudnád megállni. Mivel nem tudnál mértéket tartani, ezért démonizálsz és törvények mögé bújsz.
Tudod minket nem, legfeljebb magadat tudod becsapni.
Tehát egy stresszes embernek ajánljam az alkoholt, mert "tény", hogy oldja a feszültséget, s esetleg alkoholistává teszem ezáltal? Nagyon felelősségteljes dolog. Mondhatni, keresztényi. S a szeszlobbi, dübörög, mint a gőzhenger...
Te vagy itt a csúsztatómester, nem írtam egy szóval sem, hogy a legmegfelelőbb, de viszont tény, hogy segít. Tudod, még a táplálkozáskiegészítőkre is ráírják, hogy nem pótolja az egészséges étrendet és mozgást. Ez így van a borral is.
Úgy gondolod, hogy a szív- és érrendszeri megbetegedések ellen alkohollal kell küzdeni? Én inkább a zsírszegény étrendet, s a mozgást ajánlanám. De ügyesen csúsztat a szeszlobbi - s mily kátr, hogy ennyien beveszik a hamis beszédet...