Akkor most hogy van? A focsin kívül mosmá' profik vagytok a sörtúrázásban, a túrázásban, a sörözésben, és a metálban is??? :)
Tök jó, hogy a szebbik nem is kilátogat az edzésre! Bár nálunk ez gyakran előfordul, de rajtam többnyire csak röhögni szoktak! :) Rátok meg felnéznek... teljes joggal! :D De sebaj, az embereket megnevettetni, az is valami!:)
Köszönöm az alakformáló edzéseket!..........:) Ha nem is a legteknikásabb, de a legerősebb csapat címre már beadhatjuk lassan a pályázatunkat........De látva az előző mérkőzéseinket ennek a kettőnek a keveréke lenne az ideális. Szóval mire k....va erősek leszünk menni fognak a játékok is! :)
Köszi mindenkinek a tegnapot, nagyon vadállat volt :D Bocsánat, hogy nem mentem edzeni, de jobbnak láttam, hogy ha otthon maradok. Ugyanis beteg lettem, nincs hangom. Tegnap találkoztam még Varró Gabival és javasolta, hogy inkább gyógyuljak meg. Szerdán már megyek!
Timi: Tegnap jót beszélgettünk :) Aztán szerdán rángasd le a popsztárt :D
Mi volt a különdíj? 50.000 forint értékű szemetes zsák? Mert valaki azt mondta, én meg elhittem :D
Tudom hogy mondtad hogy szoljak rád az edzés előtt de mivel elfelejtettem ezért most szólok szerdára tudnád hozni a SzS vs. DG meccs DVD-jét hogy ki irjam magamnak?
Hy mindenkinek!Sorry de holnap nem tudok kimenni edzésre mert nem tudtam rendesen megtanulni mindent amit terveztem!Bevalallom évelején kicsit sokat buliztam és emiatt kicsit feltorlódott az anyag!Igyekszem összeszedni magam, egyeztetni a sulit a sporttal és minden pénteken és vasárnap megjelenni! Nektek jó időt és nulla sérülést! GO SOLDIERS!
Blue Bowl Döntő Bp.BVSC Stadion Szőnyi út 2. Október 28. Kezdés:13.00 Szervezzük a buszt, közösen megyünk amennyien csak tudunk. Jelentkezni a fórumon vagy a 20/956-84-05 számon. Szeretném ha tele lenne a busz. A jegyek helyszinen vagy elővételben vásárolhatók, de ezt még majd pontosan megmondom, hogy melyik variáció lesz.Családtagok és barátok jelenkezését is várom.
Sziasztok!Tudna nekem valaki segiteni?Debreceni cheelaeder vagyok és szeretnénk rendezni május 1jén egy versenyt a cheerlaederek között....Szükségem lenne nekem a vezetőjük elérhetőségére...Kösziii...Barbi(06302399677)