Keresés

Részletes keresés

Iceapo Creative Commons License 2006.02.01 0 0 3389
Tetszett a link köszi!:) Szívesen elmotorozgatnék én az USA-ban, ha nem olyan idióta ország lenne mint amilyen!:( Bocs, ha valaki lelkivilágába gázoltam volna ez utóbbi kijelentésemmel!
Előzmény: Vadarédó (3361)
hygy Creative Commons License 2006.02.01 0 0 3388
GPS-kent hasznalom mar tobb eve, csak eddig a tanktaskaban volt. Egyszer volt csak vele bajom, mikor nagyon sokat mentunk autopalyan es rohadtul sutott a nap, akkor eccer meghulyult, szerencsere ez mar haza fele volt.

Most igy probalgattam a pda-t a tokba, a 3630 meg frankon befer, a csatlakozoval mar vannak gondok, szal majd valamit hackelni kell :) pl kifurni, aztan sziloplasztal kinyomni, vagy ilyesmi.

bye
HyGy
Előzmény: SWirl (3373)
banany Creative Commons License 2006.02.01 0 0 3387

Én egyszer voltam az RMC-ben, zárás elött tíz perccel és az eladó hölgy segítőkész volt, bár a hozzáértése nem volt maximális.

A Suzukiban először úgy jártam mint Te, de másodszorra már jobb volt a helyzet, ezért írtam, hogy átlagos.

A Honda az katasztrófa! Bementem vagy 3x, mielőtt megvettem a gépet, mondtam, hogy ez a motor érdekel engem. Magától meg nem szólalt volna, se műszaki infót nem vakerált sem egyéb tájékoztatás nem hagyta el a száját. Amit kérdeztem arra is csak bizonytalan válszokat kaptam, már ha tudott vmit. Szóval egy pillanatig nem éreztem azt, hogy ez a fószer el szeretne adni motort egyáltalán valamikor is. 

Előzmény: Daty (3384)
szasa6 Creative Commons License 2006.02.01 0 0 3386

szia!

Nekem Reissa membrános cordura nadrágom van... Milyen tapasztalatra gondolsz?

Nekem szakadó esőben bevált, (kb fél órát szakadt) utánna fél napon keresztül szemerkélt... Át nem ázott, csak a lehült az esőtől a nadrág, az elején azt hittem átázott, de nem... :)

Viszont még mindig nem tudom mivel lehet kimosni....

Sza.sa

Előzmény: banany (3385)
banany Creative Commons License 2006.02.01 0 0 3385

Sziasztok!

Segítenétek?

A reissa anyagú motorosruháról van valakinek tapasztalata?

Daty Creative Commons License 2006.02.01 0 0 3384
RMC-ben segítőkészek?
Na akkor hallgasd meg ezt:
Feleségemnek akartunk bőr motoros dzsekit venni.
Kértük a méretet, felpróbálta, levette, mondta, hogy kicsi.
Eladó feltette vállfára, vissza a helyére.
Aztán, mint aki jól végezte dolgát odébbállt, pedig rajtunk kívül senki sem volt az üzletben!
Kérdezem, van-e nagyobb?
Mondja, hogy van, elkértem tőle, aztán közöltem, hogy addig válogatunk a méretekben, - mert ugye addigra megnéztem, hogy van szinte minden méret- amíg nem találunk méretet.
Mondta, hogy jó, és szájhúzogatva odébbált, pedig ismételten közlöm, közel-s távol mi voltunk az egyetlen vevőjük!
Na akkor miért is mondod, hogy segítőkészek?
Egyébként is egy kis fiatal pöcs volt, legszívesebben fülénél fogva magyaráztam volna el, hogy hogy is kell viselkedni egy eladónak, főleg akkor ha látszik, hogy valaki tényleg venni akar valamit!
Tudjátok, legszívesebben otthagytam volna az egészet, de sajna csak ott volt olyan ami tetszett, meg méretre jó is volt!
A többi minősítésed az nagyjából helytálló, bár a Suzukiban sem sokat szartak rám, mikor bementem, hogy motort vegyek, sőt nekem kellett az eladót megszólítanom, 20 perces nézelődés után, holott, helyzet mint az előbbinél, rajtam kívül semmi vevő nem volt még a láthatáron sem!
A Telemoto-nál edig 1x jártam, úgy, hogy sok tapasztalatom nincs!
Előzmény: banany (3383)
banany Creative Commons License 2006.02.01 0 0 3383

Szia!

A Hondát nem ajánlom Miskolcon, nem egy kereskedő szellem, sőt!

A Yamaha tényleg jó. Kétszer mentem be hozzájuk és segítőkészek voltak maximálisan.

A Suzuki átlagos.

Az RMC-s boltban is segítőkészek.

Amit még ajánlhatok, az a Telemoto (Pesti út 54.)

Előzmény: SWirl (3368)
szasa6 Creative Commons License 2006.02.01 0 0 3382

Ja és bocsi, a betűk néha kavarognak... :)

Sza.sa

Előzmény: szasa6 (3381)
szasa6 Creative Commons License 2006.02.01 0 0 3381

Én egy pda-s fórumban olvastam valahol, hogy tükröződés ellen a Covertec fóli vált be legjobban valakinek...

Sza.sa

Előzmény: szasa6 (3379)
kecso_dl Creative Commons License 2006.02.01 0 0 3380
Én eddig kétfélét vettem: ultra clear és matt. Az ultraclear -rel talán még jobban tükröződik, mintha nem lenne rajta semmi. kecso_dl
Előzmény: posap (3378)
szasa6 Creative Commons License 2006.02.01 0 0 3379

Az Ultra Clear Brando állítólag még jobban tükröződik mint a gyári LCD... :(

Nekem sima Protector Plus van rajta és mattabb a felületet.

Ahogy néztem a Garminok ezért láthatóak nafényben is jól, mert matt, szemcsés az LCD felülete... szóval minél szemcsésebbet kell kereni szerintem....

Sza.sa

Előzmény: posap (3378)
posap Creative Commons License 2006.02.01 0 0 3378
A Brando fóliákat én is nézegettem már. Ezek szerint van belőle többféle, pl matt is? És ezek szerint ha matt fóliát veszek, az csökkenti a tükröződést, ergo (jobban) látható a kijelző napsütésben is?

Előzmény: kecso_dl (3375)
kufircz Creative Commons License 2006.02.01 0 0 3377
Sziasztok!

a TYPHOON MY GUIDE 3500 típusú GPS -t ismeri-e valaki közületek?

esetleg tapasztalat, vélemény?

Megköszönnénk!

Duda & Kufircz
Daty Creative Commons License 2006.02.01 0 0 3376
Egyetértek, én is épp így gondoltam, és terveztem!
Valószínűleg olyan április környékére tervezem a vásárlást!
Előzmény: kecso_dl (3375)
kecso_dl Creative Commons License 2006.02.01 0 0 3375
PDA GPS tapasztalatok: Kijelző erős napfényben tényleg gázos kicsit és még tükröződik is. Tükröződés tompítható képernyővédő fóliával (Brando matt kb. 2500 ft) Rázkódás: hát rázkódik, legalább annyit mint a motor műszerei, de mivel nincs benne mozgó alkatrész, nem hiszem, hogy sok baja lenne. (azért van a 2 év gari) A vízmentesítésen még gondolkodom, de esőben nem nagyon szeretnék motorozni. Töltést úgy oldottam meg, hogy vettem egy szivargyújtó aljzatot és bekötöttem az akksira egy biztivel. kecso_dl
Előzmény: Daty (3295)
Daty Creative Commons License 2006.02.01 0 0 3374
Attól függ mit szeretnél venni, de az a 3 amit felsoroltál, nálam épp ezek esnek a nem megyek oda ha nem muszály kategóriába!
Van Miskolcon a Tecsonál egy Yamaha kereskedés, az szerintem jobb, de kinek hogy!
Előzmény: SWirl (3368)
SWirl Creative Commons License 2006.02.01 0 0 3373
De GPS-ként akarod használni? Ha nem akkor mire használod a motoron?
Előzmény: hygy (3372)
hygy Creative Commons License 2006.02.01 0 0 3372
Ez pdahoz van. Nekem 3630 van CF kabattal, ez meg eppen bele fer.

Hat lyuk nincs rajta, de szerintem alul lehet ra furni, igaz eleg rideg az anyag, ugyhogy vigyazni kell majd, meg felfogatas sincs ezen az olcsobbon helybol, szal annak is kell majd valami lyukakat furni, de szerintem menni fog. Mindenesetre nem 50e HUF. :)
SWirl Creative Commons License 2006.02.01 0 0 3371
Ez GPS hez van?
Előzmény: hygy (3369)
posap Creative Commons License 2006.02.01 0 0 3370
és van az alján valami hely, ahol a kábelt be tudom dugni? Vagy ha nincs, lehet rá csinálni?

Előzmény: hygy (3369)
hygy Creative Commons License 2006.02.01 0 0 3369
Na megjott a pda otterbox pancel. Vegul is nem is olyan veszesen nagy. Az elejen egy szilikonos cucc van amin keresztul lehet nyomogatni, elvileg vizallo, majd meg fel kell hackelni a motorra.

Majd csinalok fotot.

bye
HyGy
SWirl Creative Commons License 2006.02.01 0 0 3368
Daty szerinted melyik a jó bolt Miskolcon? Nem ott lakom, de a barátnőm miatt gyakran járok ott. Én hármat ismerek. 2 azon az úton van ami a Coratól vezet be a városba ebből az egyikben Bering cuccokat árulnak a másik Suzuki kereskedés. A 3. a város túlsó felében lévő Honda kereskedés. Melyik jó? Lehet ott jobb boltot csinálni mint Pesten?
Előzmény: Daty (3366)
Vadarédó Creative Commons License 2006.02.01 0 0 3367
A jó üzletek nyugottan nevezzük meg!
Daty Creative Commons License 2006.02.01 0 0 3366
Örülök, hogy azért még vannak ilyen "jó" üzletek is kis országunkban, ahol valóban presztizs kérdést csinálnak belőle, hogy kielégítsék az igényeinket!
Én fővárosi viszonylatban nem tudok mit mondani, mert vidéki vagyok, de ugyan ez a megosztás pl. Miskolcon is megtalálható!
Egyes boltokban, ha megorrontják, hogy csak érdeklődsz, sz@rnak rád.
Ha vásárolsz, akkor is csak ímmel-ámmal szolgálnak ki.
Viszont van olyan üzlet is, ahol szívesen látnak, ha csak betérsz, és érdeklődsz, eszmét cserélsz velük, szívesen megosztják véleményüket, tapasztatalaikat egyes árúcikkeikről!
Sőt az általuk forgalmazottakat sem emelik az égig, ha nem olyan jók!
Hát ennyit a vidékről ilyen szempontból!
Előzmény: Freeman650 (3365)
Freeman650 Creative Commons License 2006.02.01 0 0 3365

Hát igen... naggyából pár boltot tudok csak Bp-en, ahol eddig rendes kiszolgálással találkoztam.

A rosszakat most nem nevezném meg (meg hosszú lenne a lista) csak pár negatív tapasztalat... szőke cicamama, meg talán a lánya viszi a bótot, ami talán az egyik legdrágább motoros bolt Bp-en... kérdezem h van-e ilyen és ilyen protektor, kesztyű ez meg az... a válasz annyi volt h az van, amit látok... rákérdeztem egy kulcstartóra, ami ott volt az orra előtt erre azt mondta rá h ilyet nem tartanak... mondom ott van Ön előtt... no comment! A másik bolt meg a már említett minden mást fikázós de az övék a legtutibb kevlárpatentbetétes hőálló, vízálló, ütésálló és elnyelő, impregnáló meg mindent tudó... ja, és akkor még csak mondjuk egy 5000 Ft-os szivacsról beszéltünk:)) Meg volt egy jópofa eset, amikor rátelefonáltam a kereskedőre h tegye félre nekem az uccsó, méretben jó és akciós csizmát... mire odaértem (2 óra múlva) eladták... mondták sorry! Szóval ezek vagyunk mi és mindig próbálnak meggyőzni h nem ők a drágák, bunkók, figyelmetlenek, udvariatlanok hanem mi nézzünk már magunkba, mer ilyen olcsón ilyen jót nem dobnak utánunk még eccer... szomorú, de ez van:(

Na, de hogy pozitívan zárjam a mondókám van szerencsére pár jó motoros bolt, ahol eddig az ismerőseim és én is maximálisan elégedetten jöttünk el és még akkor is körbeugráltak, normálisan elmagyaráztak mindent, amikor épp semmit nem vettünk és időre meghozták amit ígértek... Méray-ék, Shox, Motorrad, SuperBike Zone, Motorparts. :)

Előzmény: gstibb (3364)
gstibb Creative Commons License 2006.02.01 0 0 3364

Ja, hát nekem is röpke kiselőadást tartottak (pedig mondtam, hogy sietek) , hogy miért nem tud adni kedvezményt.

És a plexit is elővarázsolták cirka negyed óra alatt, (pedig előre odaszóltam, hogy megyek). Mellesleg lefikázták a sisakomat is. No problem. Máskor úgy sem vásárolok náluk. 

Éjjen a magyar lehúzós motoros kereskedelem!:-(

Előzmény: Freeman650 (3363)
Freeman650 Creative Commons License 2006.02.01 0 0 3363
Tibi, voltam a bótban (név nélkül, mert általánosítani akarok... tisztelet a kivételeknek!:), ahol vettük a plexiket. Dec közepén rendeltem meg 3-at (amikor te is vetted) nekünk Free-seknek és aszonták h jan közepére jön a szállítmány. Jan végére, tegnapra meg is jött, de csak kettő... a harmadik majd jövő hónap végére. Mivel nincs szezon így lenyeljük a békát. Nem szimpi a hozzáállás sem, h ez van és kész és nincsen nagy meaculpázás részükről... Ha ez szezonban lenne ekűttem volna őket melegebb éghajlatra de így nincs mit tenni. Asszem ez tőlünk nyugatabbra nem így működik, a magyarokat úgy láccik meg lehet etetni pár hónapos késéssel:(
Előzmény: gstibb (3362)
gstibb Creative Commons License 2006.02.01 0 0 3362

Ne aggódj nem alszunk, én már tervezem a "Hondás" gurulásunkat ;-)

Csak addig még a cross gumikat vissza kell cseréltetnem utcaira.

Előzmény: Vadarédó (3361)
Vadarédó Creative Commons License 2006.02.01 0 0 3361
Srácok!!!!!!
Ébresztő!!!!!!
Gyertek motorozni amcsiba !
Vadarédó Creative Commons License 2006.01.31 0 0 3360
Nézem Obi Van-t, ahogy megy körbe a földünkön!
NAGYON tetszik!
Legjobb motor a DL650, a BMW nagyon sok, sőt nem kell ilyen messzire menni szenvedni - élvezni a motorozást - közelebb is jó, lehet a DL650 is sok, jó persze kell azért a köbcenti, meg a méret!
Micsoda vidékek vannak a földön, elképesztő milyen városiasak vagyunk - én még falunak se nevezhetem ahol lakom és mégis városiasan élek, na ezen ideje változtatni, lerágom a motorom hátsógumiját, ha idén nem "motorozom szét" ezt a " kis " szülő-hazám!!!!!!!!!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!