utolsó kérdésem következik: ha megnyertem az aukciót az ebay en és fizetni akarok akkor mit kell hogy megadjak az eladónak hogy megkapja apénzt? vagy nekem kell csinálni valami?
Igen, nekem is megérkezett a terhelés durván 1 perc alatt. Viszont a pénz a másik oldalra nem. A bank elutalta, az ellen oldal nem kapta meg. MIndenki mutogat a másik oldalra.
Gyakorlatilag volt négyjegyű kód, faxolás, stb. Ennek ellenére a limitem áll a 100 eurón, pénz nem fogad a Paypal, viszont beterhel.
na szal! amikor hozzáakarnám adni adni a kártyát ujból akkor irja felüle hogy letilva és faxold el a cuccost! abba a szöbegbe van egy link amit szerintem kikell tölteni és azt kell elfaxolni! belinkelem ide:
ahogy mondtad a kivonat kell és a személyigazolvány fénymásolat! namár most ezt ide hogy tegyem be? vagy 2 papirt faxolok akkor? ezen rajtavan a fax szám is azt majd mondom a nőcinek a postán! ha mindez megvan jó lesz ujra megint hozzáadom és most várok mig terhelik a számlámat! ez kb mennyi idő K&H banknál?
röviden ennyi ha lesz még bajom akkor irok de erre pls válaszolj mert sürgős lenne a vásárlás az eBay en!
én is előbb próbálkoztam a 4 jegyü kód beirásával minthogy előbb elolvastam volna a topicot hogy azt honna kapod stb.! de mostmár tudom hogy a 4 jegyü kód annál a 1.5 euros terhelésnél lesz a megjegyzésbe! namármost megszivtam mert a sok próbálkozás ellenére letiltotta a kártyámat, mert rosszul adtam meg a 4 jegyü kodot! ezt a tiltást hogy lehet feloldani? mert sürgős lenne a vásárlás de letiltott kártyával ez nehéz! pls irjátok le mit kell csinálni ilyen esetben!
Nem új kártya hozzáadásánál, hanem talán a Get Verifiednál kell a négyjegyűt megadni. De ha többszöri próbálkozás miatt kitiltotta a kártyádat, csak a faxolás marad.
Ezzel probalkoztam en is, de azt irta ki, hogy ezt a kartyat mar regisztraltam...:-(( Nem engedi hogy tovabb lepjek, es allandoan azt dobja fel, hogy toltsem ki a formanyomtatvanyt, es faxoljam el. :-((
Sikerult regisztralnom magam, meg van a 4 jegyu kod is a szamlakivonatrol. Szerettem volna atutalni egy angolnak 180 GBP-t, de a limitem miatt ( 100EUR ) nem engedi. MI a teendo ? Utaljam el az osszeget 3 reszletben ? ( 3 x 60 GBP cirka 100 EUR ) vagy egyeb 5let ? HELP ME !!! Surgos lenne !
Ill.: adva vagyon az az adatlap, amit kitoltve vissza kellene faxolni, es akkor elmeletileg tudom emelni a limitemet, de nincs lehetosegem faxolni. Ekkor mit tegyek ???
corsaclub, nekem isOTP-s elektornikus szamlam van, a kérdés az lenne, hogy vitrualis MasterCard-ot hogyan lehet igényelni hozzá? vagy neked az elktronikus számlacsomag része? mert az akkor nem érdekel.
Köszi
vakuljon meg az osszes palacsinta kepu ferdeszemu amerikai!
eddig az volt a kinjuk a nagy amerikai usereknek, hogy nem tudok paypal-el fizetni. tehat wu meg bidpay, de azt sem ertik meg egybol (vegulis nem az o nyelvukon van irva a honlap) most hasznalhato a paypal erre meg jon egy ilyen szamuraj es neki nem jo a paypal nemzetkozi usertol. visszakuldte a lovet. (kivancsi vagyok mikor erkezik meg a szamlamra) es bidpay-el kell fizetnem.
amit irogattok, hogy a receivertol vonnak az a 3-4% ugye? mert van aki kikoti, hoyg annyival tobbet kuldjenek mert nem hajlando fizetni ezt az osszeget.
hat ma megprobaltam egy tranzakciot egy kissebb osszegu vasarlassal. egyelore nem kaptam hibat, es minden rendben ment. ha esetleg a tranzakcio dij miatt kevesebbet kap, mint amennyit utaltam, akkor majd ir mail-t, es akkor kuldok meg penzt. mast nem tudok tenni. koszi az infokat.
Ráadásul ha a pénz küldője a közvetlenül kártyáról való fizetést választja (mi Magyarországról nem is tudunk mást), akkor a Paypal a pénz címzettjétől vonja le a kártyatranzakció díját. Tehát a címzett valamivel kevesebbet kap annál, amennyit küldenek neki.
Szia! Annál a módnál, amikor a kártyáról emelik le az összeget, a personal account-al rendelkező ügyfél nem tudja fogadni : "Personal accounts cannot accept debit or credit card payments. " Ezért nem fogadja el pár eladó... nekem még nem volt gondom vele, többnyire nem personal account-al rendelkeznek az eladók:)