Erre a jó hírre hanyatt homlok szaladtam időjárás előrejelzést nézni, de a 10 fok celzius mellé nem nagyon ígérnek napfényt is. Ráadásul csak át menetileg lesz szerdán 10 fok, a hét végére megint csak telet jósolnak. Göröghdinnyére még várni kell míg szeretett föld anyánk hajlandó átkepeszkedni a napocska túloldalára, mert most épp az innenső, vacakabb felén vagyunk. Attól tartok ma már nem lesz napló sajnos.
Állítólag jövő hét szerdán csak úgy záporozni fognak a Napsugarak, mer saccperkábé 10 celziszfok lesz. Plusszban. Én már alig várom, hogy jó idő legyen és ismét ehessünk görögHországi dinnyét 19.30-kor.
Úgy tudom, hogy Bélavárosban eddig csak piros kiká volt. Nagyon messze kellett volna mennie a Mesternek kéksárga kikába. De most hogy a Mester így belebonyolódott a szekrénybizniszbe könnyen lehet, hogy az összes bútoráruház ráhajtott Bélavárosra.
Tudom hogy messze nem tudom utolérni aas G. művészetét, de hát a kezdőknek is el kell indulnia valamivel. A magam amatőr módján én is megpróbáltam lerajzoltam amint Béla elkezdte összeállítani a szekrényét. Hát ez lett belőle .
Lányom kutyusát hívták Picurnak, míg jobblétre nem szenderült. Az új csahosát még a mai napig is véletlenül picurozom, pedig más neve van. És sokkal kedvesebb, mint Picur volt, hiába ők is más-más jellemmel születnek.
Üzenem kedves Bélának, hogy amikor nálllunk szekrényvásárlási szitujáció üti fel a fejét a túlburjánzott holmik miatt, na, akkor én írtózatos-kegyetlen ruha-cipő és egyéb lomtalanítási hadjáratot végzek, és mindjárt lőn hely.
Igaz, páromNanik sírva-esküdözve (mégis hihetően) ígéri a lefogyásunkat, de tapasztalásból tudom, hogy ez egy nagy nemigaz.
Béla igazán jó erőben van:) Úgy látszik, a turkált bútor szétszerelhetetlen. De végül minden jó hajó a vége, holdrakéta száll az égbe. Citromka majd segít az összerakásban. Mert a cicák ügyesek.
Van bútor turkáló is? Hát én ezt eddig nem is tudtam. Énszerintem nemcsak ők nem voltak boldogok, hanem a szállítómunkások meg egyenest nem voltak azok ilyen hurcola után. Nade persze a Mesternek igaza volt, ha azt mondták, hogy lapraszerelt, akkor legyen is az. Punk tum.
Megoldás gyanánt a munkatárs kollégák is elmehetnének kollektiv szempontból, mondjuk a Kisfőnökkel eggyütt, és kalákában összerakhatnák a bútrot a munkaidő rovására. Citromka is örülne a társasági eseménynek.