"Kérdés: ennyire frankó a Wallis, hogy oda járunk még Kanizsáról is???? "
Nem mondom, nekem tetszik a szalon! Eddig még nem volt velük semmi gondom. De gondolom nincs olyan szervíz ahol mindenki mindig elégedett lenne.
Mivel pont esedékes az első szervíz, és pont Pesten járok, ezért gondoltam oda megyek, ahol vettem az autót. Mehetnék a kanizsaiba is, de azt nagyon nem ajánlják jópáran.
Mondom hogy megtalálom :))
Én annyira ismerem Pestet, hogy megtalálom az utat az M7 és a 10-es út között :))
De azért egy Agip kutat észreveszek ám az autópályán. Csak amit én először megtaláltam a térképen az pont a közös szakasz kezdetén volt, ezért hittem azt, hogy arról van szó
Amúgy megvan a telcsiszámod is, mindent beletettem egy emailbe és hazaküldtem :)
Most már csak az Esztergomi indulást kell belőnöm, hogy időben odaérjek a benzinkúthoz. De asszem inkább előbbérek oda mint később.
Akkor nekem már minden tiszta a talival kapcsolatban.
Azaz még egy kérdésem van:
-lesz szalag is? vagy "csak" matrica?
Rá tudsz kanyarodni egyből, úgy, ahogy írtam... Bocs, lehet, hogy nem voltam figyelmes eléggé, amikor olvastalak, bennem az volt, hogy Esztergomból jössz, Bocsi!...
Kérdés: ennyire frankó a Wallis, hogy oda járunk még Kanizsáról is????
Ne csináld Geli!
Mégegyszer utoljára! Az Agip kút az M1-M7 közös kivezető szakaszán található. Ha az ajánlott útvonalon érkezel, akkor a szemben lévő Agip kútnál kell kijönnöd és átkeveredned a másik oldalra. Lerajzoljam?
Na akkor most bajban vagyok, mert szeintem én azt az Agip kutat találtam meg ami a XI. kerületben van azM1-M7 kezdeténél a Balatoni út elején. Akkor nem erről lenne szó? Másik Agip kutat nem találtam a Bp. térképen, de mivel ezek szerint ki kell menni Pestről, akkor azért nem találtam.
Szóval a kérdéses Agip kút már az autópályán van. Mielőtt leágazik egymástól az M1 és az M7? Vagy csak az M7-en van a leágazás után?
C3 találkozó 2003.06.22.
Helyszín Autóstanya vendéglő elötti parkoló
Megközelítés: Budapest felől M7 autópálya 44. km.-kő után a Mol kútnál ki, áthaladni a kút jobb oldalán, elsőbbségadás táblánál szemben fel a dombra a parkolóig
Érkezés délelőtt 1/211 és 11 között.
Étkezési lehetőség az Autóstanya vendéglőben, az árak jók, régebben ettem már itt (palóc levest)HHMM de finom volt!
Budapestiek és környékbeliek
10-1/4 11-ig gyülekeznek a Budaörsi Agip kút hátsó parkolójában.
Egy kerek pötty jelzi az autópálya jobb oldalán az Autóstanyát!
[A hivatkozott kép már nem található meg a tar.hu-n]
Ha Esztergomból jösz a legegyszerűbb a következő útvonal, igaz egyszer már leírtam neked, de sebaj.
Nocheinmal:
Esztergom-Dorog-Tinnye-Perbál-Tök-Zsámbék-M1 autópályán Budapest felé, Agip kútnál ki, egy kicsit előre a Tesco felé, Tesco elött körforgalomba és át a túloldalra. Ott pedig már tök egyszerű.
Az az Agip kút amit te valószínűleg megtaláltál a térképen még bent van a városban. Ez az Agip kút az M1-M7 közös kivezetőjén van Budaörs magasságában egy Mc.Donalds mellett. Eltéveszthetetlen!!
Az Agip kútnál a gyülekező 10-1/4 11 között van, elindulás pontban 1/4 11-kor. Egy picivel sem később. Érkezés a találkozóra 11 óráig (itt már lehet csúszás).
Aki Pestről jön és a konvojban jön, az legyen szíves venni matricát, mert a kihalytásnál esetleg ellenőrzik!!!!
Geli66!!! Írd fel légyszíves magadnak: M7-ről kihalytás a 44 km-tábla után a MOL kúthoz. Folytatás a MOL jobb oldalán egy elsőbbségadás tábláig, majd szemben egy kis úton fel a dombra ahol megtalálod a parkolót.
A többit tudod. Elküldöm a mobil számom mindjárt, azon hívj ha baj van. Örülnék ha az Agip kútnál találkoznánk. Én már 3/4 10-kor biztos ott leszek a lenzöld C3-mal. ILD 973.
Nash! Mégegyszer köszönet a munkádért, várom az utolsó verziót, de szerintem a piros oldalnézetes tökéletesen megfelel. Annyit írjál meg légyszíves, mennyibe fog kerülni egy db., hogy senkit ne érjen meglepetés!
Mindjárt felteszem mégegyszer a térképes
leírásomat.
Vigyázzatok, mert van egy Agip kút a XI kerületben is, ahol találkozik a Petőfi híd felől és az Erzsébet híd felől jövő út. JP a budaörsi Agip kutat jelölte meg, ez már az autópályán van, tehát el kell hagyni a Budapest vége táblát és az üzletközpontoknál lehajtani!
Ugye a XI. kerületi Agip kútról lenne szó! Megtaláltam a térképen :) Arra szoktam hazafelé menni, nem okoz gondot a megtalálása. Remélem gond nélkül be is tudok oda hajtani. M1-M7 -ről simán rá tudok hajtani? Vagy a Balatoni útról kell megközelítenem?
Vacek: kösz az útbaigazítást, de lenne három észrevételem:
1. A Wallishoz Kanizsáról mennék, nem Esztergomból :)
2. Esztergomból hazafelé nem kell átmennem a Dunán, hogy az M7-re érjek :)
3. Hiába irogatsz nekem utcaneveket, nem vagyok ismerős Pesten, nem tudom melyik milyen utca. Max ami ki van táblázva, azt tudom (pl.hidak :) ) Ja, meg tudom, hogy a Bécsi út macskaköves
Most esett le, hogy a Wallistól irtad az utat az M7-ig. Na de én nem onnét megyek ám. Hosszú hétvégém lesz a jövő heti.
Csütörtökön hajnalban elindulok Pestre, a Wallishoz legeslegelső szervízre. Onnét megyek Esztergomba családlátogatóba. Onnét csak vasárnap reggel indulunk a talira. Nem is két gyerekkel, hanem már hárommal. Nővérem legnagyobb fiát is viszem magammal. Taliról meg vissza Kanizsára.
Ugyhogy Ensign csak hazafelé tudunk együtt menni.
Akkor Agip kutat kell keresnem. Ha esetleg nem találnám meg, akkor azért odatalálok a Velencei-tóhoz a találkozó színhelyére. Ha minden igaz ott kajáztam már én is, és elég jól is főztek. Az árakat nem ismerem, mert a focicsapat főnöke fizetett :)
Helgapataki: semmi bajom a női sofőrökkel ám amúgy. Igaz anyám mellé többet nem ülök be :)
Majd rendezünk gyorsulási vesenyt, ott huzathatod rendesen a gépet. A fekete autók amúgy is gyorsabbak :). Most majd keresek még egy kafa kis kipuffogóvéget, meg feltetetem a küszöbvédőmet is. Már egy hónapja legalább bennt van a csomagtartóban. Talira nem mehetek optikai tuning nélkül :)
Juanpablo: Majd az lenne a kérésem, hogy minden infot küld el nekem lécci emailben is erre a cimre:
gelencser_gabor@nagykanizsa.hu
Kellene a pontos indulás benzinkúttól (hol, mikor)
Ha esetleg erről lemaradok, akkor a talira érkezés várható időpontja. Lekanyarodás pontos helye stb.
Esetleg a telcsiszamod, hátha szükség lesz rá.
Sajnos nagyon sokmindent kellene fejben tartanom, ami nem megy mindig hiánytalanul. Ezért jobb ha megvan emilben, és akkor nem veszik el. A forumból meg nehéz lenne visszakeresni.
A matrica nekem tetszik. Mindenkié piros lesz? Vagy színek szerint más-más? Nekem jó a piros, az megy a feketéhez.
Amikor megvettem a kocsit akkor ha kikapcsoltam a központizárat, kigyuladt a belső villágítás (ugyanigy ha leállítottam a motort), ezt azota valahogy, nem direkt kikapcsoltam. Tudja valaki, hogy hogy kell visszakapcsolni?
Tegnap hazafelé legaláb 6 C3-mal találkoztam, de egyik sem vett észre vagy csak egyszerüen nem érdekeltem :( pedig igyekeztem feltűnő lenni.
Juan Pablo!
A matrica külső lesz csak az átlátszó fajta, mert különben lehetne vagdosni az ovál forma miatt. Mivel a digitális nyomtatásban négy színnel dolgoznak CMYK ezért a féher szín az akkor áll elő ha minden szín 0% azaz nem nyomtat semmit. Tehát ha egy átlátszó fóliára fehéret nyomunk akkor az átlátszó lesz.
Az autót egy fényképről rajzoltam át, de nekem sem tűnik elég gömbölyűnek lehet, hogy azért mert ezek csak a körvonalai, nem tudom.
10 úton be, 1 és 17 villamos végállomásánál rá a Vörösvári útra, át az Árpád-hídon, Árpád - híd végén balra, a felüljáró alatt (a Zsarupalota-TB épületegyüttes előtt) kanyarodj rá a Váci útra, oszt ott nyílegyenesen ki a városból, kb. 5-6 km-t. Megyeri út előtt (UTE Stadionnál, ÖMV kút előtt) balra lengedeznek a szalon zászlói, már messziről látszik...
A szervizre szánj legalább fél-háromnegyed órát, még akkor is kell ennyi, ha azonnal nekiállnak (bár nekem ékszíjfeszítő görgőt is cseréltek).
Visszafelé a Velencei-tóra a legegyszerűbb: Váci úton végig-végig be a Belvárosba (Nyugati térnél a felüljáron keresztül, a Nyugati tér után a Váci utat Bajcsy Zs. útnak hívják, de ez ne zavarjon), ott az út rávisz a Kiskörútra (Károly krt.), azon kb. 400-500 m-t menj, Astoriánál jobbra a Kossuth Lajos u-ba, az rávisz az Erzsébet-hídra, azon át a Dunán, utána fel a Hegyalja úton, az már rávezet az M7-re. Ez az útvonal zöld táblákkal is végig van táblázva!
Hello Gelli66!
Lécci ne undokoskodj a feleségeddel, és ne akard elvenni tőle a vezetés gyönyörüségét!:) Amugy a statisztikák egyértelmüen kimutatták, hogy a nők lényegesebben kevesebb balesetet okoznak, mint a férfiak.A kicsi férjecském már négyszer törte össze a kocsijait, igaz nem mindig ő volt a hibás, de a másik felek is hapsik voltak :) Én még "töretlen" vagyok, bár sokszor szerencsém is volt..Tény, hogy sok férfi nagyon pofátlan és tényleg felháboritó szabálytalanságokat követ el. Akire ez nem vonatkozik, ne vegye magára :)
Nem minden nő szereti az automata váltót, engem pl. nem tudtak rábeszélni a sensodrive változatra, kifejezetten szeretek váltani, és időnként jól kihuzatni a kocsit :)
Az Aral kút az ott van, még Bp.-n, a közös bevezető szakaszon, de JuanPablo a budaörsi Agip kutat jelölte ki találkozási pontként. Az emelt körforgalmon kihajtasz Budaörsre (Tesco, Auchan, Ikea, ElectroWorld stb. kihajtója) és ott már megtalálod az Agip kutat.
Csak arra akartam rávilágítani, hogy nem véletlenül szeretik a nők az autómata sebességváltót :))
Asszony meg akar tanulni vezetni. Mondtam neki, hogy minek? Ezt ugysem engedem, hogy vezesse. :)Még összetöri az autót nekem.
Úgy néz ki, hogy a talira Esztergomból fogok érkezni. Mivel jól bevált útvonalam van hazafelé, ezért most is azon fogok menni, nehogy eltévedjek :) A 10-es úton bemegyek Pestre, aztán az M7-re hajtok. Hol van az az Aral kút? Az M7-es elején? Még Pesten?
Valaki tud az interneten Budapest térképet? A Wallist is meg kellene néznem, hogy merre menjek oda. Egyszer már voltam, de az már régen volt.