A Tigrisek 39-re, megelőzve a 41-essel rendelkező San Diego-t elhappolták Anthony Gwynn-t, a jövendőbeli Hírességek Csarnoka tag Tony Gwynn (Padres) fiát.
A Giants a 13. körben Nick Conte catchert választotta. Ő az edző Stan Conte fia.
A Mets első körös választottjának baseballos neve van: Lastings Milledge.
A Metsnél maradva: van egy új Piazza-juk, Anthony (13.kör)
A Tampa választott először: a Tigrisek Dmitri Young-jának öccsét, Delmont.
Egy másik Tigris öccse is elkelt: Omar Pena a 16. körben lett a St. Louis-é. Ő Carlos Pena öccse.
Nem vagyok ideges egyáltalán. Csak feleslegesen foglalkoztam egy olyan dologgal ami nem is kacsolódik a Yankeeshez. Ezért volt a megjegyzés.
Ma viszont lealáztuk a Vörösöket. Simán. 10 duplát ütöttek. Legutóljára '88 április 12.én Torontoban volt ilyen. Ebből Matsui hármat vállalt plusz 1 homer. Jetert is feldobta, hogy ő lett a csapat történetének 11. kapitánya. Contreras is kezd belelendülni. Két bases loaded állást is megmentett.
feldobtál és kommentáltál egy témát egy fórumon, gondoltam csak érdekel a folytatás, de ha nem hát nem. betudom ezt a morcosnak tűnő választ annak, hogy 2x zsinórba kikaptatak a redstől. én is ideges lennék...
1.kör 27.
Eric Duncan
School:Seton Hall Prep School
Position: 3B B/T: L/R
H: 6-1 W: 205
Born: 12-07-84 Class: HS
Scouting report:
Chipper Jones frame. Aggressive, smooth stroke, quick and compact. Ball jumps off bat. HR power to all fields from small uppercut. Signs of pull power. Average arm with carry. Pro approach to game. Playing for the top-ranked high school in New Jersey, Duncan batted .535 with 10 home runs and 52 RBIs this season in 28 games, leading Seton Hall Prep to a 27-1 mark
Scouting report:
Live, athletic body. Long arms, fingers. Whitsle quick, easy stroke. Extends for power to all fields. Base stealing ability and mentality. Athletic with baseball instincts. Special kind in everyway. Fine hitting prospect. Picture perfect. Signed with Lamar University.
Scouting report:
Body a bigger version of Tom Goodwin. Short, easy stroke. Drives ball to all parts of park. Above-average runner. Comes in on ball extremely well. Easy, fluid actions. Impact type, can take over. Fun to watch.
Másodszor próbálkozott elérni a 300. győzelmet de sem Bostonban, sem Detroitban nem sikerült megszerezni. Pedig minden simán ment már 7-1re is vezettek a Yankeek. A Rakéta ekkor kiengedett egy kicsit de így is 8-6os vezetésnél jött le, hogy aztán Hitckock elrontsa az ünnepet. 8-8 a vége.
Majd jöttek az extra inningek és a dobók sorban. Végül a 17.ben két solo homer - Soriano és Posada - és eldőlt a meccs. 10-9 a Yankeesnek.
Wells volt a WP. 93 aug. 28. óta nem cserélték meccsen be. Clemens leközelebb a Cubs ellen játszik ott ahol a Yankees 1938 óta nem játszott. Wood lesz az ellenfele. Nem lesz egyszerű.
Eleg nagy baj hogy csak arra emlekszel. Nezd meg idei statisztikait, a gyerek nem 1-5 kezdo, olyan szar ariozna ... azonkivul tavaly 36 save jo volt abbol 6 oriasi. Egyik legjobb closer a ligaba, ja es o nemakar(t) kezdo lenni sehol.
Ez olyan valamit valamiert trade volt, muszaj a red sox-nak erositeni a bullpen-be. Mueller meg eddig nagyon jo szoval ... mueller jobban is vedekezik mint shea ..
Kim csak eddig starter meg pedro nemjon vissza. Utana valoszinu closer lesz.
OK, akkor egyszeruen nem ertunk egyet.
Szerintem vitathatatlan, hogy Kim az egyik legjobb closer. Ugyanugy ahogy Randy Johnson is az egyik legjobb starter, akivel kapcsolatban szinten ilyenekkel jonnek, hogy bezzeg mikor playoff akkor nem megy. A playoff statisztikaknak a jatekos kvalitasanak megitelesere kb annyira hasznalhato, mint egy kiragadott het a reg seasonbol: talalsz aszokat .100 alatti utoatlaggal es AAAbol felhivott sracokat .600 folott. Hogy a playoff mekkora nyomas, meg mittom en azt sajat tapasztaltbol sajnos nem tudom, de nem hiszem, hogy ez sokkal nagyobb lenne mint amikhez a profik hozzaszoknak, mikor rendszeresen tobb mint 35000 ember elott jatszanak (mar akik ilyen helyeken jatszanak). Persze lehet, hogy valoban megremegett a keze, egy 22 (23?) evestol (most 24) ezt el tudom kepzelni. Es ha nem iden, akkor par even belul ujra lehet World Series resztvevo. (Termeszetesen a Boston nem nyer WSt, amig le nem telik a szaz ev.)
A poll (legalabb is az espn-en amit lattam) azt kerdezi, ki jart jobban a tradedel. Ha Arizonanak meg egetobb szuksege van egy 'utokepes' 3Bre, mint Bostonnak egy dobora, akkor ketsegtelenul Arizona jart jobban. De hogy Boston rossz cseret csinalt volna? Red Sox clear winner in Kim-for-Hillenbrand trade
Es bizony en Kimet a bullpenbe kuldenem, de mivel nem vagyok a Boston managere, szerencsere nem kell ezen tornom a fejem, hol lehet hasznosabb. :)
Az elmult évekbeli eredményeiből csak arra emlékszem ,hogy milyen fantasztikusan dobott a 2001es World Series alatt. :PPPPP
Ha ő nincs akkor soha nem lett volna 4-3 az a döntő. Neki köszönhetjük, hogy 3szor is sikerült egyenlítenie a Yankeesnek. Ennyit a remek zárásairól mikor az kell, hogy ne remegjen meg a keze. Szóval, mikor hozni kell a meccse ilyen fontos szituban akkor=BETLI
Shea pedig az egyik legjob volt a Soxban. Az a fajta aki folyamatosan fejlődni fog. És még vmi. Az összes szavazást amit láttam, hogy ki járt jobban a trade-del, mindenütt az Arizona nyerte.
contrerastól talán jobb lesz, ha már róla lemaradtunk :)
hillebranddal kapcsolatban egyetértek az előttem íróval...
még annyit, hogy a 38 RBIból 25 áprilisban volt, röfröf mondhatnánk. feláldozható volt, lesz aki átvegye a helyét az ütősorrendben, viszont a Sox bullpen nagyon kutya, szóval kell az erősítés dobó fronton.
egyébként most mosolyogsz, pedig Kim nem rossz pitcher. nézd meg az eddigi meccseit. egy nagyon rossz meccse volt idén csak, éppen az mielőtt DL-re rakták volna... nem egy meccsen hozott 6-7 inninget 1-2 ponttal, csak éppen idén az arizona olyan nyomi, hogy alig van ütőjátékos .250 felett. run support nélkül pedig senki sem tud meccset nyerni.
Eppen hogy ezzel lehet eselyuk. Nem volt closeruk, es most az egyik legjobbat szereztek meg. A statisztika most csal: iden starterkent jatszott Kim, es ez valoban nem ment neki. Nezd meg az elmult evek eredmenyeit.
nemolyan rossz az a trade...
de nem is jo, az az igazsag hogy kim fele pitcher nelkul se mennenk sehova ...
Hillenbrand meg valoszinu megint lefog ulni szezon vege fele ugy mint tavaly
Manny ha belejon akkor nemlesz gond amiatt hogy shea elment.